Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost.
Jouw sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van maart 2023 de meest productieve maand van het jaar. De tijd is rijp en de druk is groot om persoonlijke projecten af ​​te ronden. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
De focus ligt op jezelf, maar ook op het leggen van de verbinding met anderen.
Deze maand ligt de focus op carrière, financiële verantwoordelijkheid, relaties, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
De invloed van de Nieuwe Maan van 20 februari 2023 (Huis van Relaties) laat zien dat de eerste helft van maart 2023 gunstig is voor een nieuwe verbintenis, een nieuwe stap in de vaste relatie, een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie.
Saturnus in Vissen (Huis van Relaties) vanaf 8 maart 2023 is van invloed op relaties.
Je leert wat je van iemand wilt en nodig hebt. De problemen die zich voordoen, zijn bedoeld om jou te helpen om de relatie te verbeteren, te versterken en duurzamer te maken.
De single Maagd moet bij het aangaan van een nieuwe relatie vertrouwen op je onderbuik.
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 valt in het 8e Huis van Zielsprocessen en vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken in je leven. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Durf je te emotioneel en financieel op elkaar te vertrouwen?
De stralende aantrekkingskracht van de Zon en Venus in Ram in de tweede helft van maart vergroot jouw charmes. Maagd mag rekening op de nodige aandacht! Er zijn spannende afspraakjes en in de vaste relatie brandt het verlangen om samen te zijn. Deze sensuele periode is gunstig om samen op reis te gaan.

Familie en Huis
Jupiter is heerser van Boogschutter. Boogschutter is verbonden met het Huis van Familie en Thuis voor Maagd.
Jupiter in Ram (8e Huis van Gedeelde Bronnen) betekent voor Maagd dat een hypotheek voor een huis of een lening voor een huishoudelijke investering kan worden afgesloten.
Maart 2023 laat een harmonieuze maand zien voor familie en huis. De onderlinge sfeer is gemoedelijk en Maagd kan emotioneel en financiële steun ontvangen van oudere familieleden.
In maart 2023 kan er heuglijk nieuws zijn over gezinsuitbreiding of er is een nieuwkomer in de familie te verwelkomen.
Natuurlijk kunnen er conflicten zijn en het is raadzaam om gefocust te zijn. Er zijn dingen waarover niet gesproken wordt, maar het is aan jou om toch de dialoog op gang te brengen.
Een goede voorbereiding is het halve werk, dus wees zeker van je zaak als je bijvoorbeeld op reis gaat of iets gaat organiseren voor je gezin.

Carrière
Maagd krijgt deze maand wel de kans om een uitgesteld project op te pakken of terug te keren naar een eerdere werkgever.
Maart 2023 is niet het beste moment om nieuwe projecten aan te nemen of samenwerking aan te gaan, omdat de resultaten mogelijk niet gunstig zijn. Bovendien kan het aangaan van nieuwe zakelijke deals in het buitenland leiden tot een negatief resultaat voor jouw onderneming.
Zakelijke reizen leveren in maart 2023 niet de gewenste resultaten.
Door de invloed van Venus zijn er echter in de creatieve sector, reisbranche en kunstwereld goede resultaten te behalen. De relatie met senioren en collega’s kunnen een bijdrage leveren om doelen te verwezenlijken.
Maagd kan collega’s, management, klanten, ondernemers overtuigen om te participeren in een toekomstig project. Solliciteren of van baan veranderen moet je doen na serieus beraad.
Maart 2023 is wel gunstig voor het afwerken en voorbereiden van nieuwe projecten.

Financiën
Maart 2023 is geen veelbelovende maand voor financiële zaken. Pas op met speculaties of gokken. Er komt wel geld binnen, maar het is niet voldoende om de uitbreiding van bestaande ondernemingen of nieuwe projecten te financieren. Asteroïde Ceres in Weegschaal (Huis van Financiën) gaat vanaf begin tot eind maart 2023 retrograde en tijdens die periode kunnen er financiële uitdagingen zijn.
Ceres retrograde geeft Maagd een onaangenaam gevoel van tekort komen of eigen tekortkomingen of dat er niet genoeg geld is om de dingen te doen die je wil doen. Er kunnen dan onverwachte uitgaven zijn of uitgaven vallen duurder uit dan gedacht. Maagd maakt zich dan zorgen over de financiële toekomst.
Jupiter in Ram in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen betekent meer rendement op investeringen en vermeerdering van gedeelde bronnen, zowel privé als zakelijk.
Maagd komt in de gelegenheid om schulden af te lossen.Financiële onderhandelingen gaan wel in jouw voordeel werken
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 valt in het 8e Huis van Zielsprocessen.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken in je leven. Wat is werkelijk belangrijk voor je?
Durf je te emotioneel en financieel te vertrouwen?

Gezondheid
Maagd kan door de invloed van de vertrekkende Saturnus uit het 6e Huis van Gezondheid (tot 7 maart 2023) last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht.
Je gezondheid is ook hard werken! Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken.
Pluto in Waterman vanaf 24 maart 2023 kan Maagd het gevoel geven dat het beter kan en moet. Het hoger leggen van de lat kan tot gezondheidsproblemen leiden.
Pluto in Waterman laat zien waar jouw prioriteiten liggen en wat je kunt doen om efficiënter en gezonder te leven, je energieniveau te verhogen en werkgerelateerde stress en angst te verminderen.

Advies
Maart 2023 kan een maand van uitdagingen zijn voor de Maagd. Je kunt niet echt vertrouwen op anderen of je kunt teleurgesteld zijn wanneer je merkt dat anderen niet aan hun verplichtingen voldoen. Liefdesrelaties zullen ingewikkeld zijn. Je kunt voor het blok worden gezet en een ongewenste situatie onder ogen te moeten zien. Van jouw kant vereist het heel wat diplomatie en geduld om een situatie ten goede te keren.
Bij alles wat je doet en onderneemt op je werk of in je eigen bedrijf is een goede voorbereiding nodig.
Dus van tevoren personeel regelen, tickets boeken, een hotel boeken, meer geld meenemen en meer voorbereidingen treffen dan je in eerste instantie zou denken.
Laat niets aan het toeval over.

error: Content is protected !!