Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In september 2023 ligt de focus op carrière, liefde, vriendschappen en sociale netwerk.
Mercurius retrograde in Maagd in het Huis van Carrière kan ook in september 2023 de oorzaak zijn van tegenslag of vertraging.
De invloed van de retrograde Jupiter en Saturnus kan een tegenstrijdig effect hebben, het kan alle kanten opgaan.
Gelukkig mag je rekenen op de kracht van de Zon en Mars in Weegschaal waardoor er aan het eind van september 2023 toch mooie resultaten kunnen worden geboekt.

Liefde en Relaties
De retrograde Cheiron in Ram in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie laat jou zien waarom je jezelf onbedoeld en ongemerkt vreugde, creativiteit en liefde hebt ontzegd door verplichtingen of dat je voor anderen hebt moeten zorgen. Ook kan er sprake zijn van bemoeienis van buitenaf.
Met de kracht van de Maansknoop in Ram wordt je gestimuleerd door je partner om op avontuur te gaan! Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 is een goede periode voor vakantie…
Door de retrograde Venus in Leeuw veelbelovende ontmoetingen wanneer je op reis gaat, in een spirituele omgeving of literaire kring.
De Volle Maan in Ram van 29 september 2023 valt in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Neem je partner in vertrouwen bij alles wat je doet, Boogschutter.

Familie en Huis
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 viel in het Huis van Familie en Huis en laat in de eerste helft van september 2023 concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Er zijn meningsverschillen met ouderen in het gezin of familie en dat heeft negatieve invloed op kinderen. Door de retrograde Neptunus in Vissen (4e Huis) kan er sprake zijn van verwarring door ervaringen uit het verleden, met ouders, familie of door huiselijke omstandigheden waarbij de thema’s geborgenheid, afhankelijkheid, opoffering, grenzen stellen en veiligheid een rol spelen.
Door de retrograde Saturnus in Vissen zijn er karmische levenslessen en verantwoordelijkheden die te maken met het huis, familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s.

Carrière
Mercurius blijft tot 14 september 2023 retrograde in Maagd in het Huis van Carrière en dat kan leiden tot tegenslag of vertraging door collega’s of management. Boogschutter moet door deze invloed de hele maand september 2023 wel zien te schakelen en aanpassingen doen.
De Nieuwe Maan in Maagd van 15 september 2023 in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien en stimuleert Boogschutter om zich te oriënteren en ideeën te verzamelen. Het is echter raadzaam om nog even te wachten met een nieuwe baan.
Jouw planeet Jupiter is dan al retrograde…Jupiter retrograde in Stier vanaf 4 september 2023 (Huis van Werk) en ook de retrograde Uranus in Stier laten zien dat je het wat rustiger aan mag gaan doen na een hectische, maar productieve tijd. Door het langzamer aan te doen, kom je meer tot jezelf. Meer tijd voor jezelf betekent ook meer van die geweldige ideeën die je straks weer kunt gebruiken als Jupiter vanaf eind december 2023 weer direct gaat!

Financiën
De retrograde Pluto in Steenbok (Huis van Financiën) laat een afrondende fase zien voor wat betreft financiën en zekerheden.
Op financieel gebied blijft alles stabiel, maar dat betekent niet dat je achterover kunt leunen en denken dat het allemaal wel losloopt. Het gaat nu om nauwkeurigheid en details.
Een goede verstandhouding met collega’s, zakelijk partners en klanten bij aan de winstgevendheid van je bedrijf. September 2023 is een gunstige maand om je te oriënteren en op zoek te gaan naar mogelijkheden om een onderneming te starten of uit te breiden.
Hou je boekhouding op orde en geef geen geld uit aan dingen die je je niet kunt veroorloven.

Gezondheid
Jouw heersende planeet Jupiter gaat vanaf 4 september 2023 retrograde en door deze kosmische invloed moet je het wat kalmer aandoen. De retrograde Jupiter is een mooi moment om te breken met ongezonde gewoontes om je gevoel van welzijn te vergroten.
Asteroïde Ceres in Schorpioen reist van 16 september tot 25 november 2023 door Schorpioen (het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten). Ceres helpt je onbewuste problemen aan te pakken, los te laten en beter voor jezelf te zorgen en grenzen te stellen.
Emotionele pijn en verlangens komen aan het licht om zo meer begrip van het verleden, trauma en karma. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.
Meer en meer groeit door de retrograde Uranus in Stier het besef dat je een doel nodig hebt en werk met minder stress en meer vrijheid. Meer lichaamsbeweging, gezonder eten.
Stop met roken of alcohol.

Advies
Venus blijft tot 4 september 2023 retrograde in Leeuw, maar de hele maand september 2023 blijf je dat gevoel houden alsof mogelijkheden beperkt zijn en dat wat je wilt doen net buiten bereik is en dat je je wat verloren voelt.
De invloed van Jupiter in Stier (6e Huis van Werk) versterkt vanaf 4 september 2023 alle beslissingen die nu worden genomen op het gebied van werk, dus denk goed na als je besluit van werk te veranderen of veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, want wat je ook besluit, veranderingen zijn blijvend. Luister niet naar roddels of zogenaamd goedbedoeld advies.
Door Uranus retrograde wordt met je neus op de feiten gedrukt, dus het zorgen voor je lichaam is van het grootste belang. Het gaat tijdens deze retrograde om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en dat thema blijft actueel.

 

 

 

 

error: Content is protected !!