Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeetkrachten zijn evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Leeuw-horoscoop. Jouw persoonlijk belangen en die van anderen staan in één lijn, dus je hebt de ander nodig en versa versa. Jouw sociale charme doet daarbij een grote duit in het zakje!
De retrograde planeten hebben weinig of geen invloed op jouw voortgang, maar de Leeuw gaat een periode in waarbij meer beroep wordt gedaan op het geduld.
Spiritualiteit en liefde spelen een grote rol in juli 2018. Carrière en persoonlijke verlangens verschuiven wat naar de achtergrond en er komt meer tijd voor je privéleven.

Liefde en Relaties
Juli 2018 stroomt over van liefde, ook in een vaste relatie. Jouw liefdevolle houding wordt warm beantwoord door je partner. Juli 2018 is een geweldige maand om een nieuwe partner te ontmoeten, vooral vanaf 23 juli 2018 met de Zon in Leeuw! Je openheid en magnetische aantrekkingskracht doen de rest. De retrograde Mars in jouw Huis van Relaties kan echter in de relatie ook tot tot afstand leiden door misverstanden uit het verleden. De totale Maansverduistering van 27 juli 2018 kan tijdens de retrogradeperiode van Mars leiden tot stress of misverstanden in de vaste relatie. Deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen problemen in jouw relatie aan het licht. Deze problemen hebben te maken met jezelf en niet direct met de ander. Door deze problemen te erkennen zet je de eerste stap om jezelf te bevrijden van iedereen met een negatieve invloed. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven.

Familie en Huis
De Volle Maan van 28 juni 2018 laat zien dat in de eerste helft van juli 2018 iets thuis tot voltooiing komt of al is gekomen. Tijd voor een feestje! De Volle Maan laat ook zien dat het de hoogste tijd is om een bestaand probleem in de familie voor nu en altijd op te lossen. De retrograde Jupiter in jouw Huis van Familie en Huis duidt op een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van onroerend goed of je woning uitbreiden of opknappen. De retrograde Jupiter in Schorpioen is voor de Leeuw een zoektocht naar innerlijke vrede en rust in je privé-leven. De retrograde Jupiter in Schorpioen vraagt je om terug te keren naar het verleden om een verstoorde familierelatie herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong. Tijdens deze periode is er een goede sfeer in de familie en is de kans groter dat problemen worden opgelost.

Carrière
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Werk.
Door deze invloed komen in de eerste helft van juli 2018 projecten op het werk tot voltooiing.
De Volle Maan laat ook de noodzaak zien om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
De Zon is verbonden met de Leeuw. De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 is de kosmische poort tot veranderingen op de werkplek om je werk veiliger en comfortabeler te maken.
Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 door jouw Huis van Carrière. De Leeuw ziet hier al onverwachte ontwikkelingen! Maar ook jij wil niet meer aan de verwachtingen van de wereld voldoen. Het komt vanzelf op je pad. De Leeuw die werkzaam is in de wereld van liefdadigheid en humanitaire hulp krijgt deze maand de meeste voldoening. In de eigen onderneming krijg je echter te maken met onrust onder het personeel.

Financiën
Juli 2018 is over het algemeen een financieel gunstige maand. Mercurius is jouw planeet van Financiën. In de eerste helft van juli 2018 ontvangt Mercurius gunstige aspecten en dat betekent onverwachte geldstromen en in winstgevende vooruitzichten. Ook een speculatieve onderneming of een gokje kan lucratief zijn. Geld wordt uitgegeven aan persoonlijke luxe.
Mercurius gaat retrograde van 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018. Vanaf 26 juli 2018 moet je voorzichtig zijn met je bestedingspatroon. Financiële transacties moeten goed worden gecontroleerd.

Gezondheid
De Zomermaand juli 2018 laat een mooie maand zien voor je gezondheid, Leeuw.
Met de Zon in Leeuw vanaf 23 juli 2018 straal je als nooit tevoren!
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Het kan zijn dat je van geloof verandert of er zijn ingrijpende verandering in de spirituele organisatie waartoe je behoort. In de komende periode kunnen dromen lucide en voorspellend van aard zijn.
Jouw voeten vragen speciale aandacht. Voetreflexologie, een pedicurebehandeling en voetbaden zijn heilzaam voor je. Zorg dat je voeten voldoende steun krijgen, want je kunt door je enkel gaan tijdens het sporten.

Advies
Door de invloed van de retrograde Mars is juli 2018 goede periode om je kaarten op tafel te leggen, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg. De retrograde Mercurius kan aan het eind van juli 2018 tot half augustus 2018 tot spanningen leiden. Doe het dan rustig aan, Leeuw.
Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in juli 2018. Je bent op zoek naar God of het goddelijke om jezelf te vinden of te hervinden. Gebed en meditatie helpen je mentale stabiliteit te behouden.
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 brengt je terug naar een gebeurtenis uit her verleden. Het brengt je van je stuk, maar de totale Maansverduistering van 27 juli 2018 zal je gevoel van vertrouwen en natuurlijke evenwicht herstellen.

error: Content is protected !!