Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In deze periode van het jaar staan de meeste planeten aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop. Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Stier-horoscoop, dus de buitenwereld, carrière en ambitie worden steeds belangrijker.
Oktober 2022 staat in het teken van carrière, gezondheid, relaties, samenwerking en financiën.
Het gaat wel om sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen, dus je hebt de medewerking van anderen nodig om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Venus is astrologisch verbonden met Stier. In de eerste drie weken van oktober 2022 reist Venus door Weegschaal en met deze invloed worden problemen in relaties opgelost. Uitpraten en goedmaken. De single Stier vindt de liefde in oktober 2022 binnen de sociale kring, dus op een feestje bij vrienden of een zakelijke borrel. Ga netwerken! Laat zien dat je er bent en laat je magie los. Je mag er zijn! Wees je bewust van je emoties, want die zijn niet duidelijk. Een gebrek aan gevoelens en oprechtheid is net zo erg. Laat dingen niet op hun beloop.
Venus reist vanaf 24 oktober 2022 tot 16 november 2022 door Schorpioen en dat is jouw Huis van Relaties. Door deze invloed bloeit je sociale leven. Venus brengt echter ook onopgeloste problemen aan de oppervlakte. Liefde kan ingewikkeld zijn, vooral in de eerste helft van deze maand. Maar liefde is nu eenmaal een werkwoord. Liefde moet gekoesterd worden om te kunnen groeien. De tweede helft van oktober 2022 staat in het teken van romantiek, verbinding en samenzijn met vrienden. De Zon en Venus in Schorpioen vanaf 24 oktober tot 16 november 2022 doet Stier verlangen naar een relatie. Stier wil dan samen zijn en kan tijdens die periode bezitterig en veeleisend zijn. Nieuwe kennissen kunnen een verborgen agenda hebben, dus voorzichtig.

Familie en Huis
Oktober 2022 belooft een rustige en harmonieuze maand te worden. Alles gaat zijn normale gangetje. Behalve aan het begin van oktober 2022 kan er sprake zijn van machtsstrijd en frustrerende gebeurtenissen. Blijf kalm. Soms gebeuren er dingen waar je geen controle over hebt. Zie het als groeimomenten. Als je kalm en positief bent, ontstaat het vertrouwen dat het allemaal goed komt. Je krijgt dan de steun van je dierbaren.
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden is van 1 tot 9 oktober 2022.
Blijf met elkaar praten, maar ga familieleden niet beïnvloeden. Maak je standpunten duidelijk, zonder aan te dringen. Plant het zaadje van een idee en kijk of het gaat groeien. Zo niet, jammer. De natuur laat zich niet dwingen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 viel in jouw Huis van Werk. De invloed van deze Nieuwe Maan maakt van oktober 2022 een productieve maand waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon voeren. Oktober 2022 is ook een gunstige maand voor handelstransacties met het buitenland en is de samenwerking met buitenlandse partners succesvol. De eerste tien dagen van oktober 2022 laten kansrijke dagen zien en pak je met Venus in Weegschaal urgente vraagstukken snel op. Zorg ervoor dat je alle feiten op een rijtje hebt. Luister naar goed advies! Wees alert op degenen die hun wil proberen op te leggen. Wees jezelf oen draag geen masker. Oktober 2022 is een goede maand voor onderhandelingen, vergaderingen en zakenreizen. Ook een gunstige periode om te netwerken en te socializen.
Laat emoties niet de overhand krijgen. Oktober 2022 is geen gunstige periode om van baan te veranderen. Nieuwe projecten zullen niet het gewenste succes opleveren. Als je niet klaar bent voor verandering, blijf dan zitten waar je zit. In de laatste tien dagen van oktober 2022 is een effectieve benadering de beste manier om te handelen.

Financiën
De lange transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën tot 25 mei 2023 kan leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking is raadzaam. Mars in Tweelingen is echter vindingrijk, waardoor je alternatieve inkomstenbronnen kunt aanboren of in de gelegenheid komt om te sparen. De financiële uitgaven kunnen te maken hebben met vastgoed, ouders of oudere familieleden. Mars identificeert de Stier met alles wat je bezit en waar je waarde aan hecht.
Stier wil anderen hiervan overtuigen, maar kan hierin wel doordraven.
Een goed doordachte financiële planning en investeringen leveren goede resultaten op.
Er is meer energie om geld te verdienen, maar ook om je waarden te verdedigen.
Met Mars in het Huis van Financiën moet je oppassen met impulsaankopen.
Pas ook medio oktober 2022 op voor oplichters. Wees dubbel voorzichtig met elektronische betalingen vooral als het aanbod verdacht verleidelijk is en afkomstig is van een onbekende bron.

Gezondheid
Door de retrograde Jupiter in Ram tot eind oktober 2022 in het Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn heeft Stier meer lucide en voorspellende dromen en is er meer interesse voor meditatie, yoga en filosofie.
Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, ontspanning en voldoende nachtrust en beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, ontspanning en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
Hou er rekening mee dat je tegenwind krijgt.
Een te sterke houding kan leiden tot afgunst en jaloezie.
Blijf vechten wat voor jou waard is om voor te vechten.

error: Content is protected !!