Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Steenbok van 28 juni 2018 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gevestigd op wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van juli 2018 de meest productieve maand van het jaar.
Juli 2018 duidt op een gunstige maand voor je carrière, maar je gezondheid, financiën en relaties vereisen je aandacht.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Deze kosmische gebeurtenis geeft je meer inzicht in jezelf, over jouw houding en aanpassingsvermogen, privé of zakelijk. Het duidt op het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie. Een periode om een relatie te versterken met een zwangerschap of huwelijk of juist te beëindigen wanneer deze niet meer te redden is. Iets is tot voltooiing gekomen of iets komt tot voltooiing.
Door de retrograde Mercurius in Leeuw van 26 juli tot 18 augustus 2018 ervaar je een afstand of creëer je zelf een afstand en kun je moeite hebben om je geliefde emotioneel te benaderen.
De single Steenbok neemt door de retrograde Mars een afwachtende houding aan. Deze houding werkt echter als een magneet, omdat je met deze koele houding juist een uitdaging bent!
Aan het eind van juli 2018 kan er een spannende ontwikkeling zijn voor de Steenbok!

Familie en Huis
De sterke invloed van de rode strijder Mars, jouw planeet van Huis en privé-leven, heeft in de afgelopen maanden geleid tot een verlangen om vrij te zijn en jezelf te doen gelden. Door de retrograde Mars komt alles in rustiger vaarwater terecht. Het welzijn van je gezin komt voor jou op de eerste plek. Alles wat je doet is in het belang van je gezin en dat geldt ook voor jouw carrière.
Wanneer het jou goed gaat op je werk, gaat het thuis ook goed.
Door de retrograde Mars is er tijd om achterstallig onderhoud aan het huis te verrichten, een renovatie, een verhuizing of een nieuw interieur. Maar voor je gezin betekent het ook een gezamenlijke vakantie, oplossen van problemen of een familiebijeenkomst.

Carrière
Het valt niet mee om gefocust te zijn en te blijven deze maand, Steenbok. Bij voorkeur zou je een time-out willen nemen om te genieten van het leven en van je gezin.
Zoals je hebt gemerkt is 2018 is een jaar van relatieve rust om te acclimatiseren in een nieuwe werkomgeving of nieuwe woonplaats. De invloed van Jupiter in jouw Huis van Carrière heeft vorig jaar de weg vrijgemaakt tot vooruitgang en je unieke kansen geboden voor je carrière. Wat toen ten koste is gegaan van van je privé-leven en sociale leven wil je nu goedmaken.
Daarom is het goed om goed naar jezelf te luisteren. Wanneer je goed naar jezelf luistert, kun je beter presteren op het werk. In de eerste helft van juli 2018 is er een probleem met een collega. Niet iets op de lange baan schuiven, maar direct aanpakken. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. De tweede helft ziet er geweldig uit en dat komt door jouw creatieve aanpak, Steenbok!

Financiën
De reis van Mars door jouw Huis van Financiën versterkt de kans op nieuwe financiële mogelijkheden zoals een nieuwe baan. De retrogradeperiode van Mars kan tot 13 augustus 2018 echter leiden tot financiële vertragingen.
De totale Maansverduistering van 27 juli 2018 valt in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren.
Alle belangrijke aankopen en investeringen vereisen grondig onderzoek en moeten indien nodig worden uitgesteld. Jouw partner kan een bron van financiële steun zijn.

Gezondheid
In de eerste drie weken van juli 2018 heb je behoefte aan rust en ontspanning.
Emotionele gezondheid en zelfvertrouwen zijn essentieel voor jouw welzijn. Los daarom eventuele problemen op met vrienden en familieleden. Wanneer iets niet goed voelt, voel jijzelf ook niet goed. Ga zoveel mogelijk naar buiten. Naar het park, naar het strand. Maak contact met de Aarde.
Luister naar je lichaam. Je lichaam geeft je niet voor niets signalen. Zorg voor je lichaam.
Het is je meest kostbare bezit.

Advies
De meeste planeten staan aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De oostelijke sector betekent het “IK”. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander.
Samenwerking, aanpassen en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor het bereiken van succes.
De helft van de planeten is retrograde, dus het gaat allemaal trager.
Los een conflict op je werk tijdig op.

error: Content is protected !!