Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In juni 2018 ligt de nadruk voor de Ram op het privé-leven, familie en innerlijke groei.
Juni 2018 laat ook een gunstige maand zien voor gezondheid en financiën, maar er is onrust op het gebied van carrière en liefde.
De grootste planetaire kracht staat aan de de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop.
Dit is de de Nacht. De Nacht is de tijd van herstel en opbouw van nieuwe krachten. Jouw persoonlijke kracht is nog heel sterk, dus de wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom. Binnenkort gaat dit veranderen en zul je merken dat de focus verschuift naar samenwerking en sociale vaardigheden.

Liefde en Relaties
In de eerste helft van juni 2018 is er niets aan de hand in je relatie. In de tweede helft van juni 2018 zijn er echter communicatieproblemen. Door de invloed van Venus heeft jouw partner veel liefde en aandacht nodig. Over het algemeen is juni 2018 een maand van ups en downs voor wat betreft de liefde. Jupiter in Schorpioen is retrograde in jouw Huis van Intimiteit en Seksualiteit. Het verlangen naar een sterkere emotionele band met je geliefde kan diep gaan. Wanneer de relatie niet verloopt zoals jij deze wenst, kunnen er spanningen ontstaan. Het is dan goed om even wat afstand te nemen en niet aan te dringen. Met forceren bereik je alleen het tegenovergestelde. Praat met elkaar. Venus is jouw planeet van Relaties. Door de intense invloed van Venus in het vurige Leeuw gaat de single Ram flirterig op zoek naar de liefde. Door deze hoge energie in de tweede helft van juni 2018 voelt het alsof je zweeft. Aan het eind van juni 2018 is het liefde met de hoofdletter L. Geef je over aan de warme golven, spreid je vleugels en laat je meevoeren!

Familie en Huis
De hele maand juni 2018 is over het algemeen gewijd aan huis, gezin, familie en huiselijke aangelegenheden. Familieproblemen of problemen met je huis vereisen je aandacht.
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan huis en gezin is de periode van de Wassende Maan, dat is van 14 juni 2018 tot 27 juni 2018.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor je kinderen.

Carrière
Juni 2018 is een maand met weinig vooruitgang. Eigenlijk zou je het liefste een time-out nemen van alles. Pluto is jouw planeet van carrière. Pluto is tot eind september 2018 retrograde. Mars, jouw persoonlijke planeet gaat vanaf 26 juni 2018 retrograde. Je moet daardoor rekening houden met vertragingen in je carrièreplannen. Dit is bedoeld als een kosmische time-out om plannen te heroverwegen of om een andere weg in te slaan. Een tijd van uitrusten en voorbereiding. Ga echter niet bij de pakken neerzitten. Hou vast aan een vaste routine, want anders loop je een vervelende achterstand op die moeilijk in te halen is. Vanaf half september 2018 komt er weer vooruitgang. De Ram die werkzaam is in het hoger onderwijs, financiën en marketing boekt deze maand de beste resultaten.
De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Carrière. In de komende twee weken komt er een verandering in jouw carrière of maatschappelijke positie. Een voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven.

Financiën
De eerste helft van juni 2018 ziet er veelbelovend uit, maar in de tweede helft van juni 2018 moet je proberen om geen impulsaankopen te doen. Onverwachte financiële steun kan worden verwacht van sociale contacten, vriendschappen of maatschappelijke betrokkenheid. Uranus reist sinds vorige maand door het teken Stier. Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus door jouw geldsector kan leiden tot veranderingen in je financiële leven. Je krijgt alvast een voorproefje zoals een andere bron van inkomsten.
Juni 2018 is een gunstige maand om financiële voorbereidingen te treffen.
Venus reist nog tot 13 juni 2018 door Kreeft, en dat betekent dat geld wordt uitgegeven aan huis en gezin. In de tweede helft van juni 2018 wordt er geld uitgeven aan luxe artikelen, recreatie, vermaak, kinderen en creativiteit.

Gezondheid
De asteroïde Cheiron reist sinds april 2018 door Ram. Cheiron in Ram richt de aandacht op de genezing van oude wonden en innerlijke groei.
Mars is de heerser van Ram. Mars gaat van 26 juni tot 26 augustus 2018 retrograde. Tijdens deze periode ben je ongeduldig, onrustig en geprikkeld. Je hebt dus te maken met innerlijke onrust en die onrust moet ergens heen.
Wanneer je die onrust voelt, is het goed om te bouwen aan jezelf. Door actief bezig te zijn, versterk je het eigen fort en dat is je lichaam en je mentale uithoudingsvermogen.
In de laatste week van juni 2018 ben je meer kwetsbaar met de Zon in Kreeft. Je hebt dan meer rust nodig, let ook op je voeding, want je kunt last krijgen van je maag.

Advies
De retrograde invloed van Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus en Pluto is er de oorzaak van dat er weinig persoonlijke vooruitgang is. Maak je niet druk, maar maak goed gebruik van deze periode door te evalueren en te herstellen.
In deze periode van het jaar mag je het wat rustiger aan doen.
Laat het idee los dat je alles moet doen en iedereen moet bijstaan. Dat kan niemand, dus jij ook niet. Niemand verwacht dat van jou, dus verwacht ook niet van jezelf dat je dat kunt.
Neem even een time-out, dat is beter dan een burn-out.

error: Content is protected !!