Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht. Dit is domein van privéleven, familie, huis, het emotionele welzijn en innerlijke kracht.
Financiële ontwikkelingen, relaties, studie en gezondheid vereisen je aandacht in deze maand van ups en downs.

Liefde en Relaties
In de eerste helft van november 2022 staan ​​de Zon, Mercurius en Venus in Schorpioen en dat is een gunstige periode voor het plannen van een huwelijk, maar ook voor een juridische afwikkeling, het doen van een belofte of het opstellen van contracten.
Tot 12 januari 2023 is Mars retrograde in Tweelingen en dat kan diepgewortelde problemen aan het licht brengen en problemen veroorzaken als het gaat om blokkades die te maken hebben met intimiteit en seksualiteit.
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 in het 7e Huis van Relaties helpt om bestaande relaties en emotionele banden te verbeteren, zowel privé als zakelijk.
In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Een relatie kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen. Emotioneel gezien de beste periode voor een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging, een ​​partnerschap officieel te maken of om een vastgelopen relatie te beëindigen. Een gunstige periode voor relatietherapie en loslaten van relationele problemen.

Familie en Huis
Jupiter is door retrograde weer terug in Vissen waardoor er tot eind december 2022 ruimte ontstaat voor terugkijken en vakantie. Even een time-out om je voor te bereiden op een heftig jaar 2023.
Saturnus in Waterman tot 7 maart 2023 is een cyclus van groei en stabiliteit (Huis van Familie en Huis) en een periode van grote innerlijke verwerking en vergeving van het verleden.
Het laatste vierkant tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier ging vorige maand gepaard met onvoorspelbare gebeurtenissen met familieleden of huis die verweven zijn met gebeurtenissen uit 2021 die te maken hebben met huisvesting en jezelf thuis veilig voelen.
November 2022 is de maand om bouwkundige problemen met het huis opnieuw te bekijken, want anders blijf je zitten met lekkages en reparaties aan het huis.
In de laatste tien dagen van november 2022 kan een gebeurtenis in de familie indruk op je maken.
De invloed van de retrograde Uranus in Stier in het Huis van Relaties duidt op onverwachte veranderingen in je vriendenkring en sociale leven. Relaties worden ook op de proef gesteld, zowel zakelijk als privé, wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn.

Carrière
De invloed van de Gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 en daarna Mercurius in Schorpioen tot 17 november 2022 laat voor november 2022 is een gunstige periode zien om te onderhandelen met zakelijke partners en sponsors, waardoor winstgevende langetermijncontracten kunnen worden afgesloten.
Met de Zon, Venus en Mercurius in Schorpioen boek je in de eerste helft van november 2022 goede resultaten op de werkplek en je bedrijf, ook met kans op een zakelijke reis.
De Totale Maansverduistering van 8 november 2022 valt in het 7e Huis van Relaties. In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de relatie met een zakenpartner, collega, leidinggevende of andere vormen van relaties. Een relatie kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen. Wat of wie in de komende maanden komt of gaat, het zal blijvend zijn. Een gunstige periode voor een zakelijk contract of serieuze toezegging, een ​​partnerschap officieel te maken of om een vastgelopen relatie te beëindigen.
Door Mars retrograde tot 11 januari 2023 kan Schorpioen zich overweldigd en uitgeput voelen, waardoor deze niet of onvoldoende in staat zal zijn om alle taken uit te voeren.
Dit is een periode om een vakantie te plannen om je te concentreren op je eigen interesses en verlangens.

Financiën
In november 2022 reizen Venus en Mercurius door Schorpioen en Boogschutter (Huis van Financiën) en dat maakt deze maand de meest gunstige financiële maand van het jaar.
De retrograde Mars in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen en Vertrouwen kan tot 11 januari 2023 een periode zijn van beëindiging, zoals echtscheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke kunnen een bron van zorg zijn, een periode van onverwachte uitgaven, verwarring, maar ook plotselinge gebeurtenissen zoals een onverwachte financiële bonus! Deze tijd duidt op financieel verlies en een stijging van de kosten. De Retrograde Jupiter in Vissen garandeert voldoende inkomen, maar een goed budgetbeheer blijft wel belangrijk.
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen van 23 november 2022 in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Richt je energie op geld, persoonlijke investeringen of materiële bezittingen. Iedere financiële actie kan veelbelovend of lonend zijn of kunnen ertoe leiden dat je vertrouwen en competentie opbouwt en ontwikkelt.
Tijdens november 2022 krijgt Schorpioen vrouwelijke financiële ondersteuning zoals een budgetcoach of adviseuse bij een financiële instelling.

Gezondheid
De ademhalingsorganen zijn kwetsbaar in november 2022.
Asteroïde Ceres in Weegschaal ondersteunt Schorpioen tot 19 december 2022 om het onderbewuste zelf te koesteren en zich veiliger te voelen.
November 2022 is een maand van hoge energie en vitaliteit. En dan is het raadzaam om regelmatig wat gas terug te nemen. Breng deze maand een bezoekje aan de sauna en laat jezelf verwennen met een overheerlijke lichaamsmassage. De retrograde Mars in het achtste Huis kan het risico verhogen op een ongeval of operatie.
Wees dus extra voorzichtig.
Zoals je weet zijn lichaam, ziel en geest een drie-eenheid. Je moet dus alle drie evenveel aandacht geven, fysiek, emotioneel en mentaal. Omring jezelf met zachtheid en helende energie.

Advies
Tot 20 december 2022 is Jupiter weer terug in Vissen (5e Huis van Liefde) en dat is een mooie periode voor de liefde, het maken van nieuwe vrienden en meer tijd met je geliefde om iets moois op te bouwen.
De laatste week van november 2022 is het meest geschikt voor het voeren van onderhandelingen of voor het starten van een nieuw project of bedrijf. Raadzaam is om geen overhaaste beslissingen te nemen.
Schorpioen probeert door de retrograde Mars alles tegelijk te beheersen en te beheren, want je voelt dingen aankomen met betrekking tot je partner, zowel privé als zakelijk. Wees niet te kritisch tegenover je partner, anders kan dit je relatie onder druk zetten.
Overschat jezelf niet, stel je verwachtingen bij.
Alleen concentreren op wat echt belangrijk is.

error: Content is protected !!