Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft augustus 2019

Algemeen
De Zonsverduistering van 2 juli 2019 viel in jouw eigen teken, Kreeft! De Zonsverduistering in Kreeft is de kosmische poort naar een periode van een nieuwe begin, nieuwe kansen en ongekende mogelijkheden. De meeste planeten bevinden zich nog steeds aan de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop. Hier gaat het om onafhankelijkheid en persoonlijke kracht! Samenwerking en medewerking van anderen blijft ook in augustus 2019 de sleutel tot succes.
De focus in augustus 2019 ligt op geld, huis, gezin en veranderingen in je persoonlijke en professionele leven.

Liefde en Relaties
De Maan is verbonden met Kreeft. De Maansverduistering van 16 juli 2019 is van lange duur en brengt ook in augustus 2019 verborgen problemen in de relatie aan het licht. Deze problemen hebben in eerste instantie te maken met jezelf en niet direct met je partner. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van iedereen met een negatieve invloed. De retrograde Pluto en Saturnus in Steenbok stimuleren je bovendien om afscheid te nemen van negatieve relaties en je te omringen met voedende relaties die jou laten groeien.
Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Een periode van creativiteit en doorgroei in je carrière, maar dat betekent wel dat er minder tijd overblijft voor je sociale leven.

Familie en Huis
Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 gaat Uranus retrograde in Stier. Een periode van creativiteit en doorgroei in je carrière, maar dat betekent wel dat je je gezin en privé-leven niet mag verwaarlozen. In augustus 2019 kunnen er meningsverschillen zijn met oudere familieleden en dat heeft te maken met de keuzes die je maakt.
De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuw begin in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.
Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, schilderen, behangen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.

Carrière
Augustus 2019 laat een piek zien in je carrière. Niet alles verloopt even aangenaam of gaat voorspoedig, maar alles wat gebeurt heeft als reden om jou de richting te laten vinden die alleen voor jou is bestemd. De weg die jou geluk en voldoening schenkt.
Augustus 2019 is een maand van veel werk. Werk dat verplichtingen met zich meebrengt. Het is hard werken voor weinig geld, dus weinig rendement voor te veel werk. Je bent nog steeds aan het voor-investeren.
Aan het begin van augustus 2019 is er onduidelijkheid en dat wil je ophelderen. In de derde week van augustus 2019 is er goed nieuws, maar juich nog niet te vroeg. Augustus 2019 is een gunstige maand voor de studie. De Kreeft die een studie geneeskunde, techniek of rechten volgt, boekt grote vooruitgang. Augustus 2019 is door de retrograde Neptunus in Vissen geen gunstige maand voor zakenreizen, dus bij voorkeur uitstellen.

Financiën
De Nieuwe Maan in Leeuw van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.
De Volle Maan van 15 augustus 2019 belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. Kreeft ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. Blijf wel spaarzaam, Kreeft.

Gezondheid
De kosmische energie van de totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 en de gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 in Steenbok gaat jouw fysieke energie versterken.
In de komende zes maanden vindt een uiterlijke transformatie plaats, een metamorfose door bijvoorbeeld een nieuw kapsel, plastisch chirurgische ingreep of nieuwe garderobe. Ook in augustus 2019 gaat het energieniveau omhoog. Je wil zoveel, maar dat betekent ook dat je de lat hoger legt voor jezelf. Neem voldoende rust en beweging. Beloon jezelf met een heerlijke massage of dagje wellness. Gezonde voeding doet de rest.

Advies
Maak dat probleem bespreekbaar, Kreeft en blijf er niet mee rondlopen.
Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus retrograde in Stier. De tweede helft van 2019 staat daarmee in het teken van evaluatie van de huidige relaties. Relaties worden door gebeurtenissen op de proef gesteld en er worden beslissingen genomen.
Stoppen of doorgroeien naar de next level?

error: Content is protected !!