Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram december 2017

Algemeen
Terugkijkend was het jaar 2017 een jaar van transformatie, macht en onmacht.
Je vurige Ram-energie en zelfbeheersing zijn door Uranus en Pluto vaker op de proef gesteld.
Door de invloed van Jupiter in Schorpioen kost alles veel meer moeite en inspanning, ondanks het feit dat alle planeten aan de bovenzijde van de Ram-horoscoop zijn gesitueerd.
De nadruk ligt deze maand op carrière, levensbeschouwing, studie, culturen en reizen.

Liefde en Relaties
Mars reist van 11 oktober 2017 tot 26 januari 2018 door het gebied van Relatie en Intimiteit.
Je sluit hierdoor het jaar 2017 sterk af! Dit jaar heb je op relationeel gebied een grote groei doorgemaakt en je gaat serieuze stappen zetten. Daarbij wordt je geprikkeld door de onmiskenbare invloed van Jupiter in het Huis van Intimiteit.
Deze maand is romantiek te vinden op de werkplek of bij sociale activiteiten. Je bent in De laatste maand van het jaar vooral op zoek naar een goede gesprekspartner. In de vaste relatie gaat het om betrokkenheid in de liefde. Je voelt je onzeker en verward. Je wil bevestiging van je partner en daarom speelt het thema seksualiteit en zwangerschap. Je kent je diepste verlangens en je wil weten waar je aan toe bent. Wat heb je echt nodig in de relatie? Als je dat weet, wacht dan niet langer en neem het licht mee het nieuwe jaar in. Praat met elkaar, deel met elkaar en bezegel je liefde met een oneindige omhelzing.

Familie en Huis
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de komende twee weken is er reis, een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt deze maand. Er zijn deze maand meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. De planetaire aanwezigheid aan de bovenste helft van de Ram horoscoop laat zien dat carrière en buitenwereld op de eerste plek komen. Nu je aandacht bij de carrière en de buitenwereld is, blijft er minder tijd over voor je privéleven. Maatschappelijk succes mag nooit ten koste gaan van je gezin! Je hebt elkaar nodig. Samenwerking op het werk en thuis blijft ook in december 2017 belangrijk om doelen te bereiken. Met jouw charmante aanpak krijg je alles voor elkaar.
Hou deze maand vast aan een strakke planning thuis.

Carrière
De eerste week van december 2017 belooft succesvol te worden voor de Ram. Door jouw onfeilbare intuïtie kijk je als het ware door de ander heen en dat werkt in jouw voordeel. In de tweede week van december 2017 krijg je waardering en erkenning voor je tomeloze inzet dit jaar. Je komt in de gelegenheid om projecten af te werken zodat je tevreden en met een schone lei het nieuwe jaar kunt verwelkomen.
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van Levensbeschouwing en Reizen. Bedrijfstraining en reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders zijn deze maand terugkerende thema’s. In het buitenland heb je de meest kans op een nieuwe baan in het buitenland vooral na de laatste retrogradeperiode van Mercurius deze maand.
Saturnus is jouw planeet van Carrière. Saturnus blijft nog tot 20 december 2017 in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. Een prima periode voor een opleiding met het oog op je carrière, een opleiding in het buitenland of een zakenreis. Vanaf 21 december 2017 reist Saturnus door Steenbok en daarmee door jouw Huis van Carrière en Bestemming. Ook al is het hard werken, maar wat een geweldige afsluiter van het jaar!

Financiën
Door de Volle Maan in Stier van 4 november 2017 en de Nieuwe Maan van 18 november 2017 zijn er meer inkomsten door een andere baan, loonsverhoging, uitkering of tegemoetkoming ,waardoor er ruimte is voor zakelijke onderhandelingen, een spaarplan, begroting of het ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. Venus is de financiële planeet voor de Ram. Venus staat deze maand grotendeels in Boogschutter en dat is financieel gunstig voor de Ram! Veel heeft te maken met financiële beslissingen die je in de Zomer van 2017 hebt gemaakt. De positieve invloed van jouw planeet Mars zal deze maand tot financiële verbetering leiden. Jouw slimme inzet, maar ook je sociale netwerk en familie ondersteunen je financieel bij je projecten. In de vaste relatie of in de zakelijke relatie kan er echter een financieel conflict ontstaan dat te maken heeft met de huisvesting of interieur van kantoor of woning.

Gezondheid
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius gaat in december 2017 retrograde van 3 tot 22 december 2017.
Belangrijk is het om deze maand in beweging te komen en te blijven. Zorg voor een goede warming-up als je gaat sporten. Geduld is ook deze maand van het grootste belang, ook al heb je geen geduld en wil je doorgaan. Luister naar je lichaam, naar hoe het aanvoelt. Je hoofd wil zo veel, maar je lichaam moet wel mee willen! Na de kerstdagen ben je toe aan rust. Deze maand kun je last hebben van hoesten en ook van je darmen. Bescherm je lever. Niet teveel eten en drinken, ook al ziet het er verleidelijk uit.

Advies
In de afgelopen maanden is er sprake geweest van veranderingen in de woonsituatie. Deze maand kijk je terug op deze periode. Even een time-out om te reflecteren. Ben je blij met wat er veranderd is? December 2017 is de maand van lichtjes en gezelligheid thuis. Je mag achterover leunen en terugkijken op een hectisch jaar van veranderingen. De voorbereiding van kerst en familiebijeenkomsten kunnen stressvol en emotioneel verlopen, maar verheug je alvast op mooie herinneringen.
Je bent vaak geneigd om je zin door te drijven, maar het is beter om je wat gedeisd te houden en jezelf niet te laten gaan. Voor jezelf opkomen is goed, maar ga niet te ver. Let op je gezondheid.

 

 

 

 

error: Content is protected !!