Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier mei 2017

Algemeen
Het planetaire accent verschuift in mei 2017 van carrière naar huiselijke kwesties en innerlijke groei. Vrije wil en persoonlijke autonomie zijn echter nog steeds actueel voor de Stier. Je maakt keuzes zonder daarbij afhankelijk te zijn van de steun van anderen. Jouw planeet Venus in Ram geeft jou daarbij die speciale persoonlijke aantrekkingskracht. Goede financiële maand. Mei 2017 is een goede maand om een nieuwe onderneming te beginnen of een nieuw geesteskind te lanceren.

Liefde en Relaties
Aan het begin van mei 2017 ben je onzeker over een liefdesaangelegenheid. Nergens voor nodig, Stier. Bedenk bij alles wat je doet: Jouw planeet Venus is weer direct en reist door het vurige Ram. En dat betekent maar een ding: ga ervoor! In je relatie waren er problemen, maar het ziet er naar uit dat de Zon weer volop gaat schijnen. Jouw geheime wapen is Venus en dan kun je de wereld aan. In de tweede week van mei 2017 zijn er romantische ontwikkelingen die jouw hart sneller doen kloppen. In de tweede helft van mei 2017 ontwaakt jouw passie, Stier. Probeer dan niet te hard van stapel te lopen! Rustig aan, dan komt alles in orde. De laatste week van mei 2017 is geschikt om samen met vrienden te zijn. Tijd voor een feestje, Stier?

Familie en Huis
Mei 2017 laat zien dat innerlijke groei voor de Stier steeds belangrijker wordt. Je gaat thuis met een studie beginnen of je gaat met familie of je gezin gezellig samen iets organiseren zoals een familie-uitje of feestje. De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om iets te organiseren of gesprekken te voeren is tot 1 mei 2017 tot 10 mei 2017 en vanaf 26 mei 2017. Iedere keer wanneer de Maan in haar afnemende fase is, neemt haar kracht af. Stier neemt dan in de communicatie over het algemeen een afwachtende houding aan. In mei 2017 is dat vanaf 11 mei tot 25 mei 2017.

Carrière
Doe eens wat rustig aan het begin van mei 2017. Waarom zo’n haast? Je maakt je druk om een project op het werk en dat geeft je stress. Dat is niet goed. Energie moet stromen en niet stagneren, want dan ben je niet echt productief. Laat de boel de boel en neem vrijaf. Even weg van alles om nieuwe energie op te doen! Of ga iets creëren zoals beeldhouwen of schilderen. Als je weer opgeladen bent met energie kun je er weer helemaal voor gaan. Vanaf 15 mei 2017 gaat het een stuk beter. Het blijft belangrijk om tussendoor te bewegen om energie op te doen. Neem bijvoorbeeld eens de trap in plaats van de lift! Een time-out aan het eind van mei 2017 is een goed idee om weer bij te tanken.

Financiën
Binnenkort zijn er grote veranderingen op je werk te verwachten en dat is ook van invloed voor jouw positie binnen het bedrijf. Er kan zelfs een verhuizing zijn, maar uiteindelijk ga je er financieel op vooruit. Door deze veranderingen krijg je meer tijd voor je gezin en familie of voor jezelf. Financieel gezien is mei 2017 een uitstekende maand. De periode na 20 mei 2017 wordt alleen maar gunstiger. Je mag op de financiële ondersteuning van je familie rekenen. Mercurius is jouw planeet van financiën. Mercurius is vanaf 3 mei 2017 weer direct, maar het is raadzaam om belangrijke financiële beslissingen over nieuwe projecten, aankopen en investeringen uit te stellen tot de tweede helft van mei 2017. De handel in aandelen en investeringen in vastgoed zijn winstgevend in mei 2017. De beste tijd voor kopen en verkopen van onroerend goed is aan het eind van de maand.

Gezondheid
Je gezondheid is vooruit gegaan sinds de Volle Maan van 11 april 2017. Maar waakzaamheid is geboden. Stress is de grootste boosdoener! Daarom is het goed veel in de natuur te zijn, meer bewegen, gezonde voeding, minder koffie, meer groene thee. Het ontbijt niet overslaan! Blijf niet rondlopen met een probleem of geheim, maar praat het uit. Yoga is een goede manier om weer in balans te komen.

Advies
Probeer stress te vermijden door veel te bewegen. Niets opkroppen. Praat erover! Mei 2017 is de maand bij uitstek om je artistieke talenten aan het voetlicht te brengen. Samenzijn met vrienden maakt je blij. Met elkaar praten is goed voor je en brengt helderheid.

error: Content is protected !!