Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Weegschaal is ontwaakt uit de winterslaap. Carrière, relaties, buitenwereld en ambities gaan de boventoon voeren.
Het Verduisteringsseizoen is van grote invloed op Weegschaal.
De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 markeert de afsluiting van een cyclus dat begon met de Zonsverduistering in Weegschaal van oktober 2023.
Weegschaal laat oude angsten los en gaat een nieuwe fase in voor wat betreft je relatie en de relatie met jezelf. De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 laat een heel nieuw hoofdstuk zien in jouw leven, je relatie, werk of levensstijl.

Liefde en Relaties
Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 valt in het 7e Huis van Relaties.
Weegschaal kan met deze Mercurius retrograde midden in het Verduisteringsseizoen een hoofdstuk afsluiten. Je krijgt inzichten over relaties waardoor je anders gaat kijken naar de problemen die zich hebben voorgedaan. Tijdens deze periode kan een ex, een vriend of vriendin uit het verleden jouw pad weer kruisen. Vrienden kunnen tijdens deze periode echter vijanden worden en vijanden kunnen bondgenoten zijn. Met de retrograde Mercurius ben je nog meer geneigd om conflicten te vermijden of te sterk over te komen. Maak tijd vrij voor elkaar, praat met elkaar!
De totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 valt in het 7e Huis van Relaties, zowel privé als zakelijk. Deze Totale Zonsverduistering is de poort naar een periode van persoonlijke ontwikkeling en verandering. Een relatie gaat veranderen, kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen. Wat of wie in de komende maanden komt of gaat, het zal blijvend zijn.
Pluto in Waterman in het 5e Huis van Creativiteit en de Liefde is een transformerende en vernieuwende reis, een diepgaande metamorfose naar jezelf, naar je hart, je inspiratie, je passie, je authenticiteit, speelsheid en creativiteit. In de liefde is het alles of niets en niets tussenin.
Liefde geeft je een ongekende innerlijke kracht.

Familie en Huis
Door de verschuiving van Pluto naar Waterman zie je veranderingen in je kinderen. Een transformatieproces, wat sneller gaat dan je eigenlijk zou wensen. Maak tijd vrij voor je kinderen, want ze hebben jou nodig. Pluto in Waterman geeft jou meer ruimte voor jezelf en onthult waar emotionele blokkades liggen om deze te doorbreken en je te richten op wat je leuk vindt, je creatieve ambities en projecten die jou echt inspireren. April 2024 is een gunstige maand om met je gezin op vakantie te gaan.
De verschuiving van Pluto naar Waterman laat grote veranderingen zien bij je kinderen, maar dat kan ook jouw eigen innerlijk kind zijn. Kinderen moeten kunnen spelen om zich te kunnen ontwikkelen en dat is iets dat jij ook mag doen.
Maak tijd vrij om je huis op te ruimen. Maak ruimte in je huis, je hoofd en je hart. Asteroïde Ceres in Steenbok blijft je herinneren aan het feit dat een thuis ook een veilig thuis moet zijn, waar je je geborgen en gesteund mag voelen.

Carrière
Vissen staat voor jouw Huis van Werk en Dagelijkse Routine.
Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen waardoor je extra productieve energie krijgt om je beter te concentreren op wat er moet gebeuren.
Dit is de beste periode om met een nieuw werkproject of baan van start te gaan.
Ook is april 2024 een gunstige maand voor zakelijke reizen.
Op de werkvloer is er een goede sfeer en dat komt jouw werk ten goede.
Projecten kunnen succesvol worden afgerond.
Door de invloed van Saturnus in Vissen mag je rekenen op de steun van oudere collega’s en deskundig advies. Door de invloed van de Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 kan er sprake zijn van een geschil over beloning op het werk. Een tijdelijke financiële crisis verlegt de materiële focus en mate van waardering van Weegschaal. Deze Volle Maan is een wake-up call om jezelf op andere manieren te waarderen.

Financiën
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier valt voor Weegschaal in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen.
Met deze kosmische samenstand komen er financiële doorbraken tot stand door derden, zoals meer inkomsten via je partner, een nalatenschap, een toelage, een uitkering van de verzekering of teruggave van de Belastingdienst. Weegschaal krijgt met Jupiter conjunct Uranus in Stier meer financiële en emotionele vrijheid. Weegschaal kan zich bevrijden van ongezonde verbintenissen. Met de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 in het 7e Huis van Relaties gaat het over de kwaliteit van jouw relaties, de opofferingen of compromissen, het geven en nemen. Geef je teveel en krijg je te weinig terug? Hoe kan de balans emotioneel en financieel worden hersteld? Hoe kun je jezelf bevrijden om meer vrijheid of kansen te genereren?
Schorpioen is het tweede Huis van Financiën voor Weegschaal.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen in het Huis van Financiën.
Deze Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of legt de focus op iets dat financieel afgerond of verbeterd moet worden. Dit is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen, maar deze Volle Maan vraagt nu om in contact te komen met je intuïtie.

Gezondheid
Vissen is jouw 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid.
De invloed van Mars en Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden. Mars en Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van overbelasting en stress. Stress op het werk komt voornamelijk, omdat je de tijd niet goed indeelt en dat gaat ten koste van je energie en je gezondheid.
Door een goed tijdschema aan te houden, heb je overzicht en kun je gericht dingen van je lijstje strepen. Door meer structuur en orde ben je beter georganiseerd en dat is ook beter voor je gezondheid. Gezondheidsproblemen kunnen ook in april 2024 door stress de kop opsteken, dus neem extra voorzorgsmaatregelen. Wees lief voor jezelf, Weegschaal.

Advies
De Zonsverduistering van 25 maart 2024 was de kosmische opening naar een nieuwe manier van leven, het creëren van een thuis en het omgaan met relaties.
De Zonsverduistering van 8 april 2024 in Ram, tegenovergestelde teken, valt in het Huis van relaties en dat laat het begin van een nieuw hoofdstuk in werk, relaties en levensstijl.
Door de invloed van Noordknoop in Ram ga je steeds meer de relatie met jezelf en de wereld versterken, ontwikkelen of verbeteren. Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen.

error: Content is protected !!