Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 liet een nieuw begin en een frisse start zien. Vernieuwen, verjongen en afstemmen op wat je echt nodig hebt is ook in december 2023 van kracht!
Met de samenwerking van Mercurius en Venus wordt december 2023 een aangename maand!
De focus ligt op de langetermijnvisie en het oplossen van problemen zowel zakelijk als privé.
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 is een keerpunt.
Vanaf dit moment laat je het verleden achter je en ga je met volle kracht vooruit!

Liefde en Relaties
Op 28 oktober 2023 viel de gedeeltelijke Maansverduistering in Stier in het 7e Huis van Relaties en door deze invloed heb je te maken met ingrijpende emotionele veranderingen in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Mocht de relatie solide zijn, dan komt er meer verdieping, maar het kan ook tot een breuk leiden als dat niet zo is.
Venus in Schorpioen vanaf 5 december 2023 is pure passie, maakt je verleidelijke en extra mysterieus. Spannend, maar ook wel heftig door jaloezie of wrok.
Met Mercurius in Steenbok tot 23 december 2023 kun je makkelijker contact maken, dus neem je partner in vertrouwen en wees open over je verlangens en verwachtingen.
Aan het eind van december 2023 is er met de retrograde Mercurius in Boogschutter (vanaf 24 december 2023) een emotioneel moment waarbij je op liefdesgebied het verleden vaarwel zegt en bereid bent om opnieuw te beginnen.

Familie en Huis
December 2023 kan een onrustige maand worden voor familie en huis. In het gezin, familie of naaste woonomgeving kunnen er meningsverschillen zijn die te maken hebben met geld en het stellen van grenzen.
Tijdens Mercurius retrograde in Boogschutter vanaf 24 december 2023 kunnen er discussies zijn over huishoudelijke bestedingen en aanpassingen aan het huis. Kinderen kunnen negatief worden beïnvloed door spanningen in huis.
Wees terughoudend met het lenen van geld. December 2023 is een dure maand, maar probeer je toch aan je budget te houden.

Carrière
Begin december 2023 laat een piek zien in je carrière met grote werkdruk. Er zijn ook feestjes, vergaderingen en meetings die van invloed kunnen zijn op het verloop van je carrière. December 2023 is een gunstige maand voor de studie. Een talencursus kan een positieve bijdrage leveren aan je carrière.
Met Venus in Weegschaal tot 4 december 2023 weet je mensen intuïtief te filteren en hoe je het beste kunt handelen zonder onnodig op tenen te trappen.
Er wordt veel gereisd zowel in het binnen- als buitenland, maar door de retrograde Mercurius moet deze maand rekening worden gehouden met tegenvallende resultaten en ongevallen.
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt in jouw 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Levensfilosofie.
Deze Volle Maan kan een game-changer zijn. Je overziet je carrière, wat het je heeft gebracht.
De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je wel of niet moet vertrouwen. Wees terughoudend met een beslissing als je twijfelt over een nieuwe baan of carrière.

Financiën
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 viel in het Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.
Deze Volle Maan is transformatie, want er moet op het gebied van gezamenlijke financiële verantwoordelijkheden en intimiteit moet er plaats worden gemaakt voor iets beters.
Mercurius in Steenbok tot 23 december 2023 zorgt voor financiële stabiliteit, maar een budgetcoach kan overzicht en inzicht brengen in je financiën.
Met de Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023 in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Schorpioen krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen zoals waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld.
Mercurius gaat retrograde in Boogschutter vanaf 24 december 2023 en dat kan de oorzaak zijn van onverwachte kosten en uitgestelde betalingen waardoor je financieel moet schakelen.
Hou de controle, Schorpioen.

Gezondheid
De invloed van de Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn kan in december 2023 de oorzaak zijn dat je dat je zelf wilt afzonderen. Afzondering leidt tot inzichten over hoe je over jezelf en anderen denkt.
Besluiten die dan genomen worden zijn van grote invloed in je leven.
Mercurius retrograde in Steenbok van 13 december 2023 tot 23 december 2023 kan problemen naar voren brengen waar je nog niet aan hebt gewerkt, transformaties die je nog moet omarmen, of ideeën en plannen die aanpassingen vereisen. Je kunt opnieuw verbinding maken met oude ideeën en werken aan het verbeteren van communicatie en expressie.
Om lichamelijk en mentaal fit te blijven is het raadzaam om regelmatig te bewegen en gevarieerd te eten. Schorpioen heeft rust on ontspanning nodig.

Advies
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Blijf uit de buurt van afgunst en roddel. Mars in Schorpioen geeft je kracht en moed om alle uitdagingen tegemoet te treden. Met Mars in jouw teken deins je nergens voor terug en kan passioneel en obsessief zijn in het najagen van doelen. Ga negativiteit uit de weg.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!