Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2017

Algemeen
Het jaar 2017 wordt een belangrijk jaar voor de Schorpioen! Twee Verduisteringen in het Huis van Carrière en Bestemming staan garant voor cruciale ontwikkelingen in 2017 zowel in je carrière als in je privéleven. Over het algemeen laat 2017 een jaar van samenwerking en voorbereiding zien. In persoonlijke relaties en samenwerkingsverbanden leidt Jupiter in Weegschaal tot en met 10 oktober 2017 tot interessante ontwikkelingen. Niet alle relaties dienen jouw belangen en verdienen jouw vertrouwen. In de aanloop naar Jupiter in Schorpioen speelt zich heel wat af, vooral in het voorjaar van 2017 zijn er veel ontwikkelingen. Mars gaat als een bulldozer door de bovenzijde van de Schorpioen horoscoop maakt schoon schip dit jaar, vooral op relatie en carrièregebied.

Liefde en Relaties
Mars reist tot 28 januari 2017 door jouw Huis van de Liefde, dus het jaar begint goed! In een vaste relatie wordt de onderlinge band versterkt, maar ook jouw actieve zoektocht naar de ware liefde blijft niet onopgemerkt. Neptunus blijft ook in 2017 in jouw Huis van de Liefde en deze invloed versterkt het verlangen naar de zielsverbinding en het delen van zuivere liefde. De Zonsverduistering van 26 februari 2016 valt ook in het Huis van Liefde. Het komende halfjaar laat een nieuwe liefde zien, toewijding, een verbintenis of de verdieping van een bestaande relatie. Van 11 maart tot 21 april 2017 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Deze sociale periode staat in het teken van betrokkenheid en het sluiten van nieuwe verbintenissen zowel zakelijk als privé. April 2017 kan moeilijk zijn. Venus is jouw planeet van de Liefde. Venus in Ram is van 4 maart tot 14 april 2017 retrograde in jouw Huis van de Liefde. Je bent dan meer op jezelf gericht en jouw egocentrische houding kan tot problemen leiden. Mercurius retrograde van 10 april tot 2 mei 2017 in het Huis van Relaties brengt extra problemen doordat een oude liefde je pad kruist. Het kan een geweldige tijd zijn om je opnieuw verbinden met iemand uit het verleden, maar je moet dan wel een duidelijke keuze maken. Vanaf mei 2017 komt er ruimte voor doorvoelen en doorleven in de liefdesrelatie met Mars in het Huis van Intimiteit. De eerste drie maanden van 2017 zien er geweldig uit voor Liefde en Relaties. De verleiding blijft het hele jaar door een aspect om rekening mee te houden. Het gevaar van illusie kan leiden tot verdriet en teleurstelling, maar met de kracht van vergeving helen de meeste wonden.

Carrière
Mars in Ram reist van 29 januari tot 10 maart 2017 door jouw Huis van Werk. Mars versterkt de invloed van Uranus in Ram en dat betekent de meest productieve en energieke periode van 2017. Geweldige periode voor het starten van een nieuw project, nieuwe baan of nieuwe onderneming of ondernemingsvorm. Vanaf 4 maart 2017 gaat Venus in Ram retrograde en dat laat vertragingen zien of minder zin om de schouders eronder te zetten. Het duurt dan langer om de dingen gedaan te krijgen. Het is ook moeilijker om te delegeren of te vertrouwen op anderen. De penumbrale Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Dat laat in het komende halfjaar zien dat je de vruchten mag plukken van getoonde inzet en hard werken. Wanneer je het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen zodat je trein weer op het juiste spoor belandt. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Carrière! Mars reist van 21 juli tot 5 september 2017 door jouw Huis van Carrière. Dit is de tweede piek in 2017, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Je kunt dan grote stappen maken in je carrière en nieuwe doelen stellen voor jezelf. Mercurius is van 13 augustus tot 4 september 2017 retrograde, dus deze periode is bedoeld om te evalueren, heroverwegen en zo nodig je plannen bij te stellen. Jupiter betreedt 11 oktober 2017 jouw eigen teken, Schorpioen. De weldadige invloed van Jupiter in de komende twaalf maanden zal een grote kosmische duw in de rug zijn om doelen te bereiken, niet alleen in je je carrière!

