Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Augustus 2022 is de drukste maand van het jaar met op 1 en 2 augustus een drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier in je 10e Huis van Carrière en Bestemming. Met Venus in Leeuw vanaf 12 augustus 2022 gooi jij je sociale charme in de strijd gooien om doelen te bereiken. De belangen van anderen spelen een grote rol, maar ook jij laat zien dat je er bent. De planetaire verschuiving naar de onderkant van de Leeuw-horoscoop laat zien dat de focus gericht is op familie, emotionele stabiliteit, financiën, reizen, studie en creativiteit.

Liefde en Relaties
De transit van Mars in Stier en de Zon en Mercurius in Leeuw kan in de eerste helft van augustus 2022 de oorzaak zijn van een verkeerde perceptie en dat kan een negatieve invloed hebben op je relatie. Door de retrograde Saturnus in het Huis van Relaties krijgt Leeuw in augustus 2022 de kans om op een feest bij vrienden of een bijeenkomst met gelijkgestemden iemand te ontmoeten met wie een serieuze relatie kan worden opgebouwd. Er kan sprake zijn van zwangerschap of een vorm van gezinsuitbreiding door de invloed van Venus in Leeuw van 12 augustus tot 5 september 2022. De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 is conjunct de retrograde Saturnus en valt in jouw Huis van Relaties. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Uranus is jouw planeet van Relaties. De retrograde Uranus in Stier luidt aan het eind van augustus 2022 een periode in waarin je terughoudend bent om een nieuwe relatie te beginnen of een nieuwe stap te zetten in de vaste relatie.

Familie en Huis
Tijdens deze periode van het jaar is je aandacht gericht op je huis, familie en je emotionele leven.
Nu het even wat rustiger is in je carrière heb je tijd voor huiselijke aangelegenheden of een bedrijfsgerichte cursus. Je mag daarbij rekenen op de steun van je gezin en familie.
Augustus 2022 is een vruchtbare maand voor familie en huis. Leeuw komt in de gelegenheid om bestaande conflicten in het gezin op te lossen. Leeuw kan deze maand de beslissing nemen om met het gezin op reis te gaan. Op reis gaan met je gezin kan de onderlinge band versterken.
Augustus 2022 is een goede periode om je huis te verkopen, een huis te kopen, te verhuizen of te herfinancieren met het oog op de toekomst. Om de rust te waarborgen, moeten conflicten en meningsverschillen volgens de weg van het compromis worden opgelost. In de tweede helft van augustus 2022 krijgt Leeuw het groene licht en volledige medewerking vanuit de familie.

Carrière
Augustus 2022 is de drukste maand van het jaar met aan het begin van augustus een drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier in je 10e Huis van Carrière en Bestemming. Dat kan tot onverwachte invloedrijke omwentelingen leiden op het werk, je relatie en thuissituatie en dat kan te maken hebben met een eerdere baan. Ook kunnen er problemen ontstaan met leidinggevenden of hogergeplaatsten.
Door de invloed van Venus in Kreeft, de heerser van je tiende Huis (Stier) in je twaalfde Huis kunnen lopende projecten vanaf 12 augustus 2022 waarschijnlijk opnieuw worden opgestart.
De rode Strijder Mars reist tot 20 augustus 2022 door Stier en dat maakt gedreven en ambitieus om doelen te behalen. De Leeuw die werkzaam is bij de overheid, onderwijs, bankwezen, luchtvaart of werktuigbouw is het meest succesvol. Augustus 2022 is een gunstige periode voor een zakelijke reis. Leeuwen die werkzaam zijn in het buitenland of voor een buitenlandse bedrijf werken boeken gunstige resultaten. Met de retrograde Jupiter in Ram moeten er keuzes worden gemaakt.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Tot 4 augustus 2022 reist Mercurius nog door jouw teken Leeuw en dat is beste periode om financiële zaken te regelen. Met de hulp van de juiste contacten gaat jouw financiële positie aanzienlijk verbeteren.
Door de invloed van Mars in Stier is de eerste helft van augustus 2022 gunstig om grond of onroerend goed te kopen.
Augustus 2022 is een gunstige financiële maand met kans op meer inkomsten om veiligheid op lange termijn te garanderen. Luister naar goede raad voor een betalingsregeling, een investeringsmogelijkheid, verzekeringen of budgetplan. Leeuw moet wel rekening houden dat er ruzie met familieleden kan ontstaan over geld.
In de tweede helft van augustus 2022 zijn er inkomsten vanuit het buitenland. De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of om je financiële administratie op orde te krijgen. Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je vanaf 21 augustus 2022 door de invloed van Mars in Tweelingen medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven.

Gezondheid
Asteroïde Ceres reist tot 29 september 2022 door Leeuw en door deze invloed zorgt Leeuw ook in augustus 2022 beter voor zichzelf. Echt een periode van koestering en innerlijke verzorging door meer tijd te nemen voor jezelf en jezelf te verwennen. Even een time-out nemen om te aarden, om tot rust te komen en je omringen met je dierbaren.
Aan het begin van augustus 2022 moeten er bepaalde problemen onder ogen worden gezien met betrekking tot de relatie, geld of gezondheid.
De eerste helft van de maand kan lastig zijn voor Leeuw. Saturnus, de heer van je zesde Huis (Steenbok) is retrograde en hierdoor kan een oude kwaal zoals rugklachten of gewrichtspijn problemen veroorzaken of kan Leeuw zich zorgen maken over de gezondheid van de partner.
Leeuw heeft veel rust nodig, om mentale en fysieke stress te voorkomen. In de tweede helft van augustus 2022 komt er verbetering.

Advies
Belangrijke onderhandelingen en het plannen van deals kun je het beste doen met Mercurius in Leeuw tot 4 augustus 2022. Vanaf 21 augustus 2022 tot 25 maart 2023 reist Mars door Tweelingen, voor Leeuw het 11e Huis van Sociale Processen. Tijdens die periode moet je flexibel zijn en veel geduld hebben, met jezelf en met anderen. Conflicten waarvan je dacht dat deze zijn opgelost komen tijdens tijden de retrogradeperiode van Mars eind oktober tot eind november 2022 weer terug. Mensen uit het verleden met wie het kwaad kersen eten is kunnen terugkeren tijdens de retrograde Mars. Deze periode van bezinning tot medio januari 2023 is bedoeld om de balans te vinden op je spirituele reis.

error: Content is protected !!