Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Rode Strijder Mars reist nog tot 17 maart 2018 door jouw teken, Boogschutter. Boogschutter beleeft door de vurige Mars een sterke gedreven, energieke en veelbelovende periode.
De meeste planeten staan echter aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop.
De Nacht gaat over innerlijke verwerking, het verleden, familie en huiselijke omstandigheden. \
Dus de periode van gedrevenheid heeft vooral betrekking op huis en voorbereiding en evaluatie van de carrière. Maart 2018 is gunstig voor financiën, familie, liefdesleven en carrière.

Liefde en Relaties
Maart 2018 is een liefdevolle maand! En dat komt allemaal door jou, Boogschutter. Je hebt je hart geopend voor iedereen en die openhartige houding wordt liefdevol beloond! Je weet precies de juiste snaar te raken. Je biedt een luisterend oor of een sterke schouder of je springt in de bres wanneer er onrecht is. Jouw planeet Jupiter gaat vanaf 9 maart 2018 retrograde en dat is gunstig voor de Boogschutter. Ook de retrograde Mercurius draagt ertoe bij dat je de liefde aan je broek hebt hangen deze maand. De single Boogschutter hoeft niet ver te zoeken. Dus ga naar dat feestje bij vrienden en je vindt die speciale persoon met wie je op één lijn zit.
De laatste week van maart 2018 laat een romantische vakantie zien met je partner.
De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Er breekt een sociale periode aan om samen met vrienden of dierbaren door te brengen. Je draagt iedereen een groot en warm hart toe en hebt geen zin om de strijd aan te gaan. Een goede onderlinge sfeer vindt je veel belangrijker. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. In ieder geval komt de kers op de taart!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing, reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of je huis te verkopen. Samen met de energie van Mars geeft de Nieuwe Maan je onbeperkte energie om plezierige activiteiten te ondernemen met je gezin en familie.
Deze Nieuwe Maan laat je bouwen aan je huis, maar laat ook bouwen aan de fundering van jouw maatschappelijk doel. De Nieuwe Maan laat ook jouw behoefte aan persoonlijke ruimte zien. De nadruk deze maand ligt op familie, gezin en emotionele aspecten. In het leven van ouders of oudere familieleden gaan dingen veranderen. Een ruzie tussen familieleden kan deze maand tot ontlading komen, maar geeft je wel de gelegenheid om dingen recht te zetten.
Kinderen spelen deze maand een grote rol. Kinderen proberen hun vleugels in de wereld en hebben veel aandacht en liefde nodig. Weet negatieve energie om te buigen naar positiviteit door sport en spiritualiteit in hun leven te brengen.

Carrière
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar wordt het gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat er op je hart ligt. Deze positieve flow komt ten goede aan je carrière, maar ook in je privéleven. Het maakt je geest laserscherp en creatief, dus de oplossingen komen als vanzelf.
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Dit is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Vanaf 16 mei 2018 tot begin november 2018 reist Uranus in Stier door jouw Huis van Werk. Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek.
Lees verder over de invloed van Uranus in Stier in de jaarhoroscoop voor 2018.
Dit is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus. Het voelt voor jou alsof alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Je ziet de toekomst rooskleurig en met vertrouwen in.

Financiën
De rode strijder Mars reist van 18 maart 2018 tot 16 mei 2018 door jouw geldsector. Mars voegt zich daar bij Saturnus en Pluto in Steenbok en versterkt zo de transformele kracht van deze planetaire giganten. Een periode om jezelf te richten op nieuwe financiële mogelijkheden en je financiële positie te verbeteren.
Deze maand is er financiële ondersteuning vanuit de familie, maar ook ben je bereid familieleden financieel bij te staan. Ook onroerend goed transacties zijn rendabel.
Deze maand wordt vooral geld uitgegeven aan de renovatie van de woning of de aanschaf van of reparaties aan huishoudelijke apparatuur.

Gezondheid
Jupiter is jouw planetair heerser.
De retrograde Jupiter laat vanaf 9 maart 2018 de impact ven het verleden op het heden zien.
Jupiter blijft tot 8 november 2018 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze periode wordt gekleurd door het loslaten van oude bagage en het uitwerken van karma.
Breng zoveel mogelijk tijd door in de buitenlucht. Hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen.
In de laatste week van maart 2018 moet je het wat rustiger aandoen. Vanaf 21 maart 2018 heb je door de retrograde Mercurius de meeste baat bij ontspanningstechnieken en spirituele healing.

Advies
Luister naar jezelf. Luister naar je lichaam. Soms wil je maar doorgaan en hebt je het gevoel alsof je bent opgebrand aan het einde van de dag. Voor wie loop jij zo hard?
Geef jezelf ruimte om te herstellen en op te laden.
Als je stil bent in jezelf, komen de de beste ideeën en antwoorden vanzelf.

error: Content is protected !!