Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Augustus 2022 staat voornamelijk in het teken van je privé, je gezinsleven en huis.
De meeste planeten staan deze maand aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht.
Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Sociale vaardigheden en samenwerking worden steeds belangrijker om doelen te behalenZorg voor evenwicht tussen werk en vrije tijd. Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode (tot 3 december 2022) moet je het rustiger aan doen.
Vanaf 24 augustus 2022 gaat Uranus retrograde in jouw teken, Stier. Door deze invloed krijgt de wereld in de komende maanden een heel andere Stier te zien. Een maand van positieve veranderingen in je leven, maar wel een stressvolle maand voor Stier.

Liefde en Relaties
Door de samenstand van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier op 1 en 2 augustus 2022 moeten er belangrijke beslissingen over jezelf en je relatie worden genomen.
Met Mercurius in Maagd vanaf 5 tot 26 augustus 2022 is Stier meer kritisch en die hang naar perfectionisme maakt Stier voor anderen onbereikbaar. Wel een goede periode voor het doen van onderzoek en het oplossen van relatieproblemen. Ook is Mercurius in Maagd een gunstige periode wanneer je op zoek bent naar een partner!
In de tweede helft van de maand blijft Mercurius in de buurt van de Zon in Maagd en dat kan leiden tot spanningen in de relatie. In plaats van fouten te zoeken, moet je met elkaar het gesprek aangaan om elkaar te begrijpen, anders worden problemen alleen maar groter.
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek en is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode.
Vanaf dit moment kan een nieuwe liefde ontstaan. Tijd voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. De Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!
Het contact met vrienden of sociale netwerk is wat is verwaterd. Door de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen worden in jouw sociale kring antwoorden gezocht en gevonden.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 viel in jouw Huis van Familie en Huis.
Door deze Nieuwe Maan is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. Op 1 en 2 augustus 2022 is er de drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier en daardoor is er een drang om iets te vernieuwen of te veranderen en je weet niet precies wat, want wat veilig zou moeten zijn, voelt niet zo.
Het is aan jou om stabiliteit te creëren te midden van chaos.
Maak je niet teveel zorgen, want inzichten en antwoorden komen vanuit onverwachte hoek. In augustus 2022 zoek je het dichter bij huis, dus geen lange reizen, maar wel meerdere interessante korte uitstapjes, korte vakanties thuis, vrienden over de vloer, etentjes en gezellige uurtjes samen.
De eerste helft van augustus 2022 is gericht op het herstellen van de relatie met je ouders of ouderfiguren die je als familie ziet. Vanaf 12 augustus 2022 reist Venus door Leeuw en dat is tot 5 september 2022 een periode van liefde en voldoening voor het gezinsleven.

Carrière
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Carrière. Een Volle Maan van manifestatie. Er gaan dingen veranderen in je carrière. Er wordt een periode afgerond en dat is een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt.
Augustus 2022 is een gunstige maand voor zakenreizen en het krijgen van een studiebeurs.
Samenwerking is de sleutel tot professioneel succes!
De transit van Uranus door Stier is van grote invloed op je carrière. Door de retrograde Uranus in Stier vanaf 24 augustus 2022 besef je pas hoe sterk je innerlijke kracht is. Je richt je alleen nog maar op je eigen ontwikkeling en positie op gebied van relaties, carrière of woonplaats. “Wat is voor mij de beste optie?”
De komende periode laat echter geen gunstige periode zien om van baan te veranderen. Nieuwe projecten zullen niet direct het gewenste succes opleveren.

Financiën
Vanaf 24 augustus 2022 gaat Uranus retrograde in Stier. Tot 21 januari 2023 is dit is een periode om je te richten op een financieel plan, begroting of budgetplan, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie, zoals onroerend goed.
De transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 augustus 2022 door jouw Huis van Financiën versterkt in de komende maanden de kans op verbetering van jouw financiële situatie, maar investeringen kunnen dan wel door de impulsief aard van Mars ondoordacht worden gedaan.
Augustus 2022 is een gunstige maand met voldoende inkomsten, maar je moet wel voorzorgsmaatregelen nemen en terughoudend zijn met de besteding van geld, zowel zakelijk als privé. In ieder geval is er deze maand financiële groei te zien, want er worden nieuwe inkomstenbronnen gevonden, er komen betalingen binnen of er is een constante stroom van inkomsten vanuit het buitenland of buitenlandse klant of investeerder, wedstrijden en loterijen.

Gezondheid
Door de retrograde Jupiter in Ram in het Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn krijgt Stier meer lucide en voorspellende dromen en is er meer interesse voor meditatie, yoga en filosofie.
Regelmaat het toverwoord om gezond te blijven en je immuunsysteem te versterken. Niets overhaasten! Deze maand moet je proberen een vast dagschema aan te houden. Vroeg opstaan, een gezond ontbijt, op tijd eten, je rustmomentjes pakken, regelmatig naar de sportschool of gaan wandelen en op tijd naar bed! Je gaat merken dat het aanbrengen van structuur je overzicht en rust geeft. Belangrijk is ook dat je ondanks de hectiek in beweging blijft, Stier! Sporten geeft je een goed gevoel en het positieve effect van een regelmatig trainingsprogramma betaalt zich vanzelf uit!

Advies
Venus is de heersende planeet van Stier. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen, de wil om samen te werken en van het leven te genieten.
Augustus 2022 laat een stabiel beeld zien, maar tijdens de herfst en winter van 2022 kan Stier te kampen hebben met mentale spanning, virale infecties en verkoudheden, dus werk nu alvast aan het versterken van je immuunsysteem!

error: Content is protected !!