Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw januari 2017

Algemeen
Januari 2017 is een rustige en afwachtende maand. Een maand om afstand te nemen van jezelf, want de inbreng ligt nu bij de ander. Verwacht niet teveel, dan valt alles mee, Leeuw. Geen grote beslissingen nemen, want de tijd is er niet rijp voor. De volgende maand zijn er vele veranderingen. Er komt dan meer tempo in je leven.

Liefde en Relaties
De eerste tien dagen van januari 2017 zijn de meest romantische dagen van de maand, Leeuw. Januari 2017 is vooral een sociale maand. Dit is een tijd waarin je leert over jezelf door je relaties en door je interactie met anderen. Anderen houden je een spiegel voor. Ook al kijk je graag in de spiegel, hier kijk je liever van weg. Het is goed om zo nu en dan ook wat afstand te nemen in een relatie. Maar ook van jezelf. Tijdens deze periode ben je meer “afhankelijk’ van anderen en daarom is je zelfvertrouwen minder. Dat voelt voor jou wat ongemakkelijk. Je moet jezelf aanpassen en dat kost je nu meer moeite. Maar er zit niets anders op.
Vanaf 20 januari 2017 betreedt de Zon jouw Huis van Relaties en zijn er meer feestjes, bruiloften en bijeenkomsten. Deze periode is ook het meest gunstig om een nieuwe liefde te ontmoeten. De Nieuwe Maan van 28 januari 2017 valt in jouw Huis van Relaties en onderstreept het sociale karakter van deze periode. Dit opent de kosmische deur naar een nieuwe vorm van samenwerking, het sluiten van een compromis of zakelijke verbintenis of een persoonlijke of professionele samenwerking.

Familie en Huis
Januari 2017 is de maand bij uitstek om aandacht te besteden aan je familie en gezin. Het oplossen van problemen thuis en het afwerken van bestaande klussen. Deze maand verschuift de focus naar de carrière en zal er minder tijd zijn voor je privéleven. Je merkt dat niet iedereen je thuis welgezind is. Het is raadzaam om zo min mogelijk aandacht te schenken aan negatief gedrag thuis. Het is een goed idee om in de tweede helft van de maand samen met je familie of gezin erop uit te trekken. Even er tussenuit is goed voor jou en je familie. Ga ook eens op bezoek bij je ouders of oudere familieleden. Ouderen zijn vaak eenzaam en jouw aanwezigheid brengt zoveel warmte en liefde. Vanaf 20 januari 2017 breekt een periode aan waarin de focus op je carrière ligt. In de periode die voor je ligt zal er minder tijd zijn voor je privéleven.

Carrière
Januari 2017 begint heel rustig op je carrièrefront. Schijn bedriegt, Leeuw. Niet iedereen gunt jouw carrièreplek, dus wees waakzaam. Concentreer je op je werk en verlies details niet uit het oog, omdat iemand op het werk “aan de poten van jouw troon zaagt”. Deze maand zijn er dus problemen met betrekking tot de samenwerking. Vanaf 20 januari 2017 vindt er een planetaire verschuiving plaats van de onderste helft naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop. Dat betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker gaat worden. Tijd om wakker te worden uit je winterslaap en je innerlijke dromen en visioenen te manifesteren!
Deze maand nog even wachten met het beginnen van een nieuw project of nieuwe zaak. Volgende maand ziet er beter uit qua ontwikkelingen.

Financiën
Januari 2017 is een stabiele maand voor wat betreft je financiën. Er komt voldoende geld binnen om de dingen te doen die je wilt doen. Mercurius is jouw planeet van het Geld. Mercurius is in de eerste week van januari 2017 retrograde. Dat betekent dat er vertraging optreedt voor wat betreft de uitbetaling van tegoeden of betaling voor werkzaamheden. Vanaf 8 januari 2017 komt er weer schot in de zaken met Mercurius in Steenbok. Het is echter raadzaam om deze maand terughoudend te zijn met uitgaven en te zorgen voor een goede financiële planning. Bezuinigen is het devies als voorbereiding op de Zonsverduistering in het achtste Huis volgende maand, Leeuw.

Gezondheid
De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. De eerste drie weken van januari 2017 moet je goed voor jezelf zorgen, Leeuw. Je kunt deze maand verkouden worden of met de griep in bed belanden. Ook voldoende rust en gezonde voeding. Januari 2017 is niet jouw beste maand. Je mist de Zon en dat voel je in je Leeuwenbotten. Het is raadzaam om regelmatig op te warmen in de sauna en jezelf te verwennen met een ontspannende rug- en schoudermassage.

Advies
Bijna alle planeten staan aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De oostelijke sector betekent het “IK”. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander.
Het is geen tijd voor eigenbelang, maar om de inbreng van anderen. Dat betekent dat je alleen doelen kunt bereiken door samenwerking en je te schikken naar de behoeften van anderen. Dat is goed, maar blijf waakzaam dat er niet van je geprofiteerd wordt.

error: Content is protected !!