Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter januari 2018

Algemeen
Januari 2016 begint met bijna alle planeten aan de oostelijke kant van de Boogschutter-horoscoop. Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid blijven nog tot volgende maand belangrijk.
Januari 2018 staat in het teken van financiën, gezinsrelaties en fysiek welzijn. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode vanaf de Lente van 2018.

Liefde en Relaties
Januari 2018 is een romantische maand voor de Boogschutter. Door de weldadige invloed van jouw planeet Jupiter vindt de Liefde haar weg vanzelf naar jou. De onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram in jouw Huis van Liefde en Romantiek brengt ook deze maand het onverwachte op je pad. Er kan een romance ontstaan die echter niet van lange duur is. Liefde komt onverwachts en zo onverwachts ze gekomen is, zo gaat ze weer. Maar niet getreurd, Boogschutter. Er komen nog meer kansen op liefdesgebied. Alles voelt nieuw en spannend. Maar geef jezelf voldoende liefde en ruimte, want dat heb je nodig in deze periode. De Maansverduistering brengt verheldering in een relatie. Vermoedens worden bevestigd. Wat het ook is, dit inzicht zal je helpen om de juiste beslissing te nemen.

Familie en Huis
Januari 2018 laat een harmonieuze familiesfeer zien. De planetaire krachten aan de oostelijke sector van de Boogschutter horoscoop duiden ook in januari 2018 op persoonlijke onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun! Je wil de dingen doen op jouw manier. Je bent deze maand de rots in de branding voor je familie en gezin. Jupiter is de Heerser van Boogschutter. De grote weldoener Jupiter en de krachtige Pluto kunnen het goed vinden met elkaar deze maand. Hierdoor wil je meer tijd besteden aan je gezin, je kinderen en creatieve projecten thuis. Neem de tijd om je te verzoenen en te verbinden met familie en vrienden.

Carrière
Zoals bij Algemeen is aangegeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Boogschutter bevindt zich in de periode van voorbereiding en visualisering. Januari 2018 is een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte studie, een cursus, zakenreis of een studiereis. Tijd van veldwerk! Tijd om jezelf te oriënteren wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je vindt het fijn om te werken en dat doe je bij voorkeur alleen. Samenwerken vindt je minder. Eigenlijk is dit een goede periode om op vakantie te gaan of even een time-out te nemen. De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 kan de aanleiding zijn om op een andere manier naar de zin van het leven te kijken. Misschien wil je een nieuwe richting inslaan zoals solliciteren naar een nieuwe baan, een studie te gaan volgen of op een spirituele reis te gaan.

Financiën
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. Hierdoor is er geld vrijgekomen en ben je in staat om aan financiële verplichtingen te voldoen. Er komt ruimte voor herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze maand zijn er financiële mogelijkheden, een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding. In ieder geval is januari 2018 een gunstige financiële maand. Het komt echter niet uit de lucht vallen. De begrenzer Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën. Saturnus en Pluto leren je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Het is aan jou om de juiste financiële beslissingen te nemen.

Gezondheid
Tot 26 januari 2018 reist Mars samen met Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Tot die tijd ben je extra gemotiveerd om oude pijn los te laten. Je hebt dan de behoefte om op jezelf te zijn. Om de dialoog met jezelf aan te gaan om te kunnen verwerken of om een vorm van therapie te volgen. Fysieke activiteiten zijn van het grootste belang om fit te blijven deze maand. Wandelen, zwemmen, fietsen, het maakt niet uit. Maar ga lekker naar buiten. Adem de frisse buitenlucht en voel dat je leeft. Denk ook aan je dieet, Boogschutter. Begin de dag met een gezond ontbijt! Stop met alle slechte gewoontes!

Advies
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. Dit is een periode van de kosmische Winterslaap. De Nacht is bedoeld om nieuwe krachten op te bouwen. De meeste carrière doelen zijn grotendeels bereikt. De tijd is gekomen om je te concentreren op je privéleven, familie, huis en je emotionele welzijn. Terug naar de basis. Doe op je werk wat er gedaan moet worden, maar richt je pijlen nu op je huis en familie. Een goede voorbereiding is het halve werk, Boogschutter.

 

error: Content is protected !!