Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is nog sterk bezet en dat betekent dat de nadruk ligt op onafhankelijkheid en initiatief en de dingen op jouw manier willen doen.
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar al aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.
De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. In november 2022 ligt de nadruk op financiën, privé-leven en dagelijkse routine.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Saturnus in Waterman in het Huis van Liefde en de invloed van de retrograde Mars in Tweelingen kan Weegschaal deze maand te kampen hebben met problemen in de relatie. Het is alsof jullie elkaar niet begrijpen of je weet de juiste woorden te vinden om te vertellen wat je voelt.
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt voor Weegschaal in het Huis van Transformatie en de Zielsprocessen. Een reis naar het innerlijke Zelf, maar dan moet wel de confrontatie met je schaduwkant worden aangegaan.…Door een intense gevoelservaring gaat Weegschaal in de komende zes maanden opruiming houden in het zielenleven zoals het verbreken van contacten met negatieve personen en situaties, ook beperkende overtuigingen. Gevoeligheden die te maken hebben met geldkwesties die je met de partner deelt en seksualiteit vragen om een oplossing.
Veranderingen aanbrengen of toch die lang uitgestelde breuk? Met de Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 maak je een definitieve beslissing.

Familie en Huis
Saturnus is de heerser van Steenbok, voor Weegschaal het 4e Huis van Familie en Huis. Saturnus is weer direct en dat betekent dat er weer rust komt in huis en de familie.
De eerste helft van november 2022 kan nog wel wat frictie geven en dat heeft te maken met je kinderen of kinderen in de familie.
Pluto in Steenbok confronteert Weegschaal met vraagstukken over gehechtheid die met huis en haard te maken hebben. Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is je echte familie? Biedt jouw huis de bescherming en veiligheid die je nodig hebt?
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 valt in jouw derde Huis en moedigt Weegschaal aan om zich oriënteren over school, cursussen en trainingen, transport en communicatie. Weegschaal krijgt nieuwe vrienden en buren.
Met de Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 ziet Weegschaal wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

Carrière
Weegschaal die werkzaam is bij de overheid kan een verleidelijk aanbod krijgen van een ​​leidende positie of krijgt de kans om door te stromen naar een meer kansrijke positie of nieuwe werkplek die beter bij je past. Blijf nuchter en neem geen overhaaste beslissingen. Verlies niet het pad of het doel uit het oog.
De zelfstandig ondernemer krijgt advies vanuit onverwachte hoek. Laat niet in je kaarten kijken en doe wat juist is.
In november 2022 komt er meer rust in de carrière en de relatie met management en collega’s zal verbeteren.
Door de retrograde Mars in Tweelingen bestaat de kans dat een eerdere sollicitatie alsnog succesvol verloopt.
Niet te goed van vertrouwen zijn, want niet iedereen in het zakenleven heeft het goed met je voor.

Financiën
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 (Huis van Financiën) is in het komende halfjaar de kosmische poort naar een verbetering van jouw financiële situatie, de komst van financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, project, opdrachten of een lucratieve hobby. Winst kan in november 2022 worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen. Meer inkomsten leiden tot financiële stabiliteit en een veilig gevoel.
In de komende zes maanden kan Weegschaal ook een prijs winnen in de loterij of is er sprake van een erfenis, beloning, een geschenk of een bonus.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop grote uitgaven waardoor je banksaldo schommelt.
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Er kan minder geld binnenkomen en dat geeft jou een ongemakkelijk gevoel.
De retrogradatie van Mars in Tweelingen tot 11 januari 2023 is een periode waarin Weegschaal initiatief toont om meer geld te genereren of een betalingsregeling te treffen om openstaande schulden te kunnen betalen.

Gezondheid
De retrograde Jupiter is tot 20 december 2022 weer in Vissen en deze terugkeer voelt vertrouwd en stelt Weegschaal in staat om met zichzelf in het reine te komen.
In november 2022 moet Weegschaal aandacht besteden aan de wervelkolom, neus, keel en oren. Een gunstige periode om geleidelijk aan met een dieet te beginnen, te gaan sporten en slechte gewoonten op te geven. Wees vooral terughoudend met het laten zetten van tattoos of permanente make-up. Jupiter retrograde tot 22 november 2022 in Vissen (Huis van Gezondheid) wordt tijdens die periode door de Zon, Mercurius en Venus in Schorpioen ondersteund. Met deze ondersteuning mag Weegschaal rekenen op spirituele ondersteuning of de juiste medische zorg.

Advies
Samenzijn en samenwerking geldt ook voor het gezin. Jezelf terugtrekken op een eenzaam eilandje is dus geen optie. Het gaat over wederzijds respect en je verlangens niet boven de belangen van anderen stellen. Een belangrijke beslissing met betrekking tot familiezaken, zwangerschap en carrière moet worden genomen.
De terugkeer van de retrograde Jupiter naar Vissen laat een rustige en nostalgische periode voor Weegschaal zien.
Toch moet je voorzichtig zijn, want sommige situaties laten een dubbele bodem zien, een bijbedoeling. Zoek naar de verborgen betekenis in alles wat je doet, kijk dwars door de omringende gebeurtenissen heen. Het vinden van wat verborgen is, zal in jouw voordeel zijn.

error: Content is protected !!