Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Leeuw mei 2019

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop ligt de focus op carrière en sociale leven. Jouw aantrekkingskracht en sociale vaardigheden zijn daarbij de sleutels om je wensen in vervulling te laten gaan.
De focus ligt ook in mei 2019 op carrière, samenwerking, financiën, kinderen en sociale leven.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Leeuw horoscoop laat een onafhankelijke periode zien om voorwaarden voor jezelf te creëren. Gezondheid vraagt wel om aandacht.

Liefde en Relaties
Mei 2019 is een wat ingewikkelde maand voor de liefde en relaties. Het is alsof jij en je partner niet echt op een lijn zitten, want je hebt ruimte nodig. Jupiter is de heerser van jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. De retrograde Jupiter in het Huis van Creativiteit en Liefde vraagt om tijd voor jezelf te nemen en leuke dingen te doen waar je geen tijd voor had. Het gaat nu om jou, niet om de ander. Je eigen innerlijk kind terugvinden, is dat niet heerlijk? Zo nu en dan is het goed om in relatie een time-out te nemen, en dit is zo’n moment.
Jezelf terugvinden maakt je super aantrekkelijk en trots. Warme aandacht laat niet lang op zich wachten! Toch ligt een nieuwe relatie niet voor de hand, want je wil liever op jezelf zijn. Jouw onafhankelijkheid gaat voor alles!

Familie en Huis
Mei 2019 laat wel wat uitdagingen zien in je gezin en familie. Er ligt dus een hele uitdaging om de lieve vrede terug te brengen. Er zijn beslissingen genomen door oudere familieleden waar je het niet mee eens bent, maar het is aan jou om met een goede oplossing de partijen weer bij elkaar te krijgen. De Volle Maan van 18 mei 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode.

Carrière
Stier symboliseert jouw Huis van Carrière. Jouw Huis van Carrière wordt in mei 2019 druk bezocht! De Nieuwe Maan in Stier van 4 mei 2019 is het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt deze maand vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen. Door de invloed van Uranus in Stier zie je al veranderingen in je carrière en sociale status.
Mercurius en Venus in Stier duiden op gunstige resultaten met de studie en handel met het buitenland.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. De periode van Mercurius in Ram laat tot 6 mei 2019 een gunstige periode zien voor financiële onderhandelingen. Geld wordt voornamelijk uitgegeven aan je gezin, ook aan studie of een reis.
De Volle maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat een financiële beloning zien en dat is reden om je te richten op een investering op de lange termijn zoals een studie of de aankoop van onroerend goed. Ontwikkelingen in je carrière zijn van positieve invloed op je financiële positie. Er kan een promotie zijn, een goed aanbod, andere baan, salarisverhoging of meer omzet in de eigen onderneming. De Leeuw die zich bezighoudt met marketing, investeringen, vastgoed, aandelen of zaken doet met of in het buitenland laat mooie financiële resultaten zien!

Gezondheid
Over het algemeen laat mei 2019 een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar er zijn wel kanttekeningen. Door je drukke leventje heb je ook te maken met stress. Wanneer je de lat te hoog legt of teveel van jezelf vergt, dan krijg je te maken met kwaaltjes. Het is mogelijk dat je deze maand griep krijgt of verkouden wordt. Eigenlijk is dit je lichaam dat zegt: Ho eens even, ik ben er ook nog. Time-out! Je moet dus goed voor jezelf zorgen, geestelijk, fysiek en emotioneel.
Op tijd naar bed, op tijd ontspanning, goede voeding, regelmatig bewegen.

Advies
Mei 2019 is de maand van het netwerken en verbinden. Maak ook tijd vrij voor je vrienden.
Samenwerking is de sleutel tot succes zowel op het werk als privé.

 

error: Content is protected !!