Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier augustus 2017

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Vanaf augustus 2017 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Mercurius is in de tweede helft van augustus 2017 tot begin september 2017 retrograde in jouw Huis van Liefde. Er kunnen problemen zijn met je geliefde of er komt een ex op je pad of je hebt moeite met het uiten van liefde. Een liefdesrelatie kan worden verbroken.
Problemen in je relatie zijn te wijten aan de inmenging van derden zoals familieleden. Met wederzijds begrip en veel geduld zijn veel van deze problemen op te lossen. Augustus 2017 is ook de maand om met volle teugen van te genieten, dus laat jezelf eens gaan. Je kunt iedere dag maar een keer beleven, dus waarom zou je er niet alles uithalen?

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan laat je bouwen aan je huis. Jouw veilige pijlers vormen de stabiliteit in jezelf. In de eerste helft van augustus 2017 is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. In de komende weken is de aandacht gericht op het herstellen van de relatie met je ouders of ouderfiguren die je als familie ziet. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze gebeurtenis laat belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, kinderen, huis en familie zien en vraagt om schoon schip te maken met oude pijn uit het verleden en te werken aan een stabiele thuissituatie. De aanwezigheid van Mars in jouw Huis van Familie en Huis tot 5 september 2017 duidt op vooruitgang, activiteiten thuis zoals een verhuizing of verbouwing, maar ook ruzie in de familie.

Carrière
De Verduisteringen van augustus 2017 zijn van invloed op je carrière en je privéleven. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Deze kosmische poort duidt op de realisatie van een project of culminatie van een periode van hard werken en studie. Nu kun je de vruchten van succes gaan plukken. Als je het tegengestelde ervaart, is het de hoogste tijd om in het komende halfjaar veranderingen aan te brengen om je trein op het juiste spoor te krijgen. Je komt in de gelegenheid om plannen voor toekomstige groei te maken om je dromen waar te maken. De tweede helft van augustus 2017 is gunstig voor het vinden van een passende baan.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius is retrograde vanaf 13 augustus 2017 tot 4 september 2017 en dat betekent dat financiële kwesties aan de orde komen. Een goed moment om je financiële plaatje door te laten rekenen. Verstandig budgetbeheer is raadzaam en ook is het verstandig om alle belangrijke beslissingen met betrekking tot investeringen en aankopen tot half september 2017 uit te stellen. Vanaf die periode zal er duidelijkheid zijn in jouw financiële leven. Geld wordt deze maand aan huishoudelijke artikelen uitgegeven.

Gezondheid
In augustus 2017 is regelmaat het toverwoord om gezond te blijven. Niets overhaasten! Deze maand moet je proberen een vast dagschema aan te houden. Vroeg opstaan, een gezond ontbijt, op tijd eten, je rustmomentjes pakken, regelmatig naar de sportschool of gaan wandelen en op tijd naar bed! Je gaat merken dat het aanbrengen van structuur je overzicht en rust geeft. Ook regelmatig bewegen is zo belangrijk.

Advies
Samenwerking is in deze periode een voorwaarde tot succes.
Alle planeten aan de onderzijde van de Stier-horoscoop is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding. Een periode voor een bedrijfsgerichte cursus en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.

 

error: Content is protected !!