Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 is voor Stier van grote invloed.
Deze kosmische gebeurtenis valt in jouw Huis van Persoonlijkheid met de focus op relaties en de relatie die je met jezelf hebt. Innerlijke problemen zoals onverwerkte gevoelens, emoties of veronderstellingen kunnen worden afgereageerd op anderen, zonder dat Stier zich bewust is van de oorzaak van projectie. Deze totale Maansverduistering kan een relatie maken of breken al naar gelang de kwaliteit van die relatie.
Met de grote planetaire kracht aan de bovenzijde van de Stier-horoscoop, dus de buitenwereld, gaat het nu om carrière en ambitie. Sociale vaardigheden, aanpassingsvermogen en medewerking zijn noodzakelijk om doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
De Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kan deze maand of in de zes maanden daarna een flinke impact hebben op relaties. Het nieuwe ontstaat en het oude verdwijnt.
De Zon, Mercurius en jouw heersende planeet Venus in Schorpioen tot 16 november 2022 doen Stier verlangen naar een relatie. Venus reist tot 16 november 2022 door Schorpioen en dat is jouw Huis van Relaties. Een relatie kan doorgroeien naar een hoger niveau. Door deze invloed bloeit je sociale leven. Venus brengt echter ook onopgeloste problemen aan de oppervlakte. Stier wil hoe dan ook samen zijn en kan tijdens die periode bezitterig en veeleisend zijn. Nieuwe kennissen kunnen een verborgen agenda hebben, dus wees voorzichtig.
Venus in Boogschutter vanaf 17 november tot 10 december 2022 is een avontuurlijke periode om te reizen.
De laatste 10 dagen van november 2022 laat de meeste veranderingen zien in relaties en de positie die jij inneemt in de relatie. Mars is de medeheerser van jouw Huis en Relaties. Mars is retrograde in Tweelingen en dat laat zien dat je je best moet doen om niet zo gauw boos te worden. ]Boosheid kan je relatie schaden. Liefde is en blijft een werkwoord, dus er is werk aan de winkel.

Familie en Huis
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, groeit ook haar energie. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden is van 1 tot 8 november 2022.
De conjunctie van Zon, Venus en Mercurius in Schorpioen heeft in de eerste helft van november 2022 een positieve invloed op de sfeer thuis en in de familie.
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 staat echter vierkant op het Huis van Familie en Huis.
Geven, nemen en protectie kunnen een issue zijn. Iemand van buitenaf of een externe factor probeert jouw gezin te beïnvloeden.
Blijf met elkaar praten, maar wordt niet boos, ga jezelf niet afreageren of pushen. Plant het zaadje van een idee en kijk of het gaat groeien. Zoals je weet, de natuur laat zich niet dwingen, net als jij, Stier.

Carrière
November 2022 is een positieve maand voor je carrière, Stier. Belangrijk is wel dat je de focus niet verliest en met je neus bovenop de feiten zit. Wees op tijd en wees er op tijd bij. De kleinste details kunnen van groot belang zijn.
Venus, de heerser van Stier, vervult een grote rol deze maand. Venus reist in de eerste helft van november 2022 samen met de Zon en Mercurius door Schorpioen. Nieuwe collega’s of zakenrelaties kunnen voor een verrassing zorgen en helpen je om hogerop te komen. Je moet echter ook rekening houden met tegenwerking en afgunst, maar uiteindelijk kom je als overwinnaar uit de strijd.
Aan het einde van de maand is er succes te behalen doordat je iets hebt gehoord dat jou persoonlijk aangaat. Er zijn dus zakelijke ups en downs deze maand, maar uiteindeljk komt alles goed.

Financiën
De transit van Mercurius in Schorpioen tot 18 november 2022 is een geweldige transit om onderhandelingen te voeren met de bank of andere financiële instanties voor een hypotheek of een bedrijfsplan of pensioenplan op te stellen.
De Nieuwe Maan vin Boogchutter van 23 november 2022 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie.
De lange transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën tot 25 maart 2023 kan leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking blijft raadzaam.

Gezondheid
Vanaf 24 november 2022 is de retrograde Jupiter in het mystieke Vissen de aanleiding tot voorspellende dromen en intuïtieve inzichten krijgen die nodig zijn om duidelijkere beslissingen te nemen.
Deze maand kan Stier naast krijgen van lichamelijke klachten zoals maag-, huid-, oogklachten of hoge bloeddruk.
Een sterke immuniteit ondersteunt om gezond te blijven, dus zorg voor een goede voeding en gezonde nachtrust.
Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, ontspanning en voldoende nachtrust en beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.

Advies
De Noordknoop blijft in Stier tot 17 juli 2023.
Deze karmische transit heeft een grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden om deze aan te pakken en te beheren.
Hou er rekening mee dat je tegenwind krijgt.
Een te sterke houding kan leiden tot afgunst en jaloezie.
Blijf vechten wat voor jou waard is om voor te vechten.

error: Content is protected !!