Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen maart 2019

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in Vissen! Van harte gefeliciteerd, Vissen!
Maart 2019 is een maand van onafhankelijkheid, vitaliteit en innerlijke groei, van zelfvertrouwen en eigenwaarde. De focus ligt deze maand voornamelijk op carrière, financiën en het zoeken naar de balans tussen carrière en familieverplichtingen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 19 februari 2019 in het Huis van Relaties kan hebben geleid tot een aanzoek, verloving of huwelijk, zakelijke overeenkomst of vorm van samenwerking. Maart 2019 heeft een spannend en mysterieus tintje. Er hangt iets in de lucht en dat heeft te maken met iemand die warme gevoelens voor je koestert. In de eerste helft van maart 2019 kun je post of mail ontvangen of je ontdekt een nieuwe dimensie in je partner of je wordt opnieuw verliefd!
Laat het op je afkomen en geef je over aan deze heerlijke lente-energie.De single Vissen vindt de liefde op het werk, tijdens een bijeenkomst of liefdadigheidsproject of op een feestje.
Een vakantie maakt jullie onderlinge band alleen maar sterker.
In de derde week van maart 2019 kan er sprake zijn van kritiek of jaloezie, maar dat gaat snel voorbij. De rest van maart 2019 is vervuld van liefde en romantiek.

Familie en Huis
De transit van Mars in Stier kan de hele maand maart leiden tot conflicten met naaste familieleden, want je neemt tijdens deze periode geen blad voor de mond. Uitpraten, dus.
Mercurius is jouw planeet van Huis en Familie. Door de retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 ben je gevoeliger en eerder bereid om elkaar tegemoet te treden. Kinderen hebben tijdens Mercurius retrograde in Vissen deze maand te maken met problemen op school. Bijlessen zijn nodig om doelen te behalen. Kinderen hebben vooral nu veel liefde en aandacht nodig. Vanaf 27 maart tot 17 april 2019 reist Venus door Vissen.
Venus is tijdens deze periode een ware vredestichter en met deze invloed wil je alleen maar leuke dingen doen met je gezin. Rust en harmonie is precies wat je gezin nodig heeft, Vissen.

Carrière
Jupiter is jouw Carrière planeet. Jupiter reist tot het eind van 2019 door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze succesvolle en creatieve periode gaat de aandacht uit naar beroep, carrière, reputatie en maatschappelijke status. Contacten met het buitenland zijn van positieve invloed op je werk, echter is het geen gunstige maand voor een zakenreis. Wel een gunstige maand om te solliciteren.
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 laat zien dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Van 5 maart tot 27 maart 2019 kan de retrograde Mercurius in Vissen echter leiden tot uitstel van zakelijke beslissingen. Je wil zeker zijn van je zaak en dan is het goed om de tijd te nemen om na te denken voordat je een beslissing neemt.
Laat je daarbij door niets of niemand overhalen. Ook is het goed om afscheid te nemen van mensen die jou onzeker maken. Jouw intuïtie is goud waard en vertrouw daar op!
Aan het eind van maart 2019 komt er vanzelf een oplossing voor een zakelijk probleem.

Financiën
De dynamische transit van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Financiën heeft jou nieuwe financiële mogelijkheden en de verbetering van je financiële positie gebracht.
Uranus verlaat vanaf 7 maart 2019 jouw geldsector. Door de grillige invloed van Uranus in Ram zijn er tot begin maart 2019 veranderingen in de financiële situatie. Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox, reist de Zon door jouw Huis van Financiën. Tijdens deze financieel gunstige periode wil je geld uitgeven voor jezelf, maar ook voor anderen.
De Volle Maan van 21 maart 2019 belicht gedeelde financiële aangelegenheden zoals die van je liefdespartner, huwelijkspartner of zakelijk partner. Er komt geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. Ook een periode van nieuwe ideeën om meer geld te verdienen of een taxatierapport te laten opstellen.
Met deze Volle Maan ziet Vissen financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement op beleggingen.

Gezondheid
De periode tot 20 maart 2019, met de Zon in Vissen, laat een goede fysieke en mentale gezondheid zien voor Vissen.
De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 kan de oorzaak zijn dat je (nog) gevoeliger bent voor omgevingsfactoren.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox, kan Vissen met de vurige Ram-energie te maken krijgen met nerveuze spanningen, ook problemen met gewrichten en rug. Let op je ademhaling en lichaamshouding. Doe regelmatige oefeningen om je houding en immuniteit te verbeteren. Ga zoveel mogelijk zwemmen, neem een ontspannende massage of dompel jezelf onder in een lekker warm bad!

Advies
Vanaf 7 maart 2019 reist Uranus door Stier. Het tempo van je leven gaat omhoog! Je hebt een harde leerschool achter de rug, maar je hebt ervan geleerd.
Je gaat alles wat je hebt geleerd meenemen naar de toekomst. Je voelt dat het tijd is om actie te nemen, maar door de invloed van de rode strijder Mars wil je te snel gaan en loop je de kans verkeerde beslissingen te nemen.

error: Content is protected !!