Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
September 2023 is een maand van hollen of stilstaan voor Vissen.
Vooruitgang is door de invloed van Mercurius retrograde afhankelijk van wat je wilt en de duidelijkheid in je communicatie met anderen.
Mercurius retrograde stelt Vissen wel in staat om in het reine te komen met het verleden, oude projecten op te pakken, verbroken relaties nieuw leven in te blazen en schulden af te betalen.

Liefde en Relaties
Mercurius is tot 14 september 2034 retrograde in Maagd (7e Huis van Relaties). De hele maand september 2023 kan er hierdoor sprake zijn van twijfel, indiscreties, meningsverschillen of een gebrek aan verbinding met anderen in het algemeen. Door de invloed van Mercurius kunnen wel oplossingen worden gevonden of oude relationele bagage worden losgelaten.
Toewijding van jouw kant is cruciaal om een relatie te laten slagen. Met de Zon in Maagd gaat het daarbij om de kleinste details…
De Nieuwe Maan in Maagd van 15 september 2023 valt in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
De single Vissen krijgt deze maand mooie kansen, maar er moet wel een keuze worden gemaakt. Iemand heeft duidelijk interesse in jouw en een ander weet het nog niet precies.

Familie en Huis
De retrograde Jupiter in Stier vanaf 4 september 2023 laat tegenstrijdige belangen zien in jouw directe woonomgeving, maar die zijn bedoeld om de dingen op een positieve manier naar je hand te zetten. In het gezin of familie kan er sprake zijn van misverstanden en conflict. Je grenzen worden uitgeprobeerd. Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt. Doe het juiste en herstel het verbroken contact met naaste familieleden. Kinderen in je gezin en familie vragen veel aandacht.
Jupiter retrograde is ook een goede periode om alles wat je in de afgelopen tijd hebt geleerd of gelezen te herzien, te herhalen of te herlezen.
Asteroïde Ceres reist vanaf 16 september 2023 door Schorpioen en dat is een gunstige tijd om op reis te gaan!

Carrière
Door Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 mis je professionele gedrevenheid en focus. Hoe goed je ook je best doet en ondanks ondersteuning, goede resultaten blijven uit zowel in je carrière als met de studie.
Door schaduwwerking van de retrograde Venus blijft deze invloed de hele maand de rode draad.
Hoe hard je ook werkt, hoe goed je ook je best doet, het levert niet de gewenste resultaten op.
Sociale contacten en zakelijke reizen dragen ook niet bij aan professionele vooruitgang.
Niet van baan, beroepsrichting of studie veranderen, blijf zitten waar je zit.
Maak gebruik van deze periode om knelpunten te benoemen en op te lossen.
Er komen betere tijden, maar je moet even door de zure appel heen bijten.

Financiën
De retrograde Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) geeft jou een gevoel van minder eigenwaarde, angst voor tekorten en ook de angst om tekort te schieten.
Het is mogelijk dat je denkt dat maatschappelijke goedkeuring afhankelijk is van geld, status of sociale verwachtingen. Cheiron retrograde laat je zien dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal krijgt Vissen steeds meer te maken met met zaken als gedeeld vermogen, alimentatie, nalatenschap, vennootschap, belastingzaken, verzekeringskwesties. Let op details, Vissen. Stel grote investeringen uit tot latere datum.
Door de transit van Mars in Weegschaal in het 8e Huis kunnen er in september 2023 juridische geschillen zijn met een zakenpartner of geliefde over gezamenlijke financiën.
De Volle Maan in Ram van 29 september 2023 in jouw Huis van Financiën vraagt om belangrijke financiële maatregelen te treffen. Er zijn schommelingen in inkomsten en uitgaven. Vissen kan dus bepaalde financiële problemen verwachten die onverwacht op je pad komen.

 

Gezondheid
Venus retrograde in Leeuw blijft tot 3 september 2023 retrograde in het 6e Huis van Gezondheid en Lifestyle. Tijdens Venus retrograde ben je eerder moe en heb je het gevoel onder druk te staan en dan kunnen kwaaltjes de kop opsteken. Ook al is Venus niet meer retrograde, je moet de rest van september 2023 rekening houden met deze vervelende invloed.
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Persoonlijkheid) maakt Vissen innerlijk sterker.
De balans tussen realiteit en fantasie wordt hiermee hersteld en helpt je illusies te laten gaan en je te ontdoen van alle overbodige bagage.
Het is belangrijk om jee te houden aan een gezond en gevarieerd dieet. Blijf in beweging en zorg regelmatig voor ontspanning om fit te blijven.

Advies
Het is niet altijd eenvoudig voor Vissen om te zeggen wat je voelt. Je durft niet altijd je overweldigende gevoelens te laten zien. Tijdens deze periode sta je in verbinding met een hogere macht waardoor je in staat bent om te zeggen wat je voelt en anderen kunt motiveren om de liefde in zichzelf te vinden.
Uranus retrograde in Stier in het 3e Huis van Communicatie laat jouw innerlijke stem spreken!
Tijdens Uranus retrograde gaat Vissen verborgen passies van zichzelf ontdekken waardoor de mogelijkheid ontstaat om je stoutste dromen waar te maken.
Vissen herontdekt door de retrograde Saturnus en jouw planeet Neptunus in Vissen zingeving en wat er werkelijk toe doet in het leven, alles wat de moeite waard is om voor te leven.
Geduld en vertrouwen, Vissen!

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!