Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Wat een geweldige maand, Stier.
Het grote nieuws deze maand is de intrede van Uranus in Stier!
En ook de Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw eigen teken, Stier en dat betekent dat je op eigen kracht mag vertrouwen. Stier verwarmt zich in het gouden Licht van de Zon en mag rekenen op erkenning. Het planetaire accent verschuift in mei 2018 van carrière en persoonlijke ambities naar huiselijke kwesties en innerlijke groei. Een verschuiving naar de Nacht, waarin je de kans krijgt om een strategie uit te werken om je carrièreperspectieven te verbeteren. Vrije wil en persoonlijke autonomie zijn echter nog steeds actueel voor de Stier. Je maakt keuzes zonder daarbij afhankelijk te zijn van de steun van anderen. Goede financiële maand, ook voor relaties en carrière.

Liefde en Relaties
De retrograde Jupiter in jouw Huis in Relaties laat je op een andere manier naar relaties kijken zowel zakelijk als privé. Door de retrograde Jupiter ga je meer vertrouwen op je gevoel. Je bent meer selectief wie je toelaat in je leven. Iedereen die je ontmoet heeft een speciale bedoeling. De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Relaties. Mei 2018 staat hierdoor in het teken van romantiek en veranderingen op relationeel gebied. Deze maand ga je een volgende stap nemen, zoals het doen van een aanzoek, een belofte of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Maar het kan ook zijn dat de emmer vol is. De Volle Maan symboliseert namelijk voltooiing. De Volle Maan is ook een moment om de balans op te maken. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau? Het verbreken van een onbevredigende relatie voelt dan als een ware bevrijding. De tweede helft van mei 2018 brengt liefdeskansen voor de single Stier. Belangrijk is dat je contact met je gevoelens en emoties maakt, met jouw wensen en jouw verlangens. Dat vraagt de Nieuwe Maan aan jou. Hou eerst van jezelf!

Familie en Huis
De transit van de rode strijder Mars tot 16 mei 2018 door Steenbok is voor de Stier de periode bij uitstek om de plannen die met de Maansverduistering van 31 januari 2018 zijn gemaakt, te verwezenlijken. De horoscoop van mei 2018 laat een harmonieuze maand zien op het gebied van huis, familie en privéleven.
Zoek naar de balans in de dagelijkse routine. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Laat eens de boel de boel en ga leuke dingen ondernemen met je gezin.
Zoals je weet staat de Maan symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Hoe maak je iets bespreekbaar? Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker en is de beste periode om je plannen naar voren te brengen.
Dat is deze maand van 16 mei tot 28 mei 2018.

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière en Bestemming. De intrede van Uranus in Stier vanaf 17 mei 2018 is van grote invloed op jouw leven, je carrière, je relaties. Door de invloed van Uranus heb je veel meer ruimte nodig in je leven. Uranus in Stier wordt ondersteund door Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van Jupiter. Wow. Er gaan dingen veranderen voor Stier! Uranus stelt je de volgende vragen: Waar streef je naar in je carrière of wil je het huidige pad blijven volgen?
Uranus in Stier laat je zien dat er dingen moeten veranderen als je niet tevreden bent over jouw carrière. Uranus in Stier daagt je uit. Waarom blijven stilstaan als je vooruit kunt? Dus breng die goede ideeën naar buiten en laat zien wie je bent! Je zit in een goede flow, dus wat houdt je tegen om jezelf op deze kosmische golven te laten meevoeren?
De werkzoekende Stier krijgt de meeste kans op een baan in de tweede helft van mei 2018.
Zorg wel dat je geen oude schoenen wegdoet voordat je nieuwe hebt.

Financiën
Tot 19 mei 2018 reist jouw eigen planeet Venus door het Huis van Financiën en dat is een gunstige financiële periode om goed rendement uit investeringen en financiële projecten te behalen. Maar ook de tweede helft van mei 2018 ziet er gunstig uit. Jouw financiële planeet Venus in Kreeft en de retrograde Jupiter in Schorpioen worden dan vruchtbaar ondersteund en dragen bij aan de financiële welvaart van de Stier.
Er zijn voldoende mogelijkheden om geld te verdienen. Deze maand wordt geld uitgegeven aan persoonlijke spullen, huis en het gezin. Je mag ook rekenen op de financiële ondersteuning van familie. De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde worden belicht. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door deze Volle Maan begunstigd. In de komende maand is er kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging, ook financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen.

Gezondheid
Vanwege de overweldigende planetaire kracht in jouw eerste Huis, bruis je van de energie, Stier. Ook de invloed van Mars draagt ertoe bij dat je niet te stuiten bent. Gebruik deze energie goed, Stier. Gematigdheid is de sleutel tot goede gezondheid en welzijn.
Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 tijdelijk jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
In de afgelopen zeven jaar heeft deze evolutionaire transit er toe geleid dat je oude gedragspatronen en emotionele bagage hebt losgelaten. Je hebt grote schoonmaak gehouden om met jezelf in het reine te komen of heeft een vorm van therapie je in contact gebracht met diepgewortelde problemen en slechte gewoontes. Je bent tot inzicht gekomen dat je niet kunt blijven weglopen van je eigen problemen.
Je hoeft jezelf niet af te wijzen. Je hoeft niet bang te zijn voor angsten en jezelf.
Waarom zou je?

Advies
De Stier zal door de invloed van Uranus in Stier als persoon een transformatie ondergaan, dus van uiterlijk, stijl en kleding veranderen. De behoefte aan zelfexpressie, assertiviteit en vrijheid gaan jou en de manier hoe je met anderen omgaat in deze zeven jaar veranderen. Jouw innerlijke wereld vraagt om verandering en jouw omgeving zal de verandering in jou zien. Een nieuwe baan, een verhuizing, een nieuwe relatie. Alles is mogelijk in de komende zeven jaar.
Maar durf buiten het kader te denken. Je hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren.
Als je dat doet, is alles mogelijk.

error: Content is protected !!