Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juni 2023 staat in het teken van relaties, gedeeld vermogen, professionele en sociale ambities en mogelijkheden voor verandering en grenzen verleggen.
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is Schorpioen gericht op de buitenwereld, carrière en relaties. Succes komt door samenwerking, sociale vaardigheden en consensus. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: samenwerking is de sleutel tot succes.

Liefde en Relatie
De samengebundelde passionele energie van Venus en Mars in Leeuw kan juni 2023 wat ingewikkeld maken, Schorpioen. Het kan twee kanten opgaan, of je neemt een afwachtende houding aan of je gaat voor het uiterste. In de vaste relatie is het raadzaam om voor de lieve vrede in juni 2023 regelmatig wat water bij de wijn te doen.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 in het 8e Huis van Zielsprocessen en Intimiteit vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Er is misschien sprake van onverwerkte pijn over diepste verlangens, intimiteit, passie en sensualiteit. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand.
Een ontmoeting is misschien niet wat je zou verwachten en waar je op had gehoopt, maar wat deze persoon je brengt kan je echt verrassen!

Familie en Huis
Waterman symboliseert het fundamentele 4e Huis van Familie en Huis voor de Schorpioen.
Jouw planetaire heerser Pluto is in Waterman is retrograde en blijft nog tot 11 juni 2023 in het Huis van Familie en Huis. Pluto heeft je alvast een voorproefje gegeven van wat je de komende jaren mag verwachten, zoals veranderingen in je gezin of familie, een emigratie of verhuizing vanwege je carrière of woonsituatie.
Voorbereidingen dus voor een periode van enorme diepgaande en persoonlijke veranderingen in je eigen psyche, huis, gezin en allernaaste omgeving.
Juni 2023 kan stress met zich meebrengen en dat kan te maken hebben met de invloed van (bijheer) Mars in Leeuw. Er moeten beslissingen worden gemaakt over je carrière en dat is van invloed op je gezin en familie. Probeer zoveel mogelijk spanningen te verminderen en rust te brengen, want vooral kinderen pikken negatieve vibes op.

Carrière
Juni 2023 is een gunstige maand voor vertegenwoordigers, reclamemakers, verkopers, de reisbranche en alle culturele en creatieve beroepen waarbij je mag rekenen op de steun van collega’s en clientèle.
Juni 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen, promotie en reclame.
Mars (medeheerser van Schorpioen) reist tot 10 juli 2023 door Leeuw, voor Schorpioen het Huis van Carrière en Bestemming. Deze vurige transit vergroot je ambitie en drive om te presteren, verbindingen te maken, erkenning te krijgen en extra gas te geven op weg naar de top.
Samenwerking blijft voorlopig wel de sleutel tot professioneel succes.
Ook Venus reist vanaf 6 juni 2023 door Leeuw, jouw Huis van Carrière. Tijdens deze cyclus zijn alle schijnwerpers op jou gericht, Schorpioen. Gunstige maand om met die bijzondere charme te solliciteren, te netwerken, een gunst te vragen, te onderhandelen of sociale activiteiten die verband houden met het bedrijfsleven.

Financiën
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Financiën.
Door deze Volle Maan komt er meer geld binnen door een andere baan, tegemoetkoming, uitkering of meer omzet. Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil en niet kan krijgen, dan biedt deze Volle Maan een emotionele ontlading. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt nodig is en wat je kunt missen.
Dankzij de grote weldoener Jupiter in Stier blijft de inkomstenstroom constant.
De grote Weldoener Jupiter in Stier is Schorpioen welgezind, maar financieel succes hangt wel af van slimme en strategische financiële beslissingen.
Hou in juni 2023 rekening met hoge kosten, vooral op het gebied van gezondheidszorg.
Speculatieve ondernemingen en transacties in aandelen leveren mogelijk niet het verwachte rendement op. Wees dus voorzichtig met speculeren, gokken of met het starten van een nieuwe onderneming. Laat je niet misleiden door gevoelens, maar ga af van logica en feiten.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 valt in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen, Zielsprocessen en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je?

Gezondheid
Schorpioen kan in juni 2023 te maken hebben met vermoeidheid en nerveuze spanningen.
Het is belangrijk om stressvolle activiteiten te vermijden en zoveel mogelijk te ontspannen.
Het spirituele en het alledaagse zijn met elkaar verweven.
De Totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 viel in het zesde Huis van Gezondheid en is ook in juni 2023 van diepgaande invloed in het dagelijks leven, werk en gezondheid.
Lichaam, ziel en geest vormen een geheel. Als één onderdeel hapert, volgt de rest vanzelf.
Als je het gevoel hebt ‘vast te zitten’ of ziek bent geworden door een burn-out, dan ben je op de verkeerde weg en is het tijd om een ander pad te kiezen.
De verbinding tussen geest en lichaam wordt met deze Zonsverduistering dus op de proef gesteld. Asteroïde Ceres keert vanaf 22 juni 2023 tot 15 september 2023 terug in Weegschaal (12e Huis van Kosmische Bewustzijn) en dat biedt jou de gelegenheid om jezelf op te stellen om meer ondersteund te worden en je zekerder te voelen. Je kunt jezelf onbewust versterken, verbinding maken met je intuïtie en je meer op één lijn voelen met je doel en bestemming.

Advies
Neptunus in Vissen blijft ook in 2023 in jouw 5e Huis van de Liefde en deze invloed versterkt het verlangen naar een spirituele zielsverbintenis en het delen van zuivere liefde. Er komen als vanzelf mensen op je pad met wie je een spirituele of karmische connectie hebt.
Blijf wel kritisch bij liefdesaangelegenheden, want Neptunus in het 5e Huis heeft ook een bedrieglijke invloed van veel beloven en weinig doen.
Om de gewenste veranderingen te bereiken, moeten er stappen worden genomen.
Door Saturnus in Vissen (het 5e Huis van Liefde) krijgt Schorpioen waardevolle lessen in de liefde. Er moet oude pijn en trauma worden verwerkt en ongezonde relaties moeten worden verbroken om je hart vrij te maken. De retrograde Saturnus in Vissen maakt serieus en toegewijd aan iedereen die je dierbaar is. Maak gevoelige onderwerpen bespreekbaar, maar stel anderen ook gerust over wat hen zorgen baart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!