Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Boogschutter-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Boogschutter.
Het komende halfjaar staat in het teken van onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.
De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.
De belangrijkste aandachtsgebieden in augustus 2018 zijn carrière, reizen, studie, spiritualiteit, sociale activiteiten, gezondheid, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 vond plaats in jouw Huis van de Ziel, Transformatie en Intimiteit. Issues die te maken hebben met intimiteit vragen (alsnog) om een oplossing. Het gaat bij jou om versterken van de emotionele band met je partner en het verbreken van alle contacten die niet voedend zijn. Mars is jouw planeet van de Liefde. Tot 26 augustus 2018 is Mars retrograde. Dat is de reden dat je moeite hebt met focussen, contact maken en daardoor meer geneigd bent een afwachtende houding aan te nemen. Augustus 2018 is de maand van gezelligheid en vriendschap. Je vindt het heerlijk om met vrienden samen te zijn en leuke dingen te ondernemen. De single Boogschutter vindt in de eerste helft van augustus 2018 de liefde op spirituele plaatsen, in de bibliotheek, scholen en in het buitenland. In de tweede helft van augustus 2018 is de liefde verweven met je carrière.

Familie en Huis
De retrograde Mercurius tot 18 augustus 2018 laat zien dat problemen in de familie moeten worden opgelost. In de eerste helft van augustus 2018 kan er een familiebijeenkomst zijn, waarbij nog heel wat te lijmen is.
De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken komt iets in je familie of huis tot voltooiing. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, zoals een renovatie of nieuw interieur. Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. Een periode van plezier en de opwinding om thuis een feestje te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.
Het kan ook zijn dat de muren op je afkomen en je meer behoefte krijgt aan persoonlijke ruimte.

Carrière
De transit van Uranus in Stier door jouw Huis van Werk duidt op veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek. Het is mogelijk dat je gaat solliciteren naar een nieuwe baan wanneer je het gevoel hebt dat de baan niet (meer) bij je past. Je gaat op zoek naar werk dat je meer vrijheid biedt of je komt in opstand tegen verplichtingen en verantwoordelijkheden in je dagelijkse leven. Je zoekt een nieuwe uitdaging en vrijheid om nieuwe ervaringen op te doen.
De Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 is de kosmische poort om in de komende zes maanden je grenzen te gaan verleggen door bijvoorbeeld te gaan studeren of om op reis te gaan. Geweldige periode om nieuwe ideeën aan de wereld te presenteren. Na 23 augustus 2018 komt er goed nieuws. Jouw enthousiasme draagt bij aan je professionele groei en stimuleert anderen om jouw voorbeeld te volgen. Het is druk op je werk, maar het is ook Zomer. Maak tijd vrij voor je vrienden en familie om samen bij te praten en leuke dingen te gaan doen. Aan het eind van augustus 2018 is het goed om even je batterijen op te laden om nieuwe inspiratie op te doen. De boog kan niet altijd gespannen staan!

Financiën
De Zonsverduistering van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Je bent bezig om schoon schip te maken zoals met de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn.
Financieel gezien moet je door de retrograde Mercurius en de retrograde Mars extra voorzichtig zijn. Voordat je een grote investering of aankoop doet, moet je eerst je huiswerk doen.
De retrograde Mars in de tweede helft van augustus 2018 duidt op financiële problemen of financiële situaties die jouw aandacht vereisen. Vanaf 27 augustus 2018 gaat Mars weer direct en wordt het makkelijker om op financieel gebied goede keuzes te maken.

Gezondheid
In augustus 2018 heb je niet te klagen over je gezondheid. En dat komt helemaal door jouw enthousiasme. Zorg wel voor gezonde voeding en ga op tijd naar bed! Een kort dutje tussendoor doet ook wonderen. Blijf deze maand ook in beweging. Ga regelmatig naar de sportschool, ga hardlopen of maak een wandeling. Ga lekker naar het strand en vul je longen met de gezonde adem van Moeder Natuur! Jouw goede gezondheid is de motor achter een succesvolle carrière. Jouw lichaam heeft zuurstof nodig om te kunnen functioneren.
Jupiter reist door in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De kosmische kracht van Jupiter houdt je op de been, zowel lichamelijk als geestelijk. Jupiter ondersteunt je om het verleden los te laten. Door de invloed van Jupiter begrijp je waar onderbewuste motivaties en verlangens vandaan komen en wat je eraan kunt doen om innerlijk sterker te worden.

Advies
Tot 26 augustus 2018 is Mars retrograde in Waterman.
Tijdens die periode heb je moeite met focussen of je te houden aan je planning. Dat moet je wel doen, dus een weekplanner is onmisbaar nu.
Je hebt zoveel goede plannen. Schrijf ze allemaal op, want je hoofd loopt over.
Maak tijd voor ontspanning. Het is Zomer en dan mag ook jij het wat rustiger aan doen.

error: Content is protected !!