Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op ambities en wereldse doelen bent gericht.
November 2018 gaat over carrière, relaties, buitenland, studie en huis.
De planetaire druk aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop laat zien dat Vissen zich in een periode bevindt van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Je bereikt je doelen op eigen kracht. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.

Liefde en Relaties
De retrograde Venus kan in de eerste helft van november 2018 tot problemen leiden op het gebied van intimiteit waardoor het voelt alsof er een afstand tussen jullie beiden ontstaat. Neem geen ondoordachte beslissingen, volg de weg van het compromis en wacht rustig af. Blijf met elkaar praten! In de tweede helft van november 2018 wordt de balans weer hersteld.
Blijf wel alert, want er zijn kapers op de kust, waarschijnlijk iemand waar je het niet van zou verwachten. De single Vissen is deze maand in een romantische stemming. Een oude liefde laat jouw hart sneller kloppen in de tweede helft van november 2018. Loop niet te hard van stapel en laat je niet van de wijs brengen.

Familie en Huis
De retrograde Venus kan in de eerste helft van november 2018 leiden tot problemen thuis.
Je vindt het moeilijk om de ruimte in huis te vinden die je zo nodig hebt.
De retrograde Mercurius maakt het in de tweede week van november 2018 moeilijk om je hoofd bij de dingen thuis te houden. Doe geen beloftes waarvan je weet dat je deze niet kunt houden.
De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode. De Volle Maan laat zien dat er thuis of in je familie iets tot voltooiing is gekomen of gaat komen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 is een verwijzing naar een studie, nieuwe interesse, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland. Door de energie van de Nieuwe Maan wil je je alleen bezighouden met oudere en intelligente mensen die het verschil maken en die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, want jij hebt nu een doel voor ogen.
November 2018 laat goede zakelijke betrekkingen met het buitenland zien.
Jupiter in Boogschutter reist vanaf 9 november 2018 door jouw Huis van Carrière. Dit is het begin van een periode van een jaar waarin je doelstellingen en ambities waar gaat maken en vooruitgang gaat boeken. Samenwerking zal echter in deze periode niet vanzelfsprekend zijn. Er kunnen misverstanden optreden met collega’s of zakenpartners. Laat je niet ontmoedigen!
In de tweede week ban november 2018 is er goed nieuws waardoor je in een positieve flow terecht komt. Blijf wel alert en kritisch, want er zijn altijd mensen die jou onderuit proberen te halen. De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 laat zien dat eerder gestelde doelen en ambities de beste optie kunnen zijn.
Vanaf 23 november 2018 voegt de Zon voegt zich bij Jupiter en de retrograde Mercurius in het Huis van Carrière. Vanaf 6 december 2018 is Mercurius niet meer retrograde en dan maak je grote sprongen vooruit!

Financiën
Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. Tijdens deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van een reorganisatie op het werk, een scheiding, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan.
De retrograde Uranus keert aan het begin van november 2018 tot begin maart 2019 nog één keer terug in het Huis van Financiën om orde op zaken te stellen.
Netwerken en het onderhouden van sociale contacten zullen een positieve invloed hebben op je financiële situatie.
Mars is jouw planeet van Financiën. Vanaf 16 november 2018 tot 1 januari 2019 “marcheert” Mars door Vissen en dan komt alles in een stroomversnelling. Met Mars in Vissen ben je sterker en assertiever en dat kan in je voel werken. Vanaf 28 november 2018 zal deze energie het pad vereffenen tot financieel succes.

Gezondheid
De rode Strijder Mars reist nog tot 15 november 2018 door in het Huis van Kosmisch Bewustzijn om oude pijn op te ruimen zodat je met minder bagage je pad door dit leven kunt vervolgen. Neem alleen mee wat je dragen kunt. Laat al het andere achter.
De eerste drie weken van november 2018 zien er gunstig uit, maar in de laatste week van november 2018 heb je rust en ontspanning nodig. Meditatie, yoga, massage, muziek en zwemmen zijn manieren om jezelf in balans te brengen. Een goede onderlinge verstandhouding is echter ook van het grootste belang. Los problemen en misverstanden dus uit de weg.
Zorg voor je lichaam, ziel en geest. Het is je meest kostbare bezit.

Advies
De invloed van de rode Mars in Vissen van 16 november 2018 tot 1 januari 2019 geeft veel energie, spanning en enthousiasme, zodat je vanaf begin 2019 met een nieuw project kunt starten.
In ieder geval komt er beweging en nieuwe energie voor plannen en kansen voor 2019.

error: Content is protected !!