Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Algemeen
Januari 2019 is een maand met vele veranderingen.
Met alle planeten aan de horizon van de Stier-horoscoop ben je gericht op carrière en wereldse doelen. Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Stier. In het komende halfjaar ligt de nadruk op persoonlijk ondernemerschap en onafhankelijkheid.
Deze Zonsverduistering van 6 januari 2019 is de kosmische poort tot een studie of een spirituele periode waarin je de betekenis van het leven en de wereld waarin we leven in een heel ander licht gaat zien.

Liefde en Relaties
Januari 2019 is gericht op de carrière, zodat er weinig tijd overblijft voor de liefde. Liefde is een werkwoord, dus maak tijd vrij voor elkaar. Laat de ander weten wat je voelt en wat je nodig hebt. Vriendschappen en je sociale leven vragen je aandacht en dat is niet voor niets, want sociale contacten zijn de sleutel naar maatschappelijk succes.
De single Stier vindt de liefde op de werkvloer, tijdens een vergadering, symposium, beurs of een sociale en professionele bijeenkomst. Een onverwachte romance kan in de eerste helft van januari 2019 een aangename stoorzender zijn op je werk! Jouw vrienden bieden je een spiegel en de inzichten die nodig zijn. Vanaf 23 januari 2019 komt er meer ruimte voor romantiek. Ook de beste tijd om een ruzie bij te leggen of een relatie te beginnen.

Familie en Huis
Januari 2019 is een maand van veranderingen in je privé-leven. Thuis en in de familie zijn er onderlinge geschillen en wrijvingen vooral met oudere familieleden. Het kan zijn dat jouw familie vindt dat je te weinig aandacht schenkt aan je familie, omdat je het zo druk hebt. Het is aan jou om dan de weg van het compromis te bewandelen om rust en vrede terug te brengen. In je familie en gezin zijn er vele lessen te leren, van elkaar en door elkaar.
Het gaat om geven en nemen. De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 heeft direct betrekking op je huis en familie. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar zal wel helpen een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. Er kan in de komende zes maanden sprake zijn van een beter betaalde baan waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat je met je gezin op reis gaat of dat er een heuglijk feit te vieren is in de familie.

Carrière
De invloed van de Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 maakt je positief en optimistisch. Je staat in de belangstelling, je ziet meer perspectief en de kansen die voor je liggen. Deze kosmische poort laat in het komende halfjaar grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf zien, jouw carrièrepad en leidt ook tot grote veranderingen in de doelstellingen en spirituele overtuigingen van studenten. Er zijn echter ontwikkelingen waardoor het beter is om studieplannen voorlopig uit te stellen.
Geduld is en blijft een schone zaak. Januari 2019 is een maand waarin je de basis moet leggen voor verdere ontwikkelingen. Stel niets uit wat je nu kunt oplossen, want straks worden het echt problemen. In de tweede helft van januari 2019 is er een vorm van machtsstrijd op het werk.
Jouw proactieve bemiddeling werpt vruchten af en die houding trekt de aandacht van je superieuren!

Financiën
Mercurius is jouw planeet van financiën.
De eerste week van januari 2019 is door de positie van de directe Mercurius in het achtste financiële Huis een uitstekende tijd voor financiële planning en strategievorming.
De Grote Weldoener Jupiter reist al vanaf 9 november 2018 door jouw achtste financiële Huis. Tot 2 december 2019 is dit goede financiële periode om een verbintenis aan te gaan waarbij wederzijdse middelen worden samengevoegd, bijvoorbeeld een zakelijk partnerschap of huwelijk.
Januari 2019 is echter geen gunstige maand voor investeringen. Voor financieel succes is de Stier is afhankelijk van de financiële ondersteuning van anderen zoals familie en vrienden. Er wordt deze maand voornamelijk geld uitgegeven aan reizen en studie.

Gezondheid
De eerste drie weken van januari 2019 zijn over het algemeen gunstig voor je gezondheid door de invloed van de Zon in Steenbok. Venus is jouw persoonlijke planeet en ook jouw planeet van Gezondheid. Vanaf 8 januari 2019 reist Venus door Boogschutter waardoor het niet makkelijk zal zijn om een dieet of trainingsschema vol te houden. In de laatste week van januari 2019 moet je het rustiger aandoen, Stier.
De invloed van Uranus in Ram in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn leidt tot bewustwording van gezondheidsproblemen. Je onderbewustzijn wordt constant geprikkeld om er alles aan te doen om gezond en fit te worden en te blijven! Door de invloed van Uranus en Mars in Ram wil je anderen ook attent maken op het belang van een goede gezondheid zoals het nemen van voldoende nachtrust en een goede gevarieerde voeding. Je weet anderen te inspireren met jouw goede ideeën!

Advies
Deze drukke tijd kan leiden tot emotionele en fysieke overbelasting.
De natuur in, naar de yoga, meditatie, retraite of een ademhalingssessie is heel goed voor de Stier om te ontspannen. Maak contact met je lichaam door contact te maken met Moeder Aarde.
Blijf geaard!

error: Content is protected !!