Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juli 2023 kan een maand vol van uitdagingen worden voor Vissen.
Er kan sprake zijn van financiële druk en onvoorziene uitgaven.
Met name in de eerste helft van juli 2023 wordt er een beroep gedaan op je geduld.
In de dynamische tweede helft van juli 2023 kun je met Mars in Maagd stappen vooruit maken.
Vanaf 23 juli 2023 komt met de retrograde Venus in Leeuw een periode dat alles weer trager gaat op het werk. De transit van Jupiter door Stier is de ondersteunende factor voor Vissen. Vissen herontdekt zingeving en wat er werkelijk toe doet in het leven, alles wat de moeite waard is om voor te leven. Geduld en vertrouwen, Vissen!

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 3 juli 2023 valt in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Vissen heeft het nodig om samen te zijn en samen te werken. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring, maar het is ook tijd om los te laten als een vriendschap voorbij is. Op wie kun je in het dagelijks leven rekenen en bouwen, zoals vrienden of collega’s op het werk?
De Nieuwe Maan van 17 juli 2023 valt in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde, passie en Creativiteit. Met deze Nieuwe Maan ligt de focus op alles waar je van houdt. Voor de single Vissen een prachtige kans om een nieuwe liefde te begroeten in de sociale kring of op het werk.
Venus in Leeuw gaat van 23 juli tot 3 september 2023 retrograde in het Huis van Relaties en dat valt gelijk met de transit van Mars in Maagd in het 7e Huis van Relaties. Tijdens die periode kan Vissen een beklemd gevoel ervaren van teveel verplichtingen of onzekerheid bij anderen.

Familie en Huis
Tweelingen symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor Vissen.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 viel in het 4e Huis van Familie en Huis en is ook in de eerste helft van juli 2023 van invloed op jouw privéleven, want deze invloed brengt je terug naar de basis, naar je roots om het contact met familie te herstellen.
Juli 2023 is een harmonieuze maand voor Huis en Familie! Er is iets te vieren en dan is het leuk om de familie weer bij elkaar te zien.
Juli 2023 is echter geen gunstige maand om op reis te gaan met je gezin of familie, want er kan van alles mis gaan tijdens de reis.

Carrière
Juli 2023 ziet er niet echt bemoedigend uit voor je carrière, Vissen. Je harde werk laat niet het gewenste resultaat zien. Het beste wat je kunt doen is zo min mogelijk risico’s te nemen en gewoon je best te doen.
Mars in Leeuw blijft nog tot 10 juli 2023 in het 6e Huis van Werk. Aan het begin van juli 2023 kan dit tot overbelasting en stress leiden.Vanaf 11 juli 2023 met Mars in Maagd moet je opletten wat je zegt en vooral hoe je iets zegt.
Ook al vindt je het niet fijn om je kwetsbaar op te stellen, het gaat ook om vertrouwen, want je hebt medewerking nodig om je zakelijke doelen te behalen.
Vissen die werkzaam in de creatieve sector kunnen toch succes hebben. Vissen kan deze maand een aanbod krijgen van iemand uit het verleden. Denk daar goed over na!
Zakelijke reizen leveren in juli 2023 niet het gewenste resultaat op.

Financiën
Gedurende juli 2023 kan het onrustig zijn op financieel vlak. Zakelijke activiteiten in het buitenland leiden tot financiële verliezen. Hoe je ook je best doet, het gaat niet het gewenste financiële rendement opleveren. Juli 2023 is een maand van onvoorziene uitgaven en van levenslessen.
Je moet echt geduld hebben.
Met de verschuiving van de Noordknoop naar Ram vanaf 18 juli 2023 tot 11 januari 2025 (Huis van Financiën) komt er verandering. Jouw relatie met geld, materie, middelen en waarden komt voorop te staan. Jouw persoonlijke waarden worden opnieuw gedefinieerd.
Door jouw perspectief op geld te veranderen, kun je beter met verlies omgaan.
Geld is niet zaligmakend of de wortel van alle kwaad, maar een noodzakelijke hulpbron om jezelf staande te houden.
Raadzaam is om zelf je financiën te beheren in plaats van deze taak aan derden toe te vertrouwen.

Gezondheid
Juli 2023 ziet er gunstig uit voor je gezondheid, Vissen.
Een gezond dieet, rust, meditatie, ontspanning, yoga en regelmatig bewegen in de vrije natuur is raadzaam om je mentale en fysieke conditie op peil te houden.
De invloed van de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 heeft jouw innerlijke kracht gesterkt en geeft inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is.
Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.
De retrograde Saturnus in Vissen ( Huis van Persoonlijkheid) maakt Vissen innerlijk sterker. De balans tussen realiteit en fantasie wordt hiermee hersteld en helpt je illusies te laten gaan en je te ontdoen van alle overbodige bagage.

Advies
Laat in juli 2023 niets op zijn beloop, blijf gewoon doorgaan.
De rode planeet Mars kan in juli 2023 op je werk en in de liefde heel wat complicaties veroorzaken. Denk bij alles wat je doet eerst heel goed na.
Jupiter in Stier is jouw kosmische steun in de rug zijn alles wat je doet, Vissen.
Mocht je toch tegenstand ervaren, dan moet je gewoon geduldig zijn, want er komen door de invloed van Uranus in Stier vanzelf kansen op je pad.

 

 

error: Content is protected !!