Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan in deze periode aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.

De Nacht. De Nacht gaat over innerlijke verwerking, herstel, familie en huiselijke omstandigheden.

Samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken wordt steeds belangrijker.

De belangrijkste aandachtsgebieden voor Leeuw in september 2019 zijn sociale contacten, familie, broers en zussen, het gezin, financiën, educatie, gezondheid en creativiteit.

Liefde en Relaties

Aan het begin van september 2019 kan er onenigheid zijn in de vaste relatie. In de relatie kun je echter tijdelijk een emotionele afstand ervaren of je hebt zelf behoefte aan ruimte voor jezelf. Soms is het goed om wat afstand te nemen om jezelf terug te vinden. Pas tegen het einde van de maand komt er verbetering en inzicht. De single Leeuw is een beetje lui deze maand en neemt een afwachtende houding aan. Vanaf 23 september 2019 ontwaakt de Leeuw en gaat weer op jacht naar de liefde. Leeuw heeft de meeste kans om verliefde te worden tijdens het werk, tijdens een gemeenschappelijk project, sociale bijeenkomsten, netwerken of feestjes.

Vanaf 23 september 2019, de Herfstequinox, breekt de mooiste tijd van het jaar aan. 

Een periode van positiviteit en gezelligheid, van verbindingen maken en bruggen slaan. 

Familie en Huis

September 2019 is een echte familiemaand. Leeuw is graag thuis bezig met creatieve projecten, klusjes doen of renoveren. Het thema is het verbeteren van onderlinge contacten met naaste familie zoals broers en zussen. Door samen te werken met gezinsleden of familieleden gaat alles veel sneller. En wat is er gezelliger goed met elkaar op te schieten en samen te werken?

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat thuis ontwikkelingen zien die om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Kinderen vragen veel aandacht en dat doen ze om zich veilig en geliefd te voelen. En die warmte kun jij geven, Leeuw. 

Carrière

Je carrière staat op een laag pitje, want Leeuw is bezig met de voorbereiding, een time-out, studie en na te denken over doelstellingen. September 2019 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen. Aan het begin van de maand is het goed om tijd en energie te investeren in het richten van je doelen, want dat betaalt zich aan het eind van september 2019 uit.

Studie, bedrijfsgerichte scholing en training zijn wel gunstig deze maand en de Leeuw behaalt goede resultaten. Even afstand nemen van je carrière is goed. Van een afstand zie je alles veel beter! Neem zoveel mogelijk pauze van  je werk. Maak een wandeling om je hoofd leeg te maken. Als je hoofd leeg is, krijg je de kans om met jezelf te praten en komen de ideeën en antwoorden vanzelf. 

De tweede helft van september 2019 staat in het teken van teamwork en samenwerking en

laat de beste kansen zien voor succes zoals een zakelijke deal. Let wel op de technische details.

Financiën

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 viel in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan driehoek de retrograde Uranus in Stier in het Huis van Carrière, zijn er in september 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming om je financiële administratie op orde te krijgen. September 2019 laat zien dat teamwork, partnerschap en samenwerking lonend kunnen zijn. Mars reist tot begin oktober 2019 door jouw Huis van Financiën. Deze invloed duidt op een grote financiële verbetering, maar laat ook nieuwe en onverwachte uitgaven zien. 

Pas op met impulsaankopen, vooral op 10 september 2019. De Volle Maan van 14 september 2019 valt in Weegschaal, dus de focus ligt op gedeelde financiën. Leeuw ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement op beleggingen. Een nieuwe investering kan echter wel risico’s met zich meebrengen.

Gezondheid

Door de invloed van Neptunus retrograde in Vissen heb je behoefte aan mentaal en spiritueel evenwicht. September 2019 is een goede periode om op vakantie te gaan of voor een retraite. Tijd nemen voor jezelf. Vermijdt stress en leg de lat niet te hoog voor jezelf. Wees voorzichtig met teveel of te weinig voeding of fysieke of mentale belasting.  

Ontspanning, regelmatig bewegen en gezonde en gevarieerde voeding doen de rest.

Saturnus is jouw planeet van Gezondheid. Saturnus in Steenbok gaat vanaf 18 september 2019 weer direct! De gunstige invloed van Saturnus in Steenbok geeft je een duwtje in de goede richting.

Advies

Pas op met impulsaankopen op 10 september 2019. De Zon in Maagd staat dan tegenover de retrograde Neptunus in Vissen en dan sta je niet sterk in je schoenen. Investeer liever in jezelf! Een goed idee om dan vrijaf te nemen! Tijd voor jezelf, even wat afstand!  

error: Content is protected !!