Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Tweelingen juli 2019

Algemeen
Jouw planeet Mercurius reist door Leeuw. Mercurius in Leeuw stimuleert innerlijke groei, evenwicht en biedt meer aantrekkingskracht. Door de retrograde Mercurius en de vele retrograde planeten krijg je in juli 2019 echter te maken met tegenwerking en uitstel.
De meeste planeten staan inmiddels aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding.
Juli 2019 wordt gekleurd door financiën, familiezaken en privéleven.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in het Huis van Relaties. In je sociale kring en zakelijk leven worden ook in juli 2019 verbintenissen gesloten of verbroken. Vanaf 7 juli 2019 is Mercurius retrograde in Leeuw en dat kan leiden tot ongemakkelijke situaties, tegenwerking en communicatieproblemen in je relatie en in je directe omgeving. Aan het eind van juli 2019 komen de gemoederen vanzelf tot bedaren. Er moet wel worden gepraat. Het is deze maand belangrijk om voldoende tijd vrij te maken voor elkaar. Deze retrograde periode is kosmisch bedoeld om te luisteren en vragen te stellen. Je zult verbaasd staan wat je allemaal te horen krijgt als je even je mond houdt! Maak contact met je partner, maar ook met jezelf. Wanneer je in harmonie ben met jezelf en met de wereld om je heen, hou je van jezelf. Pas dan ben je gereed om te ontvangen en te geven. Liefde komt dan vanzelf.

Familie en Huis
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. De retrograde Mercurius kan vanaf 7 juli 2019 leiden tot communicatieproblemen in de familie, uitstel of afstel van korte reisjes. Door misverstanden, conflicten en gebrek aan focus kunnen plannen de mist ingaan. Probeer jezelf aan te passen. Heb geduld met een huiselijke situatie, met anderen en vooral met jezelf. De retrograde Mercurius laat je op een andere manier naar een situatie kijken en vraagt je om het goed te maken met naaste familieleden. Een periode om inzichten te krijgen, informatie te vergaren en dingen recht te zetten in de familie. Aan het eind van juli 2019 komt er verbetering wanneer Mercurius weer direct gaat. Juli 2019 is geen gunstige maand om op reis te gaan.

Carrière
Neptunus is de heerser van Vissen. Vissen symboliseert de carrière van Tweelingen. Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. In je carrière zijn er ontwikkelingen die te maken hebben met beslissingen die aan het begin van juni 2019 zijn genomen. Je carrière schuift naar de achtergrond en dat geeft je de kans om te evalueren en plannen te maken. Het beste is om even wat afstand te nemen van je werk. Wanneer je onzeker bent of ontevreden met je baan, dagelijkse routine, je werkplek of je collega’s, moet je stappen ondernemen om dingen te veranderen, anders krijg je niet wat je verlangt. Juli 2019 is geen gunstige maand voor de studie of onderwijs of om met een nieuw project van start te gaan. Wacht rustig af, maar geef niet op! Dit is een periode van voorbereiding en alles weer goed op de rails te krijgen. In de tweede helft van juli 2019 zijn er lichtpuntjes! Op 22 en 23 juli 2019 krijg je erkenning of complimenten voor je werk! Let op details voor de beste resultaten.

Financiën
Kreeft en Steenbok symboliseren de Financiën van Tweelingen. De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 in het Huis van Financiën duidt op een verbetering van jouw financiële situatie in het komende halfjaar, de komst van financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, opdrachten of een lucratieve hobby. Winst kan worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen. Meer inkomsten leiden tot financiële stabiliteit en een veilig gevoel.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat.
Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Venus reist grotendeels door Kreeft in juli 2019. De positieve transit van Venus door jouw Huis van Financiën laat een gunstige financiële periode zien voor Tweelingen. Tweelingen krijgen financiële ondersteuning van oudere familieleden.

Gezondheid
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Je wordt door de Kosmos uitgenodigd gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten.
Je leert tijdens deze jaren wie je bent. Misschien raak je alles kwijt om jezelf (terug) te vinden. Wanneer je jezelf gevonden hebt, is de tijd gekomen om jezelf aan het Hogere over te geven.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 leidt tot het besluit om je lifestyle te veranderen. Het kan zijn dat gezondheidsproblemen jou met de neus op de feiten hebben gedrukt of gaan drukken. Op de oude voet verder gaan heeft geen enkele zin.

Advies
De invloed van de retrograde Neptunus maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden dat je niet precies weet welke richting je moet nemen. Raadzaam is om dicht bij jezelf te blijven en geen grote zakelijke risico’s te nemen. Een mooi voorstel lijkt aanlokkelijk, maar let wel op de details! Je drukke hoofd zo nu en dan leegmaken is essentieel om tot rust te komen.

 

error: Content is protected !!