Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter mei 2017

Algemeen
Mei 2017 is een overgangsmaand. De focus gaat verschuiven van de innerlijke wereld naar de buitenwereld. De Boogschutter richt zich dan op de carrière en maatschappelijke doelstellingen.
In mei 2017 is samenwerking en de medewerking van anderen van het grootste belang. Tijd van aanpassen en flexibiliteit. De mate van succes in je carrière blijft afhankelijk van jouw emotionele welzijn.

Liefde en Relaties
Venus in Ram in de eerste helft van mei 2017 van grote invloed op je relaties en je liefdesleven. Hoge pieken, diepe dalen. Mei 2017 is de maand van de liefde. Mei 2017 doet je hart sneller kloppen. Een nieuwe liefde vindt je in de sportschool, sportevenementen, bij creatieve activiteiten, op een bijeenkomst of feestje of bij het uitgaan. Je moet er wel de deur voor uit! De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Van eind mei tot begin juni 2017 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Dit geeft jou de energie, openheid en betrokkenheid om een relatie (weer) op te bouwen.

Familie en Huis
In de afgelopen maand zijn er door de retrograde Venus problemen geweest aan het thuisfront. Er is sprake van een afstand zien in de familie of een periode waarin je afstand neemt om jezelf te (her)vinden. Nu Venus weer direct is wordt naar oplossingen gezocht om de onderlinge relatie te verbeteren. De onderlinge relatie en sfeer thuis verbetert en de rust in het gezin keert weer. In mei 2017 zijn er reparaties aan het huis of er is groot tuinonderhoud. De Noordermaansknoop in Leeuw geeft aan dat spiritualiteit een grote rol gaat spelen bij de innerlijke rust binnen het gezin.
Het toepassen van Feng Shui in huis en het toepassen van oosterse elementen in de tuin kan een helende werking hebben. Deze elementen brengen de balans en rust terug in je gezin en huis.

Carrière
De weldadige invloed van de Noordermaansknoop in Maagd in jouw Huis van Carrière heeft vanaf eind 2015 geleid tot de verwezenlijking van veel doelen! De maand mei 2017 wordt een ware sleutelmaand voor je carrière. Een drukke maand, maar er wordt veel inspanning van je vereist. Een veelbelovende maand voor de werkzoekende Boogschutter. In de onderneming vindt je de juiste man of vrouw voor de openstaande vacature! Aan het eind van mei 2017 ga je voor je werk op reis. Zoals je gemerkt hebt is er een voortdurende nadruk op werk en carrière. Er zijn gebeurtenissen waarbij je je afvraagt: Hou ik (nog) van mijn werk? Past deze baan (nog) wel bij mij? Hoe kan ik mijn talenten beter benutten? Teamwork en creativiteit leidt aan het eind van mei 2017 tot verrassende ontwikkelingen.

Financiën
Mei 2017 laat een stabiele financiële maand zien voor de Boogschutter. Saturnus is jouw planeet van Financiën. Je weet door de invloed van Saturnus in Boogschutter heel goed wat er speelt en hoe je geld moet verdienen. Toch is het raadzaam om spaarzaam te zijn. Aan het eind van dit jaar betreedt Saturnus jouw Huis van Financiën en zal daar tot maart 2020 blijven. Zorg alvast voor een financiële buffer. Saturnus zal dan Pluto in Steenbok vergezellen die al sinds begin 2009 door jouw Huis van Financiën reist. Saturnus leert je de waarde van bezit, verstandig met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te creëren, voor nu en in de toekomst. Deze zuinige, maar leerzame periode geeft jou een andere kijk op geld en bezit.

Gezondheid
Deze maand heb je last van een rusteloos gevoel. Vooral vanaf 21 mei 2017. Je voelt je niet zo lekker in je vel. De oplossing is: ga bewegen! Ga naar buiten! Samen met vrienden sporten of alleen, het maakt niet uit. Niet gaan zitten piekeren, maar actief bezig zijn. Jouw vervelende gevoel is dan gauw weer vergeten. Op tijd naar bed en goede voeding is ook essentieel om in conditie te blijven. Je bent geneigd om veel te gaan eten of juist bijna niets te eten als je last van stress hebt. Niet te veel, niet te zout, niet te zoet, niet te vet. Verse groenten, vers fruit. En niet te vergeten, veel liefde! Praat veel met elkaar, Wees open en eerlijk. Geen geheimen! De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. Het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven.

Advies
Er zijn aan het begin van mei 2017 onduidelijkheden over je relatie of nieuwe liefde. Het is raadzaam om de dingen haar beloop te laten. Niets forceren. Het komt zoals het komt! Het is raadzaam om deze maand veel te bewegen om de rusteloosheid in jezelf te kanaliseren. Samen sporten is veel leuker dan alleen. Stop met piekeren. Tijdens of na een wandeling of work-out komt het antwoord vanzelf.

error: Content is protected !!