Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Tot 16 mei 2023 is Jupiter in Ram de onstuitbare kosmische energie achter de voorbereiding van je carrièreplannen. Vanaf 17 mei reist Jupiter door Stier (Huis van Carrière) en is er geen houden aan, dan betreedt Leeuw het podium om te regeren.
Jupiter in Stier vanaf 17 mei 2023 tot 24 mei 2024 luidt een periode in van succes in je carrière, afhankelijk van de resultaten van afgelopen twaalf jaar. In ieder geval komen er grote doorbraken en kansen om de wereld jou te horen brullen!
De grote planetaire aanwezigheid aan de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop betekent dat in mei 2023 de focus ligt op de buitenwereld, carrière, studie, capaciteiten en relaties.
Vanaf 21 mei 2023 tot 10 juli 2023 reist Mars door het sterrenbeeld Leeuw en dat geeft jou een ongekende voorsprong, zowel persoonlijk als professioneel. Mercurius retrograde kan in mei 2023 een rem zetten op je plannen, maar is eigenlijk bedoeld om plannen te finetunen en te luisteren naar goed advies voordat je de grote sprong voorwaarts gaat maken.

Liefde en Relaties
Saturnus reist door Vissen en dat is voor Leeuw het 8e Huis van de Ziel. Tot eind mei 2025 krijgt Leeuw te maken met macht en controle binnen je sociale netwerk. Door deze energie kunnen personen met een emotionele lading verdwijnen uit je leven.
Pluto in Waterman is de oorzaak dat je in relaties te maken krijgt met thema’s als macht en controle. Durf ik echt mezelf te zijn in de relatie? Is mijn relatie gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid?
In de eerste week van mei 2023 is er met Venus in Tweelingen geen vuiltje aan de lucht, maar daarna ontstaat een gevoel van eenzaamheid in de relatie, maar ook in je sociale kring.
Vanaf 21 mei 2023 reist Mars door Leeuw en dan verandert de sfeer. Leeuw kan dan wel ongeduldig zijn en daardoor kunnen resultaten mogelijk niet aan jouw verwachtingen voldoen.
Wees eerlijk tegen je partner en doe geen beloftes die je niet kunt waarmaken.
Aan het einde van mei 2023 verbetert de situatie, alleen als je bereid bent om naar je partner te luisteren en door een vleugje spannende romantiek toe te voegen. Een bloemetje of romantisch etentje doet al wonderen, Leeuw.

Familie en Huis
De Totale Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 valt in het 4e Huis van Familie en Privé-leven. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Wel is het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld. Diepgaande veranderingen met een ouder familielid of gezin kan leiden tot een verhuizing, een renovatie of een vastgoed kwestie. Mercurius Retrograde in Stier kan tot 14 mei 2023 de oorzaak zijn van conflicten, spraakverwarring en onbesproken waarheden, vooral met oudere familieleden. Kinderen kunnen problemen hebben met de studie. Om rust en harmonie terug te brengen moet een ruzie worden bijgelegd. Er kan in mei 2023 of in de komende zes maanden sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat je met je gezin op reis gaat of dat er een heuglijk feit te vieren is in de familie.

Carrière
Stier is het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor de Leeuw. Door Mercurius retrograde in Stier kunnen er tot 14 mei 2023 wat uitdagingen zijn zoals tegenslag, vertraging of teleurstelling.
Denk bij alles goed na voordat je (onder)handelt. Er kan twijfel zijn over de haalbaarheid van professionele plannen. Neem geen impulsieve beslissingen, maar vertrouw op het kosmische proces van Jupiter in Ram om professionele doelen te concreet te maken, grenzen te verleggen en anderen te overtuigen van je professionele plannen.
Asteroïde Ceres reist tot 22 mei 2023 door Weegschaal en deze invloed kalmeert mentale stress.
Blijf positief en vind oplossingen! Ook al lukt iets niet, wanhoop dan niet en maak gebruik van de gelegenheid om wijzigingen aan te brengen en steun te zoeken bij collega’s en oudere adviseurs.
Mei 2023 is een gunstige maand voor binnen- en buitenlandse reizen en studie in het buitenland.
Ook gunstige maand voor studie met name in de geneeskunde, techniek en kunstnijverheid.
De Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien en helpt je weer vooruit.
Deze Nieuwe Maan biedt Leeuw dus de kans om de carrière een andere wending te geven!
Een goed moment om met dat nieuwe project te starten en de juiste contacten te leggen die jouw carrière een echte boost geven.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg te maken met tegenwind en vertraging.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Door de retrograde Mercurius in Stier kan er tot 14 mei 2023 financiële vertraging ontstaan. Deze invloed blijft tot eind mei 2023, hou daar rekening mee, Leeuw. Asteroïde Ceres blijft tot 6 mei 2023 retrograde in Maagd en dat kan in het Huis van Financiën de oorzaak zijn van financiële stress. Er is dan sprake van financiële verplichtingen en het gevoel dat je geen financiële back-up krijgt of dat er geld tekort is, ook al is dat niet het geval.
Het is mogelijk dat niet aan al jouw financiële verwachtingen wordt voldaan. Dus lees de kleine lettertjes zorgvuldig door voordat je een handtekening zet onder een document. Ga af op je intuïtie wanneer je voelt dat de andere partij jou probeert te benadelen.
Mei 2023 is niet gunstig voor het doen van grote investeringen. Het is beter om deze maand advies in te winnen. Sociale contacten dragen bij aan jouw financiële vooruitgang en daarbij hoort ook de financiële expertise van oudere adviseurs.
Ceres gaat vanaf de tweede week van mei 2023 weer direct lopen en blijft tot 21 juni 2023 in het Huis van Financiën en dat geeft financiële verlichting. Er komen goede dingen je kant op met de intrede van Jupiter in Stier vanaf 17 mei 2023. Jupiter en Uranus samen in Stier beloven gunstige ontwikkelingen in je carrière met verbetering van je financiële situatie.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in Kreeft in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten tot 20 mei 2023 is Leeuw bewust en resoluut bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om alle overbodige bagage uit het verleden los te laten.
Deze transit kan wel leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts, maar gelukkig zijn er geen grote gezondheidsproblemen voor de Leeuw.
Leeuw heeft in mei 2023 regelmatige lichaamsbeweging in de buitenlucht en gezonde voeding nodig om fysiek en mentaal fit te zijn en te blijven.
Leeuw moet rekening houden dat de gezondheid te lijden kan hebben door overwerk en overprikkeling. Raadzaam is om een strakke planning aan te houden om stressvolle omstandigheden te voorkomen.

Advies
De rode planeet Mars reist van 21 mei tot 10 juli 2023 door Leeuw en dat geeft een boost van energie.
Dit is de beste periode voor het starten van nieuwe projecten en ondernemingen. Mars in Leeuw gebeurt maar eens in de twee jaar, neem zelf het initiatief en ga ervoor. Doe er je voordeel mee! Het is verstandig om professionele samenwerking en interpersoonlijke relaties, maar ook alles op het gebied van onderzoek of studie vertrouwelijk te houden.
Neem afstand en heb geduld. Horen, zien en zwijgen Leeuw. Door te luisteren en advies in te winnen krijg je goede ideeën die jou op weg helpen. Door anderen te pushen bereik je net het tegenovergestelde van wat je wenst.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!