Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Leeuw 2015

Algemeen

De grote Weldoener Jupiter verblijft tot 11 augustus 2015 in jouw eigen teken Leeuw! Jupiter ondersteunt in het Huis van Persoonlijkheid je ZIJN en geeft je als het ware vleugels om al je doelen na te streven. Maak er het beste van, want pas in 2026 zal Jupiter weer terugkeren in Leeuw. Mars reist van 13 mei tot 24 juni 2015 door het Huis van Vriendschappen, wensen en Sociale Betrokkenheid. Mercurius is retrograde van 13 mei tot 11 juni 2015 waardoor je een moment beleeft waarin je twijfelt of je dromen die je hebt voor de toekomst wel realistisch zijn. Je begrijpt dat deze periode je afremt in je energie en dat maakt dat je niet zo goed in je vel zit. Wacht met beslissingen te nemen, want jouw tijd moet nog komen!
Mercurius is retrograde van 19 januari tot 10 februari in jouw tegenovergestelde teken Waterman waardoor je communicatieproblemen in alle vormen van relaties kan ondervinden. Het lijkt wel of niemand je begrijpt, niemand naar je wil luisteren en er irritaties over en weer zijn. Venus in Leeuw zal van 1 augustus tot 5 september retrograde zijn. De Leeuw die voor 8 augustus geboren is zal hier het meeste last van ondervinden. Je hebt lak aan alles en iedereen, je bent minder gemotiveerd om te werken en je verwacht dat alles je wordt aangereikt zonder er iets voor te hoeven doen.

Carrière
Pluto in Steenbok verblijft ook dit jaar en de komende jaren in je zesde Huis van Werk. Jaren van hard werken, je bent een echter workaholic!Er komen ook van veranderingen in het werk dat je doet. Met deze invloed wil je de controle houden over je leven en je werk. Als je werk je niet bevalt, verander je van werkkring of breng je heilzame veranderingen aan op de werkplek en dagelijks leven. Het zesde Huis gaat immers ook over je Gezondheid! Mars, de planeet van actie, reist van 1 april tot 12 mei door je Huis van Carrière. Tijdens deze periode ga je nieuwe doelen stellen en bestaande doelen bijstellen. Je carrière zit tijdens deze periode in de lift en succes is niet uitgesloten.

Financiën
Het jaar 2015 is een goed jaar voor je financiën. Jupiter treedt op 12 augustus jouw Huis van Financiën en Bezittingen binnen en zal daar een heel jaar lang verblijven! Dus je hoeft je in 2015 geen zorgen te maken. Jupiter ondersteunt je om je financiële situatie te verbeteren en geld te genereren. Er komen mogelijkheden op je pad om meer geld te verdienen. Doe er je vooral in september je voordeel mee! Op 13 september valt de Zonsverduistering in je Huis van Financiën en ook Mars zal op 26 september het Huis van Financiën betreden, waar deze tot 12 november zal verblijven. Tijdens deze periode krijg je een grote kans om je inkomen te vergroten. Nogmaals, doe er je voordeel mee, want na deze periode is financiële voorspoed niet gegarandeerd.

Liefde en Relaties
Neptunus in Vissen reist ook in in 2015 door jouw Huis van de Ziel en Transformatie. Met deze energie wil je de verbinding maken met een zielsverwant. Je wil je tweelingziel ontmoeten! Saturnus treedt op 19 september jouw Huis van Liefde binnen en dat geeft een serieus tintje aan je liefdesleven. De wijze oude Saturnus houdt je de komende twee jaar met beide benen op de grond en zorgt dat je niet teveel afgeleid wordt door de dromerige, idealistische liefdesverwachtingen van Neptunus. Je hebt geen zin meer om blindelings op jacht te gaan en te daten. Je gaat nu voor de ware. Ook al wil je zo graag je met je andere helft verbinden, het zal dit jaar niet makkelijk zijn om die speciale persoon te vinden. Dit jaar is een jaar waarin je eerst gaat leren wat ware liefde voor jou betekent.
Mercurius zal van 21 januari tot 10 februari retrograde zijn, waardoor er binnen al je relaties problemen kunnen zijn. Je krijgt te maken met afscheid of jij neemt afscheid van iemand. Je komt tot de conclusie dat de koek op is in relaties of iemand past gewoon niet meer in jouw leven. Negativiteit past niet in jouw leven. Dan is het tijd om schoon schip te maken. In de tweede helft van 2015 kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan. Vertrouw meer op je vrienden.

Familie
Van 16 juni tot 18 september is Saturnus door retrograde tijdelijk weer in Schorpioen, even terug in Jouw Huis van Familie. In de afgelopen twee jaar kun je het gevoel hebben gehad aan huis gekluisterd te zijn of een beklemmend gevoel thuis ervaren hebben, het gevoel te worden tegengehouden door familieleden. Je kunt ook het gevoel hebben ervaren alsof je geen veilige thuishaven had. Saturnus verlaat op 19 september 2015 definitief het teken Schorpioen en de overgang naar Boogschutter laat een nieuw begin zien. De relatie met je familie kan verbeteren, verhuizen naar een geschikte woning en het gevoel hebben weer vaste grond onder je voeten te krijgen. Saturnus verlaat het Huis van Familie en treedt het Huis van Liefde en Kinderen binnen. In de komende twee jaren kan de relatie met je kinderen onder druk komen te staan. Van 1 april tot 12 mei reist Mars door Stier waardoor er onenigheid of strijd met ouders of verzorgers kan ontstaan, maar het kan ook zijn dat je meer activiteiten samen met hen gaat ondernemen.

Gezondheid
Pluto reist de komende jaren door je Huis van Gezondheid. Soms werk je zo hard dat je jezelf vergeet en dat gaat ten koste van je gezondheid. De aanwezigheid van Pluto in jouw Huis van Gezondheid zorgt er ook in 2015 voor dat je gezondheid zich zal herstellen. Er komen veranderingen in je voedingspatroon en hoe je met je lichaam omgaat.
Mars reist van 13 november tot het eind van het jaar door het teken Weegschaal heeft zijn uitwerking op de geest, waardoor je beter geconcentreerd en helder bent. De Maansverduistering van 4 april in Weegschaal maakt je emotioneel waardoor je in staat bent om je gevoelens beter te uiten. Mercurius retrograde in Weegschaal van 17 september tot 8 oktober maakt het je moeilijk om jezelf te concentreren en de zonnige kant te zien. Soms geloof je jezelf niet eens met deze energie.

Advies
Het jaar 2015 leent zich door Uranus in Ram bij uitstek voor een volgen van een hogere studie. Mars vergezelt Uranus 21 februari tot 31 maart door het Huis van Hogere Waarheid. De Zonsverduistering op 20 maart in Ram maakt maart 2015 de beste maand om te beginnen met een studie of op reis te gaan. Geef jezelf de ruimte en ga ervoor!

error: Content is protected !!