Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier maart 2017

Algemeen
Maart 2017 is over het algemeen een zoektocht. Net als vorige maand staan de meeste planeten boven de horizon van de Stier horoscoop. De focus ligt op jouw rol in de buitenwereld, carrière en jouw vaardigheden.Venus is de heersende planeet van Stier. Venus reist door Ram en gaat vanaf 4 maart 2017 retrograde. Tot 15 april 2017 kan dit leiden tot minder zelfvertrouwen en het gevoel dat je de weg kwijt bent. De invloed van Mars in Stier vanaf 11 maart 2017 is een indicatie voor onafhankelijkheid en kracht. Je wil je geluk najagen, maar door de retrograde Venus weet je niet hoe je dat het beste kan doen.

Liefde en Relaties
Vriendschappen en groepsactiviteiten zijn belangrijk deze maand, vooral in de eerste drie weken van maart 2017. Maart 2017 is niet echt een maand die overstroomt van liefde. Jouw planeet Venus is retrograde in Ram van 4 maart tot 14 april 2017 waardoor relaties op de proef worden gesteld. Het gaat om vrijheid binnen relaties en onrealistische verwachtingen die je koestert binnen een relatie. Een vroegere liefde kan je pad kruisen. Pluto is jouw planeet van Relaties. Pluto wordt deze maand belaagd met harde aspecten. Over het algemeen gaat de kou vanaf 21 maart 2017 wat uit de lucht. Het gaat dan beter in de bestaande relatie, meer stabiliteit en groei. Een nieuwe liefde wacht op jou op plekken met een spiritueel tintje zoals een spirituele retraite, seminar, lezing, vrijwilligerswerk of charitatieve campagne.

Familie en Huis
Het Huis van Familie en Huis is voorlopig nog leeg, dus de focus ligt op de carrière. Dat neemt niet weg dat familiekwesties minder belangrijk zijn. Alleen de Maan in Leeuw bezoekt op 9 en 10 maart 2017 jouw Huis van Familie en Huis. Dat zijn de dagen om orde op zaken te stellen. De penumbrale Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 was de poort tot belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie, maar laat ook de noodzaak zien om schoon schip te maken met oude pijn uit het verleden en te werken aan een stabiele thuissituatie. De onderlinge sfeer en woonsituatie laten een verbetering zien in de loop van 2017.
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of gesprekken te voeren. In maart 2017 is dat van 1 tot 10 maart 2017. Iedere keer wanneer de Maan in haar afnemende fase is, is haar kracht minder en neemt Stier over het algemeen een afwachtende houding aan. In maart 2017 is dat van 14 tot 31 maart 2017.

Carrière
Vooral in de eerste helft van maart 2017 ben je meer idealistisch zonder aanwijsbare reden, maar dit gaat veranderen. Jouw planeet Venus is retrograde in Ram van 4 maart tot 14 april 2017 waardoor relaties op het werk op de proef worden gesteld. Het gaat om vrijheid binnen relaties en onrealistische verwachtingen die je koestert met betrekking tot een zakelijke relatie. Professioneel gezien duidt dit op het begin van een zakelijk partnerschap of belangrijke financiële samenwerking. Vanaf 21 maart 2017 worden een Groot Kardinaal Vierkant gevormd aan de hemel. Dit duidt op grote veranderingen voor jou, maar ook de absolute noodzaak om iets op te bouwen of te herbouwen in je leven. Dat kan zijn op het gebied van carrière, geld, huis of relaties. Stier wil de controle houden en houdt niet zo van veranderingen. De werkzoekende Stier mag door de retrograde Venus ook selectief zijn. Niet iedere baan baan past bij jou. De juiste baan vindt jou! Dat geldt ook als er een vacature is binnen jouw bedrijf. Niet iedereen past in jouw bedrijf, dus wees zorgvuldig in je keuze. Deze maand is er vooruitgang te boeken in de spirituele praktijk, maar ook met een liefdadigheidsproject.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Vanaf 14 maart 2017 tot 31 maart 2017 reist Mercurius door het teken Ram. Dat betekent dat je mag vertrouwen op jouw financiële intuïtie. Op 4 en 5 maart 2017 vormt Mercurius een conjunctie met Neptunus in Vissen. Dat zijn ook dagen bij uitstek om je onderbuikgevoelens te volgen, want die zijn feilloos wanneer je een financieel besluit moet nemen. Mercurius is conjunct Uranus in Ram op 26 en 27 maart 2017. Deze dagen leiden tot plotselinge, onverwachte financiële wendingen in je carrière of een ondersteuning vanuit het thuisfront, ouders of ouderen in je familie. Maart 2017 is over het algemeen een positieve financiële maand, maar wel met ups en downs. Het is raadzaam om grote aankopen of financiële verbintenissen op lange termijn uit te stellen tot na 22 maart 2017. Communicatie over financiële zaken is de sleutel deze maand. Wees duidelijk, laat je goed informeren en doe je huiswerk. Deze maand is de meeste winst te behalen door de verkoop aan grote groepen of bij groepsactiviteiten, financiële samenwerking en steun van partners.

Gezondheid
Stress is deze maand de allergrootste boosdoener. Venus is jouw planeet van gezondheid en deze gaat in maart 2017 retrograde in Ram. De retrograde Venus krijgt te maken met lastige aspecten deze maand waardoor je geconfronteerd wordt met onbewuste problemen en oude kwesties. Deze maand heb je veel rust en ontspanning nodig om stress te verminderen. De retrograde Venus laat ook zien dat het volgen van een streng dieet nu geen goed idee is. Wees lief voor jezelf. Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door Stier en dat geeft je een energieboost, maar dat geeft ook een onrustig gevoel in je lijf. Hoofdpijn. Je bent fysiek actiever en daarom heb je meer behoefte aan beweging. Sportief bezig zijn, maar ook de verfijnde bewegingsvorm zoals bij dans, yoga en tai chi zijn een goede uitlaatklep voor deze energie. Je hoofd, gezicht en hals hebben veel aandacht nodig. Je hebt de meeste baat bij natuurlijke geneeswijzen en meditatie, contemplatie en retraite. Zorg voor voldoende nachtrust. Deze maand meer kans op voorspellende dromen.

Advies
De rode planeet Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door Stier. Mars maakt onafhankelijk, geeft energie en moed, dus dat zijn de beste maanden om met een persoonlijk project te beginnen. Mars is om de twee jaar in jouw teken, dus laat deze kans niet voorbijgaan en zet de nodige stappen. Maak echter geen overhaaste beslissingen! Neem je tijd bij alles wat je doet. Jouw planeet Venus is retrograde van 4 maart tot 14 april 2017. Dit kan een remmende werking hebben op je plannen. Geef de moed niet op! Oude problemen duiken in deze periode op om schoon schip te maken. Wat goed voor je is, komt vanzelf naar je toe. Omring je met de kleur groen. Deze kleur brengt rust en harmonie in deze onrustige maand.

error: Content is protected !!