Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft juni 2019

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich aan de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop.
Kreeft bevindt zich in een halfjaarlijkse periode van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht!
Toch blijft samenwerking en medewerking van anderen de sleutel tot succes.
De focus in juni 2019 ligt op je sociale leven, relaties en carrière, maar ook spiritualiteit, meditatie en reflectie zullen in juni 2019 een belangrijke rol spelen.
Juni 2019 is een mooie maand van veranderingen in je persoonlijke en professionele leven.

Liefde en Relaties
Juni 2019 is een sociale maand. De single Kreeft vindt de liefde op een feestje bij vrienden, tijdens het netwerken of met de hulp van familieleden, collega’s of vrienden.
In de vaste relatie kun je het gevoel hebben dat je voor lief wordt genomen. Wanneer je dat voelt, dan is het hoog tijd voor een nieuwe aanpak. Wat er ook gebeurt in relatie heeft een reden en daar kun je van leren. Van 14 tot 20 juni 2019 kan Mercurius conjunct Mars in Kreeft opposiet de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok de reden zijn van frustratie, discussie, conflict, teleurstelling, afgunst en leegte. Tegenwerking door anderen, maar het kan ook zijn dat je jezelf tegenwerkt. Juist nu moet je ervan leren en proberen het positieve te omarmen. Juni 2019 is al met al niet gunstig om belangrijke relationele beslissingen te nemen, stel deze bij voorkeur uit. Neem de tijd om na te denken. Volgende maand valt de Volle Maan in jouw Huis van Relaties en dan kan een droom waarheid worden! Luister naar je hart en laat je leiden.

Familie en Huis
Vraag jezelf af bij alles wat er deze maand gebeurt: wat is de les die ik hieruit mag leren?
De eerste helft van juni 2019 is geschikt om klusjes te doen thuis en dingen af te werken die zijn blijven liggen. De tweede helft van juni 2019 leen zich bij uitstek om gezellige dagen samen te doen. Belangrijk is om deze maand te tijd te nemen voor elkaar. Gewoon zo nu en dan de boel de boel laten om gezellig samen op stap te gaan. Of wat dacht je van een leuke vakantie? De laatste tijd heb je het druk gehad en hebt heel wat in te halen! Vooral kinderen en ouderen in je familie en in je directe omgeving zijn je dankbaar voor je aanwezigheid en aandacht. Van 21 juni 2019 tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode ga je op zoek naar je verleden, naar je familiegeschiedenis.

Carrière
Juni 2019 is geen maand om achterover te gaan leunen, maar je bezig te houden met het afwerken van projecten, voorbereiding en planning van nieuwe projecten voor de toekomst.
Netwerken, netwerken en nog eens netwerken, Kreeft! De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van het Werk. Door deze invloed staat de tweede helft van juni 2019 in het teken van een voltooiing op het werk, promotie, een toename van werk of is er de mogelijkheid van een nieuwe baan. Juni 2019 is een mooie maand voor de studie, training en bedrijfsgerichte cursussen.
De retrograde Jupiter ondersteunt je carrière vanuit het Huis van Werk en dat betekent in ieder geval dat je jezelf niet hoeft te vervelen! Door de retrograde Jupiter kom je in de gelegenheid om bestaande projecten nieuw leven in te blazen of af te werken. Het is belangrijk om je hoofd erbij te houden, want je bent door de invloed van Mars in Kreeft geneigd om vlug te denken en te handelen en zo kun je wel iets belangrijks over het hoofd zien. Zakenreizen laten deze maand geen directe resultaten zien.

Financiën
De eerste drie weken van juni 2019 zijn wat schommelend. Het kost je meer moeite om geld te verdienen, te behouden of te bezuinigen. Geld wordt deze maand voornamelijk uitgegeven aan elektronische apparatuur en humanitaire doelen. Zorg dat je op 16 en 17 juni 2019 een goede grip hebt op je financiën, want door Mercurius conjunct Mars zijn er uitdagingen.
Vanaf 22 juni 2019 komt er stabiliteit en ben je in staat om aan je betalingsverplichtingen te voldoen door een onverwachte meevaller! Deze maand is er financieel voordeel te behalen via het internet. De Kreeft die werkzaam is in de verkoop of marketing boekt deze maand de beste resultaten.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Door deze invloed heb je in juni 2019 meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Juni 2019 is een maand van hoge energie. Deze hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest.
Juni 2019 is een goede maand voor je gezondheid, maar beweging is het thema!
Door te bewegen raak je stress kwijt en krijg je een betere conditie. Niet alleen fysiek in actie komen, maar laat je hersens ook werken! Door te lezen, kruiswoordraadsels, woord- en cijferspelletjes train je je hersenen en blijf je alert.

Advies
Op 14 juni 2019 is Mars driehoek Neptunus en deze mooie verbinding verzacht dan de negatieve energieën die dan ook actueel zijn. Dit sensuele en creatieve aspect maakt je aantrekkelijk en charmant. Het maakt gemotiveerd om deel te nemen aan fysieke en creatieve projecten en geeft je vechtlust om jezelf en geliefden te verdedigen. Je kunt nu winnen door positief te zijn!
Ga dus niet het gevecht aan, maar vecht liever naar waar je hart naar uit gaat zoals de liefde, het milieu, hulpbehoevenden of dieren.

 

error: Content is protected !!