Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juni 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Weegschaal-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht. Het is de periode van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken. Juni 2018 is werkelijk een prachtige maand voor je carrière, maar liefdesrelaties, gezondheid en financiën vereisen wel je aandacht.
Juni 2018 is ook een maand van keuzes maken op het gebied van carrière, religieuze overtuigingen, gezondheidsaangelegenheden en morele waarden in de relatie.

Liefde en Relaties
Juni 2018 gaat niet over rozen, Weegschaal. Mars reist door jouw Huis van de Liefde en Romantiek en die invloed versterkt de relatie, De strijdvaardige Mars wil onafhankelijk zijn en anderen dit duidelijk maken. Romantische impulsen zijn krachtiger en dringender. Tussen jou en je partner zijn er meningsverschillen over geld en de beleving van seksualiteit. Emoties kunnen hoog oplopen, maar uiteindelijk komen jullie er wel weer uit, ook al is het gewapende vrede. Liefde overwint de zwaarste storm en soms is het goed dat het stormt. Hoe mooi is het dan wanneer je het weer goed maakt met elkaar, want door de invloed van Mars is het pure passie!
Blijf niet te lang hangen in het negatieve en wat er allemaal mis is en wat je mist in de relatie.
Kijk naar wat er wel is. Er is meer dan je zelf zou denken.
De single Weegschaal zoekt de perfectie in een partner, maar vindt haar niet. Wie is er perfect?
Gun elkaar en jezelf de emotionele ruimte die nodig is. Mocht het je allemaal te veel worden, maak dan een lange wandeling.

Familie en Huis
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de eerste helft van juni 2018 is er een reisje, een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt deze maand. De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 in het Huis van Reizen is ook een verwijzing naar een reis of er komen mensen uit het buitenland om jou te bezoeken.
Er zijn in juni 2018 meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Deze maand ben je thuis bezig met een project zoals een nieuw interieur, nieuw tapijt of gordijnen. Laat dat maar aan jou over, want je doet niets liever dan je huis verfraaien. Nog leuker vindt je het om je vrienden en familie het resultaat te laten zien, dus het wordt gezellig bij jou thuis.
De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. De kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. In de komende twee weken komt er thuis iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.

Carrière
De Weegschaal beleeft in deze periode een jaarlijkse piek met de Zon in het Huis van Carrière!
Vanaf 21 juni 2018 tot 22 juli 2018 straalt de Zon in het allerhoogste Huis van Carrière en Bestemming. Er zijn spannende ontwikkelingen waarbij jij de kans krijgt om je podium te pakken en de juiste indruk te maken. Medio juni 2018 krijg je goed nieuws over je werk.
Creativiteit vormt de sleutel deze maand. Je krijgt verbaasde blikken wanneer je een oplossing weet te vinden voor een probleem op het werk. En dat voelt goed! Aan het eind van juni 2018 is het belangrijk om aandacht te geven aan een zakelijke relatie. Het investeren in die relatie loont echt de moeite, Weegschaal.

Financiën
De retrograde Pluto en de retrograde Jupiter in het plutonische Schorpioen vragen je vooral voorzichtig zijn met al je investeringen en aankopen. Zijn jouw financiën op orde?
Deze maand komt er een goed aanbod of in ieder geval verbetering in jouw financiële situatie door bijvoorbeeld de verkoop van onroerend goed of schenking. Pas wel op met het spenderen van geld. De retrograde Jupiter laat zien dat vooraf goed onderzoek nodig is voordat je een grote investering of aankoop doet. Niet alles is duidelijk, en dat maakt je kwetsbaar. Dus geen ondoordachte financiële avonturen aangaan. Zorg liever voor een appeltje voor de dorst.

Gezondheid
Juni 2018 staat net zoals vorige maand in het teken van zuivering van lichaam en geest.
Zorg goed voor je tempel, het huis van je ziel. Zorg ook goed voor je emotionele wereld.
Luister naar de stem van je ziel. Luister naar je lichaam.
Zorg voor ontspanning, goede voeding en voldoende rust vooral in de laatste week van juni 2018.

Advies
Door de retrograde Jupiter, Saturnus en Pluto heb je het gevoel alsof er niet veel gebeurt in je leven. Maak alvast nieuwe plannen en zet een koers uit voor de toekomst.
Alle belangrijke veranderingen deze maand pas doorvoeren na zorgvuldig beraad en voldoende voorbereiding.

error: Content is protected !!