Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen april 2017

Algemeen
April 2017 begint met goed nieuws! Voor wat betreft de liefde en relaties is april 2017 een mooie maand, maar door de retrograde Mercurius het gaat allemaal wat trager deze maand. Liefde en romantiek zijn deze maand met geld en bezit verweven. De eerste drie weken verlopen nogal onrustig, maar in de laatste week van april 2017 keert de rust weer.

Liefde en Relaties
Deze maand is liefde met bezit verweven. De eerste week van april 2017 laat liefdeskansen en spannende ontwikkelingen zien. Die speciale blik, dat spannende berichtje, het geeft je dat speciale lentegevoel! Mars reist in de eerste drie weken van april 2017 door Stier. Mars in Stier maakt bezitterig. Je wil weten waar je aan toe bent en wat je aan de ander hebt. Een periode waarin de kaarten op tafel liggen. Wel een geweldige periode om samen serieuze plannen te maken voor de toekomst. Vanaf 22 april 2017 reist Mars door Tweelingen en dan wordt alles wat luchtiger.

Familie en Huis
April 2017 laat een onrustige maand zien voor wat betreft de relatie met kinderen. Er kunnen ook problemen zijn met een familielid. Deze problemen vereisen je volledige aandacht om een oplossing te vinden. De eerste helft van april 2017 is de beste periode om een huis te kopen of een hypotheek te nemen voor je huis. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reisjes, broers en zussen en buren. In de komende twee weken is er meer communicatie via e-mails, sms-berichten en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden. Ook meer e-mails, sms-berichten en telefoontjes. Het is mogelijk dat je een auto of ander vervoersmiddel aanschaft of deze moet worden gerepareerd. De Nieuwe Maan betekent in de komende twee weken ook gezellig samen op stap om een dagje te gaan shoppen!

Carrière
April 2017 begint veelbelovend voor je carrière! De lente is begonnen en je hebt zin om er wat moois van te maken. Ook van jezelf! Je voelt je goed en dat straal je uit. Aan het begin van april 2017 is het goed om jouw carrièredoel te visualiseren. De krachtige energie aan het begin van april 2017 kan tot grote resultaten leiden. Blijf wel met beide voeten op de grond bij alles wat je doet. Blijf je aandacht richten op het doel. Jouw positieve houding en enthousiasme wordt opgemerkt op je werk. Deze maand mag je rekenen op complimentjes en positieve feedback want jouw ondersteuning is heel waardevol!

Financiën
De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Er kan ook meer geld binnenkomen doordat jij of je partner een andere baan krijgt. April 2017 staat grotendeels in het teken van financiën. Deze maand komen er grote veranderingen in je financiën zoals aanpassingen van verzekeringen en gunstige betalingsregelingen. Met deze aanpassingen verbetert jouw financiële positie aan het eind van april 2017. Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven. De meeste winst is in april 2017 te behalen vanuit de verkoop van gezondheidsartikelen en welzijn.

Gezondheid
April 2017 is een goede maand voor je gezondheid. Om jezelf nog beter te voelen is het raadzaam om deze maand veel te bewegen! Regelmatig naar de sauna, zwemmen, yoga en een goede massage. Vergeet ook niet veel water en groene thee te drinken! Een vaste routine is raadzaam. Een vaste dagindeling geeft innerlijke rust en structuur. Er gebeuren deze maand spannende dingen, maar laat je niet teveel afleiden. Hou een dagboek bij zodat je een overzicht hebt van wat je doet. Dan zie je wat goed gaat, maar ook dingen die je moet aanpassen. Aan het eind van de maand zul je merken dat meditatie je weer in balans brengt. Ook heb je meer rust nodig.

Advies
Aan het eind van april 2017 moet je even bijkomen. Misschien even er tussenuit, Vissen? Je bent er echt aan toe om even bij te tanken.
Aan het eind van de maand heb je echt een momentje voor jezelf verdiend.
Vergeet deze maand niet te dromen. Jouw dromen vertellen je precies wat je nodig hebt en de richting die je moet nemen op jouw pad.

error: Content is protected !!