Financiën
De retrograde Mercurius kan van 5 tot 7 januari 2017 en van 3 december tot 22 december 2017 voor financiële vertragingen zorgen. Dus aan het begin en het eind van het jaar moet je voorzichtig zijn met uitgaven en geen overhaaste financiële beslissingen nemen. Saturnus in Boogschutter reist tot 20 december 2017 door jouw Huis van Financiën. Saturnus is jouw planetaire boekhouder en begrenzer. Financieel gezien wordt 2017 een lastig jaar. Het is raadzaam om vooraf advies in te winnen. Over het algemeen is 2017 bedoeld om stappen te zetten naar een betere financiële positie. Een gezonde financiële basis betekent financiële zekerheid voor de toekomst.

Familie en Huis
Mars reist tot 28 januari 2017 door jouw Huis van Kinderen. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 is ook van invloed op je kinderen of kinderen in je familie of directe omgeving. Kinderen vragen in de komende zes maanden je aandacht doordat ze grote stappen maken in hun ontwikkeling. In de eerste twee weken van april 2017 is Venus is retrograde in jouw Huis van Kinderen. Kinderen zijn opstandig. Kinderen proberen hun grenzen uit. Ook in deze fase van hun leven hebben ze jouw steun hard nodig, ook al lijkt het vaak van niet. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in Jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische gebeurtenis leidt in de komende zes maanden tot diepgaande ontwikkelingen bij jou thuis of in de familie. Familierelaties zullen worden onderworpen aan plotselinge veranderingen. Bijvoorbeeld, er zijn meningsverschillen waarbij familierelaties worden verbroken of banden worden versterkt met personen die je als familie ziet, een verhuizing, een renovatie, de aankoop of verkoop van je huis. De oorzaak van deze veranderingen zijn gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen. Het is aan jou om je familie en gezin veilig door deze onzekere periode te loodsen.

Gezondheid
Mercurius retrograde in het Huis van Communicatie duidt dat je in de eerste week van januari 2017 problemen hebt met het richten van je aandacht en concentratie. Rustig aan, Schorpioen. Misschien toe aan korte vakantie? Mars is jouw planeet van Gezondheid. Mars reist van 29 januari tot 10 maart door jouw Huis van Gezondheid. Door drukte op het werk krijg je te maken stress en hoofdpijn. Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De kosmische kracht van Jupiter houdt je op de been, zowel lichamelijk als geestelijk. Jupiter ondersteunt je om het verleden los te laten. Door de invloed van Jupiter begrijp je waar onderbewuste motivaties en verlangens vandaan komen en wat je eraan kunt doen om sterker te worden. Pluto is jouw persoonlijke planeet. Pluto ondersteunt je in het opruimen van oude ballast waardoor je geest sterker wordt. Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen. Laat het oude los en bereidt jezelf voor op een jaar van het (her)ontdekken van je persoonlijkheid! Een nieuw hoofdstuk. Vanaf 21 december 2017 biedt Saturnus in Steenbok een periode tot maart 2020 van realisme en mentale gerichtheid, maar ook van pessimisme.

Advies
Het jaar 2017 is een jaar van voorbereiding. Vanaf 11 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw teken Schorpioen en dat laat een jaar zien van nieuwe energie, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe ervaringen. Mars betreedt op 10 december 2017 jouw eigen teken, Schorpioen. Mars blijft in Schorpioen tot 26 januari 2018. Een geweldige periode om met iets nieuws te beginnen. Mercurius is vanaf 3 december tot 22 december 2017 retrograde, dus vanaf eind december 2017 ligt de weg voor je open! Met Mars en Jupiter in Schorpioen krijg je een mega kosmische duw in de rug! Een nieuw project voor de lange termijn, een relatie beginnen of het maken van een droomreis. De komende twaalf maanden zijn voor jou om je dromen waar te maken. Jupiter in Schorpioen komt maar eens in de twaalf jaar terug, dus pak je kans.

 

 

error: Content is protected !!