Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen juni 2017

Algemeen

De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 viel in het Huis van Reizen. Bedrijfstraining en reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders zijn in juni 2017 terugkerende thema’s en zijn van invloed op je carrière. Juni 2017 is ook een financiële maand waarbij de nadruk ligt op het herstructureren en herzien van financiën.

Liefde en Relaties
De Zon in Tweelingen legt de focus in de eerste drie weken van juni 2017 op passie en diepe verlangens. De Zon breekt je hart open en heft blokkades op om zonder remmingen je verlangens in vervulling laten gaan. Juni 2017 is ook de maand van uitgaan en feestjes. Sla die uitnodiging niet af want alles heeft een reden! Die speciale persoon zou je anders zijn mislopen ….
Juni 2017 geeft je een bijzondere aantrekkingskracht waardoor de liefde jouw kant opkomt. Communicatie blijft deze maand een belangrijk punt. Niet iedereen begrijpt je goede bedoelingen. Praat met je vrienden over alle verwachtingen en je angsten. Wees niet bang, want jouw vrienden geven jou die inzichten die je nodig hebt.

Familie en Huis
Juni 2017 is een rustige maand voor je familie en huis, maar dat betekent niet dat alle problemen zijn opgelost. Er zijn veranderingen in de familie, een verhuizing, een scheiding, een renovatie, de aankoop of verkoop van een huis. Veel van deze diepgaande veranderingen zijn gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen. Nog steeds ben je bezig met het herstellen van de balans. Jouw carrière wordt steeds belangrijker en dan heb de steun en liefde van je gezin en familie hard nodig. Veel heb je zelf in de hand. Een probleem moet worden aangepakt, maar neem de tijd en overhaast geen beslissing. Aan het eind van juni 2017 even de boel de boel laten.

Carrière
Je merkt vast al de weldadige invloed van de Noordermaansknoop in Leeuw in jouw Huis van Carrière. Die bijzondere aanbieding legt je geen windeieren, Schorpioen. Teamwork is ook in juni 2017 zeer belangrijk. Ook nu heb je de medewerking van anderen nodig om jouw doelstellingen te behalen. Juni 2017 begint al veelbelovend en deze trend zet zich deze maand voort. Het is echter raadzaam om bij jezelf na te gaan of je (nog steeds) het pad van passie volgt in je carrière. Wat houdt je tegen om het pad van passie te volgen?

Financiën
De invloed van de retrograde Saturnus in het Huis van Financiën zien deze maand zien dat je financiën op orde wil krijgen of financiën herstructureren, financiële strategieën te herzien en waar nodig correcties te doen. De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een nieuwe relatie gaat kan deze maand struikelen over een financiële kwestie of zijn er financiële problemen aangaande jouw echtgenoot of partner. Regel je financiële zaken goed, Schorpioen! In je eigen onderneming moet je de vinger aan de pols houden voor wat betreft onbetaalde facturen, zowel van debiteuren als crediteuren. De Volle Maan van 9 juni 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Goede periode voor een budgetplan of investeringsplan of alles financieel op een rijtje te zetten. Maak een inventarisatie van lopende verzekeringen en andere vaste financiële lasten waarop bezuinigd kan worden. Eerst goed nadenken bij het doen van grote aankopen en investeringen.

Gezondheid
De eerste helft van juni 2017 is geweldig om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld heerlijk kamperen in de vrije natuur! Lange wandelingen maken en alles in je nemen wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. In de tuinen van Moeder Natuur verdwijnen problemen als sneeuw voor de Zon. In de tweede helft van juni 2017 zijn er problemen thuis. Kanaliseer deze boosheid in de sportschool of ga een wandeling maken. Voer negatieve energie af om ruimte in je hoofd te creëren. Door je boosheid te kanaliseren kom je vanzelf weer in balans.

Advies
Juni 2017 begint heel sterk. Het begin zet de toon voor de rest van de maand. Dus 1 en 2 juni 2017 zijn belangrijke dagen om een besluit te nemen of voor jezelf te evalueren waar je op dit moment in je leven staat. Is dit het pad wat je wil volgen? Je hebt heel veel zelf in de hand, maar je moet wel beseffen dat het tijd is om een ongewenste situatie te doorbreken.
Vrienden spelen hier een belangrijke rol, want die weten precies waar de schoen wringt en geven jou die inzichten of de bevestiging wat je eigenlijk al weet. Deze maand zijn er problemen thuis die moeten worden aangepakt.

 

 

error: Content is protected !!