Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het planetaire accent laat deze maand een duidelijke verschuiving zien naar de Nacht.
Tijdens de nacht, de astrologische Winterslaap, krijg je de kans om een strategie uit te werken om carrièreperspectieven te verbeteren.
De Zomer van 2022 is echter geen rustige periode voor Stier, want vanaf 6 juli 2022 reist de rode Strijder Mars door jouw teken. Aan het eind van juli 2022 is er een samenstand van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier waardoor belangrijke beslissingen moeten worden genomen.

Liefde en Relaties
Mars in Stier in het eerste Huis van Persoonlijkheid is van grote invloed op jezelf, maar ook op je spiegel, je relatie, huwelijk, goede vrienden, collega’s tegenstanders en alle andere verbindingen, iedereen met wie je dagelijks contact hebt.
Saturnus ging vanaf 4 juni 2022 retrograde en blijft dat tot 22 oktober 2022. Saturnus retrograde in Waterman is de oorzaak van karmische lessen en brengt veel verantwoordelijkheden, vooral in je carrière en dat in van invloed op je prive-leven.
De communicatie komt op gang vanaf 19 juli 2022 tot 11 augustus 2022 met Venus in Kreeft.
De tijdelijke transit van Jupiter door Ram tot 28 oktober 2022 geeft Stier ook in juli 2022 een sterker gevoel van onafhankelijkheid. Probeer dan meer te luisteren om meer duidelijkheid te krijgen over wie vrienden en vijanden zijn.

Familie en Huis
De zomer van 2022 laat naast een mooie reis ook interessante korte uitstapjes zien, korte vakanties thuis, vrienden over de vloer, etentjes en gezellige uurtjes samen. Het is mogelijk dat je een auto of ander vervoersmiddel aanschaft of deze moet worden gerepareerd.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis.
Deze Nieuwe Maan laat je bouwen aan je huis. Jouw fundament en haar veilige pijlers vormen de stabiliteit in jezelf. In de komende twee weken is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. In de komende weken is de aandacht gericht op het herstellen van de relatie met je ouders of ouderfiguren die je als familie ziet.
Toch kan deze Nieuwe Maan ongemakkelijk voelen, want er is een drang om iets te vernieuwen of te veranderen en je weet niet precies wat, want wat veilig zou moeten zijn, voelt niet zo.
Kort na deze Nieuwe Maan is er een drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier, dus het is aan jou om stabiliteit te creëren te midden van chaos.
Maak je niet teveel zorgen, want inzichten en antwoorden komen vanuit onverwachte hoek.

Carrière
In juli 2022 zijn er gunstige handelstransacties met het buitenland en is de samenwerking met buitenlandse partners succesvol.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 laat een zakenreis zien of gezamenlijke reis met een zakelijk tintje. Stier bevindt zich in de opbouwfase van een nieuw project. Dit project kan vertraging oplopen doordat je het moeite hebt om de visie vast te houden of het doel te zien. Heb geloof in jezelf en in wat je doet. Je gaat uiteindelijk de zoete vruchten plukken van de lange uren en het geld die je in het project hebt geïnvesteerd.
De tweede helft van 2022 laat geen gunstige periode zien om van baan te veranderen. Nieuwe projecten zullen niet direct het gewenste succes opleveren.

Financiën
Deze maand is er kans om geld te verdienen door wedstrijden en loterijen, prijzen of overwinning.
Jouw financiële planeet is Mercurius. De eerste helft van juli 2022 verloopt door de invloed van Mercurius wat schommelend. Er kan dan sprake zijn van een financieel meningsverschil met je geliefde of zakelijk partner. Op 29 juli 2022 staat Mercurius in Leeuw vierkant op Uranus in Stier. Dit duidt op onverwachte veranderingen en onverwachte kosten.

Gezondheid
De transit Mars in Ram kan tot 5 juli 2022 een complexe periode zijn. Het is raadzaam om jezelf niets te verwijten van fouten die in het verleden zijn gemaakt, maar om van die fouten te leren en jezelf stap voor stap te verbeteren.
Tijdens deze transit kan Stier ervoor kiezen tijd voor zichzelf te nemen. Even weg van alles en iedereen. Dit geeft je de tijd om tot jezelf te komen, je energie te verzamelen en je voor te bereiden op een nieuwe cyclus.
Wanneer je dat doet, ben je sterker en kun je de uitdagingen van het leven beter aan.
Door de retrograde Jupiter in Ram vanaf 28 juli 2022 in het Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn heeft Stier meer lucide en voorspellende dromen en is er meer interesse voor meditatie, yoga en filosofie.
Stel medische onderzoeken niet uit en ga naar de dokter als je klachten hebt. Dat geldt ook voor de tandarts! Je mag jezelf niet verwaarlozen. Probeer werk te delegeren als het je teveel wordt.
Een sterke immuniteit ondersteunt om gezond te blijven, dus zorg voor een goede voeding en gezonde nachtrust.

Advies
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 is een gunstig moment om een boek of publicatie aan de wereld te presenteren, of om op reis te gaan en cultuur op te snuiven, maar ook reizen in de geest hoort bij deze Volle Maan. Ook het afronden van een studie, zaken die verband houden met buitenlandse belangen of die te maken hebben met andere culturen of overtuigingen. Het kan zijn dat op dit moment een juridische kwestie wordt afgerond.
Pas op met geld uitgeven in juli 2022, want dit is geen goed moment om grote aankopen te doen.

error: Content is protected !!