Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de linkerkant in de Boogschutter-horoscoop.
November 2018 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht, van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
Jupiter is jouw planetair heerser. Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter door Boogschutter.
Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor een cyclus van twaalf maanden van nieuwe mogelijkheden tot groei en succes. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan.
November 2018 is een gunstige maand voor privé-aangelegenheden, spiritualiteit, gezondheid en financiën, maar je carrière en relaties hebben wel aandacht nodig.

Liefde en Relaties
Vanaf 7 november 2018 keert de retrograde Uranus tijdelijk terug in Ram. Dat is jouw Huis van de Liefde en Romantiek. In de afgelopen zeven jaar heb je waarschijnlijk veel veranderingen in je liefdesrelaties ervaren. Talloze ervaringen hebben jou veranderd. Je weet nu wat je verlangt en wat liefde voor jou betekent. Tot begin maart 2019 kan door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram een romance ontstaan die echter niet voor altijd is. Jouw behoefte aan nieuwe ervaringen en persoonlijke vrijheid is en blijft heel sterk met deze invloed van Uranus in Ram. Liefde komt onverwachts en gaat onverwachts.
De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende vier weken is er een aanzoek, belofte, verbintenis, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?
November 2018 brengt dus vele romantische kansen. In de vaste relatie kunnen er echter problemen ontstaan in de laatste week van november 2018.

Familie en Huis
Vanaf 7 november 2018 tot begin maart 2019 keert de retrograde Uranus terug in Ram.
In de afgelopen 7 jaar is door de reis van Uranus door Ram de relatie met je kinderen veranderd. Kinderen zijn nu je vrienden geworden, maar kunnen ook vervreemden of je vijanden worden.
Ook tijdens deze periode gaan kinderen door grote veranderingen. Een onverwachte zwangerschap kan jouw leven op zijn kop zetten. Kinderen zijn opstandig en vragen veel aandacht. Maar door de invloed van Uranus is door omstandigheden ook de relatie met je eigen ouders definitief veranderd.
De rode strijder Mars vergezelt Neptunus in Vissen van 16 november 2018 tot 1 januari 2019.
Neptunus verzacht de invloed van Mars en de kosmische ondersteuning van deze planeetinvloed brengt harmonie en vrede. Het kan duiden op meer tijd doorbrengen met je familie en kinderen, een gezamenlijke reis, samenkomst of een gezamenlijk project.

Carrière
Jupiter is jouw planetair heerser. Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter door Boogschutter. Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor nieuwe mogelijkheden en groei voor jou als persoon. En dat is ook van invloed op je carrière. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan, want iedere keuze die je maakt en alles wat je aanpakt is direct van invloed op je toekomst.
In de eerste week van november 2018 is er goed nieuws op je werk. Tot 15 november 2018 krijg je door de directe Mars nieuwe energie om plannen en ideeën waar te maken.
November 2018 is ook een gunstige maand om te solliciteren! Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan heb je grote kans om succesvol te zijn of je krijgt een interessante aanbieding!
Het zal echter niet makkelijk zijn om nu een keuze te maken. Dan is het goed om even afstand te nemen om het grote geheel te kunnen overzien. Het zou een goed idee zijn om een korte vakantie in te lassen om je batterijen op te laden. In de tweede helft van november 2018 ben je gereed om de juiste beslissing te nemen.

Financiën
November 2018 laat een gunstige financiële maand zien. Je hebt deze maand een neus voor zaken en dat gegeven kun je goed gebruiken! Er is geld te verdienen bij investeringen en speculatieve ondernemingen. Ook jouw enthousiasme kan bijdragen aan meer inkomen deze maand. De Boogschutter die zich bezighoudt met innovatieve investeringen is het meest succesvol in november 2018.
Door de invloed van Saturnus in jouw Huis van Financiën merk je dat het geld niet aan de bomen groeit en dat je er hard voor moet werken. Het is mogelijk dat je je zorgen maakt over je financiële situatie. Maar juist nu vadertje Saturnus over je schouder meekijkt, is dit een geweldige periode om te gaan sparen, een bedrijf te starten of een financieel plan op lange termijn te maken om je financiën te stabiliseren en veilig te stellen voor de toekomst. De meeste uitgaven gaan deze maand naar relaties, huis en gezin.

Gezondheid
De invloed van Uranus in Stier kan tot 6 november 2018 tot een plotselinge verandering in het voedingspatroon leiden. Een geweldige tijd om een dieet te gaan uitproberen of om te gaan sporten. Gezondheidskwesties in deze periode eisen echter tijdens deze periode jouw onmiddellijke aandacht. Jupiter blijft tot 8 november 2018 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze periode wordt gekleurd door het loslaten van oude bagage en het uitwerken van karma.
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, een retraite, te mediteren en te ontspannen in de vrije natuur.
Een vast schema is onontbeerlijk. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven. Neem nu het besluit om gezonder te gaan leven.
In de tweede helft van november 2018 merk je de positieve effecten van regelmatig bewegen, op tijd naar bed en gezonde voeding.

Advies
Jupiter is jouw planetair heerser. Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter door Boogschutter.
Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor nieuwe mogelijkheden en groei voor jou als persoon. En dat is ook van invloed op je carrière. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan, want iedere keuze die je maakt en alles wat je aanpakt is direct van invloed op je toekomst.
De invloed van de retrograde Mercurius in Boogschutter vanaf 17 november 2018 tot 5 december 2018 kan je echter het gevoel geven dat er aan alle kanten aan je wordt getrokken.
De Boogschutter die geboren is van 4 tot 7 december krijgt het meeste te maken met deze retrogradeperiode. Doe rustig aan, Boogschutter.

error: Content is protected !!