Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal december 2017

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Weegschaal horoscoop. Dat betekent dat de Weegschaal zich in een cyclus van herstel en voorbereiding bevindt. Hier ga je opbouwen, want over niet al te lange tijd zal jouw carrière jouw volledige aandacht eisen. De focus ligt op dit moment op je familie, privéleven en emotioneel welzijn.
December 2017 laat zien dat je de juiste balans moet vinden tussen werk en privéleven.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 in jouw Huis van de Liefde heeft geleid naar een grote behoefte aan vrijheid, waardering en respect. In de afgelopen maanden zijn problemen in de relatie opgelost en is de relatie versterkt. Een verlangen naar verbinding op zielsniveau en een diepere emotionele verbinding in de vaste relatie.
De feestmaand december 2017 laat vele mogelijkheden zien om de liefde te omarmen. De liefde wacht op jou op de werkvloer of zorginstellingen. Een ontluikende romance krijgt echt te maken met tegenstand vanuit de directe omgeving. Heb geduld, Weegschaal. Niets forceren. De vaste relatie kan te maken krijgen met wat turbulentie, maar de invloed van Mars zal in de tweede helft van december 2017 de oplossing brengen zodat het jaar op een romantische manier wordt afgesloten.

Familie en Huis
De Volle Maan van 3 december 2017 laat zien dat je een mooie spirituele reis gaat maken met je gezin of familie. Deze reis kan de aanleiding zijn om overtuigingen over religie en filosofie te herzien. Je kunt ook besluiten om een hogere studie te gaan volgen. December 2017 is een goede maand om samen met je gezin een museum te bezoeken of samen iets moois uitzoeken zoals een kunstvoorwerp voor in huis. Aan het begin van december 2017 kunnen er door de retrograde Mercurius problemen ontstaan. Dingen werken niet naar behoren of plannen lopen in de soep. Aan het eind van december 2017 zal alles een soepeler verloop hebben. De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van Communicatie en naaste familieleden als broers en zussen en buren. De tweede helft van december 2017 staat in het teken van uitpraten van vervelende kwesties uit het verleden. Familie is heel belangrijk voor je deze maand. In de komende twee weken is er meer communicatie via e-mails, berichtjes en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden.

Carrière
De invloed van Jupiter in Schorpioen laat voor de Weegschaal kansen zien voor promotie, winst en maatschappelijk succes. Succes smaakt naar meer, maar het is raadzaam om niet te hard van stapel te lopen. Weegschaal bevindt zich in een cyclus van herstel, opbouw en voorbereiding van een periode waarin de carrière de volledige aandacht zal opeisen. De focus ligt op dit moment op privéleven en emotioneel welzijn. Het fundament onder jouw succes!
De beste kans op een baan is in de tweede helft van december 2017, vooral vanaf 24 december 2017 kom je in een gunstige flow. Wees wel selectief, want de baan moet ook bij jou passen!
Het eind van het jaar staat in het teken met afwerken van lopende projecten. December 2017 is de maand van loslaten, dus neem ook de tijd om genieten! Door de invloed van de retrograde Mercurius worden vergaderingen geannuleerd of loop je afspraken mis. Het beste is om jezelf met de stroom mee te laten voeren. Je hebt hard gewerkt dit jaar. Dit is de kosmische periode om het rustig aan te doen. Het werk komt later wel. Nu is het tijd om te genieten en tevreden terug te blikken op een succesvol jaar.

Financiën
Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door jouw Huis van Financiën. Een jaar van grote financiële mogelijkheden is aangebroken. Vanaf 10 december 2017 versterkt Mars in Schorpioen de weldadige invloed van Jupiter in het Huis van Financiën. Je mag echter niet achterover gaan leunen. Deze gunstige financiële invloed van Mars in het Huis van Financiën duurt tot eind januari 2018. Dus dat betekent dat je het jaar 2017 met winst kunt afsluiten en je je een stabiele financiële start van het nieuwe jaar 2018 kunt verheugen! Er kan deze maand een conflict ontstaan in de vaste relatie dat te maken heeft met financiën. Wees creatief in het bedenken van nieuwe manieren om geld te verdienen. De planeten geven voldoende kansen, maar jij moet deze kansen wel zelf benutten.

Gezondheid
Saturnus in Boogschutter duidt tot eind december 2017 op een meer serieuze pessimistische en realistische houding, maar binnenkort komt hier verbetering in. Mercurius is retrograde deze maand, dus je kunt te maken krijgen met vermoeidheidsklachten en verkoudheid.
Het is tijd voor jezelf. Maak tijd vrij voor vrije tijd, want je hebt het dubbel en dwars verdiend. Geniet van rust en het comfort in je vertrouwde omgeving met jouw geliefden. Heerlijk een dagje naar de wellness of een korte vakantie om je batterijen op te laden. Laat het werk los en richt jezelf op de ware essentie. Jijzelf.
Om je fysieke energie te behouden moet je zorgen dat je emotioneel tot rust komt. Neem ook tijd om terug te kijken op dit jaar. Wie en wat wil je mee nemen naar het nieuwe jaar?

Advies
De planetaire krachten geven aan dat je de dingen graag op eigen houtje doet.
In de komende maand zijn jouw sociale vaardigheden, flexibiliteit en bereidheid tot samenwerking zijn echter de sleutels om dingen voor elkaar te krijgen.
Tijdens de retrograde Mercurius in december 2017 moet je al de balans zien te vinden tussen onafhankelijkheid en samenwerking.
De Volle Maan van 3 december 2017 kan uitsluitsel geven over een juridische kwestie. Ook laat de Volle Maan zien dat je binnenkort op reis gaat!
Je wil verder kijken dan je al kunt zien. Tot 9 december 2017 geeft Mars in Weegschaal je de energie en drive om het jaar met succes af te kunnen sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!