Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop, de astrologische Nacht. Een periode van voorbereiding en evaluatie. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode, dus neem de tijd voor je privéleven.
De focus in juli 2022 ligt op relaties, gezondheid, financiën, carrière en de keuze voor je studie of carrière. De liefde en gezondheid vragen wel om aandacht.

Liefde en Relaties
Juli 2022 is een romantische, maar vooral sociale maand. Jouw sociale leven bloeit deze maand! Er zijn feestjes en bijeenkomsten waar je nieuwe contacten legt.
In een vaste relatie kunnen er strubbelingen zijn die te maken hebben met toewijding. Blijf met elkaar praten! Aan het eind van de maand is er een reis om familieleden of vrienden te bezoeken of je krijgt zelf bezoek van vrienden of familie die je al langere tijd niet hebt gezien.
De Nieuwe Maan van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Het is ook een periode om te visualiseren hoe je de relatie of zakelijk partnerschap vorm wil geven.

Familie en Huis
Stier symboliseert het Huis van Familie en Huis voor de Waterman. Vanaf 24 augustus 2022 gaat de planeet van verandering, Uranus retrograde in Stier. In juli 2022 heb je al te maken met de pre-schaduwperiode waardoor er in jouw leven veel veranderingen plaatsvinden in huis, gezin en leefomgeving. Veranderingen vragen om aanpassing.
Door de invloed van Mars in Stier vanaf 6 juli 2022 zijn er activiteiten thuis met de familie of met vrienden, een gezamenlijke vakantie of etentje. Actief samen bezig zijn is niet alleen goed om de onderlinge band te versterken, maar ook voor je conditie! Deze maand ben je er voor anderen. Je merkt dat je op eigen houtje niet veel voor elkaar krijgt en dat je anderen nodig hebt, dus wat ga je dan doen? Dan ga je dingen voor anderen regelen. Je merkt echter dat anderen daar niet altijd van gediend zijn.

Carrière
Door de invloed van de Zuidknoop in Schorpioen (Huis van Carrière) tot medio juli 2023 kan jouw carrière een onduidelijk en onzeker verloop hebben. Hoe dan ook, er komt verandering en dat kan gepaard gaan met afscheid of verlies. De Nieuwe Maan in Kreeft van 28 juni 2022 viel in jouw Huis van Werk en deze Nieuwe Maan is van grote invloed op juli 2022. Waterman is met een nieuw project van start gegaan ook je gaat veranderingen aanbrengen om je werkplek of je werk praktischer en productief te maken. Niet al het werk is leuk om te doen, maar na alle tijd en moeite die je investeert smaken aan het eind van de maand de vruchten van de arbeid des te zoeter.
De invloed van deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren.
De retrograde Pluto in Steenbok laat deze maand weinig professionele en zakelijke ontwikkeling zien. Je moet geduld hebben. Maak je niet teveel zorgen, want binnenkort gaan er dingen voor je veranderen.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Neptunus in Vissen reist door jouw Huis van Financiën. Door de invloed van Neptunus is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Omstandigheden leiden ertoe dat je het materiële niet meer zo belangrijk gaat vinden, maar het geestelijk bezit en spirituele dimensie des te meer.
Hoe meer je in deze periode waarde hecht aan bezit, hoe meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je. Door de retrograde Neptunus in Vissen komt er minder geld binnen. Je moet voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen.

Gezondheid
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 in jouw Huis van Spiritualiteit, Onthechting en Loslaten laat je breken met innerlijke barrières en maakt het mogelijk om oude pijn te genezen. Het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven.
Je hebt behoefte aan rust, ontspanning en meditatie. Belangrijk is dat je deze maand je kostbare energie niet verspilt aan zinloze dingen of situatie die jou niet (meer) dienen.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Gezondheid. Het is mogelijk dat je een dieet gaat volgen of met een sportprogramma van start gaat. De Maan staat symbool voor jouw gezondheid en dagelijkse dingen. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, heb je meer energie om ervoor te gaan. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Maan is tot 12 juli in haar Wassende fase en ook weer vanaf de Nieuwe Maan vanaf 29 juli 2022. Deze maand heb je rust en ontspanning nodig. Zorg dat je voldoende nachtrust krijgt. Sla ook geen maaltijden over.
Volhouden, Waterman.

Advies
De zomermaand juli 2022 is gunstig om op vakantie te gaan met je gezin of familie.
Zoek deze maand regelmatig ontspanning door te sporten om een boze bui weg te laten vloeien.
Er zijn planetaire ontwikkelingen waardoor er vertragingen in de financiële transacties gaan komen. Raadzaam is niets te forceren, dus geen grote investeringen te doen en neem een afwachtende houding aan. Belangrijke beslissingen met betrekking tot investeringen moeten voorlopig in de ijskast. Tijdens de komende maanden is het goed om financiële plannen tegen het licht te houden, te herzien of te verbeteren.
De drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier aan het eind van juli 2022 kan de oorzaak zijn van onaangename en onverwachte gebeurtenissen, ook in augustus 2022. Opgekropte emoties komen dan op de meest ongelegen momenten aan de oppervlakte.

error: Content is protected !!