Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Maart 2024 is mede door de invloed van de rode Strijder Mars in jouw teken Waterman een maand van onafhankelijkheid, vitaliteit en persoonlijke kracht.
Er is wel een duidelijke planetaire verschuiving gaande naar de onderzijde van de Waterman-horoscoop. Een verschuiving van de buitenwereld naar de binnenwereld.
De focus in maart 2024 ligt op innerlijke kracht, financiën, huis, familie, liefde en het opbouwen van stabiliteit voor je carrière.

Liefde en Relaties
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd in het Huis van Intimiteit en Vertrouwen.
Deze maaninvloed laat in de eerste helft van maart 2024 een uitdaging zien dat verweven is met gezamenlijke middelen, investeringen, vertrouwen en je veilig voelen zowel emotioneel als seksueel, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins zoals emotionele blokkades. Communicatie is de sleutel, dus praat over je gevoelens om nieuwe dimensies van de liefde te verkennen.
De kalmerende invloed van Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 laat je hart smelten en vervullen van liefde. De laatste week van maart 2024 is gunstig voor een date of samen dromen over de toekomst.

Familie en Huis
De alles veranderende energie van jouw heersende planeet Uranus in Stier in het 4e Huis van Familie, Huis en Oorsprong heeft in de laatste jaren geleid tot enorme verschuivingen in jouw privéleven. Nieuw leven, afscheid van het oude, ontwikkelingen in je carrière en externe factoren “dwingen” tot aanpassingen zoals bijvoorbeeld het huis te verbouwen of te verhuizen.
Uranus blijft tot 26 april 2026 in Stier, dus tot die tijd moet je rekening houden met veranderingen in het huis- en gezinsleven, zoals verhuizing, verbouwing, nieuwe gezinsleden of het wegvallen van familieleden en andere veranderingen in woonsituatie of gezin. Maart 2024 is een gunstige maand voor een reis met je familie of gezin. In maart 2024 moet er een beslissing worden genomen over een huis of huisvesting die langdurige gevolgen zal hebben. Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 (tot 15 mei 2024) is de beste periode om een makelaar in de arm te nemen. Geen ondoordachte beslissingen nemen, dat geldt ook in het verkeer.

Carrière
Een zakelijke reis brengt deze maand naast nieuwe kennis en ervaring ook invloedrijke contacten voor toekomstige projecten.
Dankzij Venus in Waterman tot 11 maart 2024 en Mars in Waterman tot 22 maart 2024 verloopt het leven een stuk soepeler. Deze transit in jouw teken stellen ju in staat om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken en alle negativiteit te laten varen.
Visualisatie is de eerste stap om een doel te realiseren en dit is het beste tijd om dat te doen.
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal en deze kosmische gebeurtenis in het 9e Huis van Levensbeschouwing vraagt je of je op de goede weg ben voor wat betreft je carrière of studie. Geloof je in wat je doet en jouw richting in het leven? Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn.
Deze Maansverduistering geeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over vertrouwen. Vertrouwen hebben in je eigen gevoel en vasthouden in je gedachten geeft een gevoel van ongekende kracht.

Financiën
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd in het Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit. Door de invloed van deze maanenergie is er in de eerste helft van maart 2024 winst te behalen door dividend, met onroerend goed en marketingprojecten.
Vissen staat voor het Huis van Financiën.
Financieel gezien is Saturnus in Vissen een minder goede periode. Het gaat over het in balans brengen van materiële en immateriële behoeften.
Met de Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in het 2e Huis van Financiën en Waarde krijgt Waterman informatie die nodig is om een weloverwogen financiële beslissing te nemen. Dit is een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Neem niet meer dan je kunt dragen.
Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige financiële positie te verwerven. Doe een wens met deze Nieuwe Maan. Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen (Huis van Financiën) en met deze energie komt er meer geld binnen door een goede onderhandelingspositie, loonsverhoging, een bijbaan, hobby of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
De weldadige transit van Venus in Waterman tot 11 maart 2024 is een uitnodig om jezelf in de watten te leggen.
Alles wat nieuw is, is van invloed op jouw fysieke en mentale gezondheid.
Door de invloed van asteroïde Ceres in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten is Waterman bewust bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om de afgelopen 10 jaar te verwerken. Je hoofd wil veel, maar je lijf heeft behoefte aan rust.
Mindfulness, meditatie, jezelf verwennen of creatief bezig zijn is goed om je mentale welzijn te ondersteunen. Vertrouw op jouw unieke perspectief en laat je authentieke zelf stralen.

Advies
Pluto in Waterman reist in de komende 20 jaar door jouw eerste Huis, het Huis van Persoonlijkheid. Tijdens deze jaren onderga je een ware transformatie van jeZELF.
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal en deze kosmische gebeurtenis geeft inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en overtuigingen en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.
Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft raadzaam.

error: Content is protected !!