Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Waterman 2015

Algemeen

Het jaar 2015 gaat goed van start met Mars in jouw eigen teken tot 12 januari. Een positieve en enthousiaste energie! Je wil niets liever dan met volle kracht het leven omarmen. Je bezit een gedrevenheid waardoor je niet te stuiten bent!
Helaas speelt Mercurius retrograde je parten. Vanaf 21 januari tot 10 februari is Mercurius retrograde in eigen jouw teken Waterman waardoor er niets uit je handen komt en niemand je schijnt te begrijpen. De Waterman die geboren is van 21 januari tot 7 februari krijgt hier het meest mee te maken. Het is aan te raden om mee te gaan in deze energie en alles wat nu mis gaat, later te verbeteren. De tweede helft van 2015 wordt in alle opzichten beter voor je.

Carrière
Saturnus in Schorpioen verbleef in de afgelopen twee jaar in je Huis van Carrière en Levensbestemming. Het jaar 2015 is een goed jaar om gestelde doelen na te streven. Het zijn doelen die je al meer dan 14 jaar geleden hebt gesteld. Het kan zijn dat je al meer dan 14 jaar bezig bent met voorbereidingen om je droom te verwezenlijken. Saturnus zal in 2015 nog even terugkeren in je Huis van Carrière en Levensbestemming. Dat zal zijn van 16 juni tot 18 september 2015. In die periode krijg je een laatste kans om werk te maken van die gestelde doelen of een nieuw project van de grond te krijgen. Doe er je voordeel mee. Denk niet dat het vanzelf komt, anders loopt het weer op een teleurstelling uit. De Zonsverduistering van 20 maart en de aanwezigheid van Mars van 21 februari tot 31 maart kan leiden tot iets nieuws waar je alle aandacht op gaat richten. Een briljant idee of project dat nieuwe deuren opent! Mars reist van 25 juni tot 8 augustus door het Huis van Dagelijks Werk waardoor je bergen werk kan verzetten. Er kan tijdens deze periode een nieuwe baan op je pad komen of je werk worden aangeboden. De aanwezigheid van Jupiter tot 11 augustus 2015 is bevorderlijk voor alle vormen van samenwerking, dus ook compagnons, zakenrelaties en het sluiten van verbintenissen en contracten. Uranus in Ram reist door het Huis van Communicatie waardoor je open staat voor nieuwe manieren van denken. Je onuitputtelijke en optimistische geest is vol van nieuwe ideeën.

Financiën
Neptunus verblijft ook in 2015 in jouw Huis van Geld waardoor het moeilijk blijft om je financiën op orde te krijgen en te houden. Door de langdurige invloed van Neptunus komt geld binnen en verdwijnt weer net zo snel het gekomen is. Het lijkt wel alsof je geen grip hebt op je knip. Van 13 januari tot 20 februari zal ook Mars door je Huis van Geld reizen. Met deze energie ben je vastbesloten om iets aan je financiële situatie te doen. Helaas heeft deze actie weinig succes en is het geld uitgegeven voordat je het in kaart kan brengen.
Van 12 augustus tot september 2016 zal Jupiter in Maagd door jouw Huis van Gedeelde financiën reizen. Tijdens dit jaar komen er veranderingen in je financiën, vooral in je investeringen en de financiën van je partner of die jullie samen hebben. Er kunnen ontwikkelingen zijn op het gebied van belastingen, verzekeringen en erfenissen. Wat ook gebeurt, blijf rekening houden met de invloed die Neptunus heeft op je financiën.

Liefde en Relaties
Jupiter in Leeuw verblijft tot 11 augustus in jouw Huis van Relaties en zal vanaf 12 augustus tot het eind van het jaar in het Huis van de Ziel en Intimiteit verblijven. Met deze weldadige energie van Jupiter voel je een sterke betrokkenheid met anderen en wil je niets dan echte verbintenissen sluiten. Je toewijding en genegenheid is groot naar anderen toe. Mars reist van 13 mei tot 24 juni door je Huis van Liefde waardoor is een sterke behoefte hebt aan liefde en ben je bereid om al je liefde te geven. Tijdens deze periode kun je tot over je oren verliefd worden en alles op alles zetten om hem of haar in je leven te krijgen. Van 9 augustus tot 25 september reist Mars door je Huis van Relaties en tot 12 november 2015 wil je niets liever dan een ware verbintenis. Niets meer en niets minder.
Mercurius is retrograde in jouw Huis van Liefde van 19 mei tot 11 juni 2015. Tijdens deze periode kan er ruzie zijn met je geliefde of wordt een verkering verbroken. Het is ook mogelijk dat een oude liefde op je pad komt. Venus is retrograde in je Huis van Relaties van 25 juli tot 5 september en ook tijdens deze periode kan iemand terugkeren in je leven die veel voor je heeft betekend. De Zonsverduistering van 13 september 2015 brengt je liefde tot grote hoogten. Je ervaart een diepe verbondenheid en hartstocht waar je zo naar verlangd hebt.
Vanaf 19 september 2015 kan door de invloed van Saturnus vrienden uit je leven verdwijnen of verhuizen vrienden naar een andere woonplaats.

Familie
Mars reist van 1 april tot 12 mei 2015 door je Huis van Familie en Thuis. Tijdens deze periode wil je meer tijd met je familie doorbrengen. Het is ook mogelijk dat er tijdens deze periode meer onenigheid is. Ook wil je verbeteringen aanbrengen aan het huis of misschien zijn er verhuisplannen. Uranus in Ram reist ook in 2015 door je Huis van buren, broers, zussen, ooms en tantes. De relatie die je met hen onderhoudt, gaat tijdens deze jaren steeds meer veranderen. Er komen mogelijkheden op hun pad waardoor er mogelijkheden voor jou ontstaan. De Zonsverduistering van 20 maart 2015 zal van groot belang zijn voor de relatie die je onderhoudt met je naaste familieleden en /of buren.

Gezondheid
Pluto in Steenbok reist ook dit jaar door het Huis van het Onderbewustzijn. Tijdens deze jaren maak je een enorme innerlijke groei door. Een diepe transformatieve reis leidt tot een innerlijke kracht waardoor je in staat bent om oude pijn los te laten.

Advies
Het vinden van een evenwicht tussen toekomst en het heden is de sleutel van 2015. Je bent geneigd om meer een been in de toekomst te staan en met een been in het verleden. Probeer eens met beide benen in het heden te staan!

 

error: Content is protected !!