Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw mei 2017

Algemeen
De maand mei 2017 laat een gunstige maand zien voor professionele en financiële doeleinden. Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop neemt de buitenwereld, carrière en je sociale leven in de komende maanden een belangrijke plaats in. In deze krachtige periode houdt niets en niemand jou tegen om je maatschappelijke doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Mei 2017 is een maand van verwarring in de liefde, Leeuw. Deze maand kan een pas ontstane liefde worden verbroken, maar ook een nieuwe verbintenis worden gevormd. Mei 2017 is een maand vol van passie en hartstocht. Deze maand vindt je een nieuwe liefde op vakantie, seminar of op school of studie. Ook via internetdating. Deze maand ga je veel leren over de liefde. Leermomenten deze maand kunnen zoet, maar ook bitterzoet zijn. Samenwerking is deze maand een thema, ook in de liefde. Twee weten meer dan een, samen kun je meer dan alleen. Dat bekent dat je je partner bij alles moet betrekken. Geef je partner het gevoel dat hij of zij het allerbelangrijkste is in jouw universum.

Familie en Huis
De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken zijn er plannen om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of veranderingen in en rond het huis. De Volle Maan in het Huis van Familie en Huis laat ook gezinsuitbreiding in de familie zien op de korte termijn of plannen in die richting. Ook al heb je het druk op je werk moet je toch je aandacht richten op jouw huis en familie. Ook thuis geldt dat samenwerking de sleutel is tot succes. Jouw gezin is een machine en die moet op gang blijven. Zonder brandstof staat de machine stil. Samenwerking is de brandstof dat de machine op gang houdt. Samen bereik je meer!

Carrière
Venus is jouw planeet van carrière. Venus is weer direct en dat betekent: volle kracht vooruit, Leeuw. Mercurius loopt ook weer direct vanaf 3 mei 2017. Je hebt tijd gehad om na te denken over een nieuwe koers en je weet nu hoe je dat het beste kunt doen. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Tot half mei 2017 is er grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, nieuwe klanten of meer opdrachten. Je bent zelf verantwoordelijk voor je daden en de daaruit voortvloeiende resultaten. Je werkt bij voorkeur op jezelf en jezelf aanpassen is het laatste waar je aan denkt. Maar samenwerking is wel de snelste weg naar succes en dat blijkt maar weer aan het begin van mei 2017. Jouw charme fysieke gezondheid zijn jouw geheime wapens op het werk. Als je goed in je vel zit, presteer je beter. Door regelmatig te sporten bouw je aan je conditie en aan je maatschappelijk succes!

Financiën
Je carrière zit in de lift en dat betekent een financiële verbetering. Inkomsten komen vanuit het buitenland, een studie, spiritualiteit of door vrienden, familie en je zakelijke en sociale netwerk.
De tweede helft van mei 2017 ziet er gunstig uit. Jouw financiële intuïtie is feilloos. Als iets goed voelt, dan is dat ook zo. Als iets niet goed voelt, loop dan weg. Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius is niet meer retrograde. Het financieel oponthoud van de afgelopen weken geeft wel ruimte geboden om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in je financiële planning.
Investeringen op lange termijn, effecten en vastgoed laten gunstige resultaten zien in mei 2017.

Gezondheid
Stress. Door grote drukte op je werk en in je privéleven kun je last hebben van stress. Stress heeft een nadelige invloed. In de eerste drie weken van mei 2017 moet je voldoende rust nemen en bewegen om je lichamelijke conditie weer op te bouwen. Aan het einde van mei 2017 gaat het weer de goede kant op met je gezondheid. Kom tot rust in de sauna of neem een paar dagen vrij om in de natuur te gaan schilderen of tekenen. Er komt dan weer ruimte voor nieuwe ideeën! Door de stress blokkeer je helemaal. Als je rustig bent en in balans stroomt de energie weer door. En dat geeft de beste resultaten!

Advies
De maand mei 2017 is de maand van kennis. Vergroot je kennis en vaardigheden zoals het leren van een nieuwe taal, een computercursus, het maakt niet uit wat je doet. Voedt je lichaam en geest met iets nieuws! Luister naar je ziel. Wat zijn de diepste verlangens van je hart? Volg je het pad van je hart?

error: Content is protected !!