Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal mei 2019

Algemeen
De meeste planeten staan in de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: doelen zijn alleen te bereiken door samen te werken.
De planeten bewegen zich inmiddels steeds verder naar de bovenzijde van de Weegschaal-horoscoop, dus op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk worden. De focus in mei 2019 ligt op financiën, relaties en carrière.

Liefde en Relaties
Mei 2019 is voor Weegschaal de maand van de liefde! Tot 15 mei 2019 reist jouw planeet Venus door Ram. Ram symboliseert jouw Huis van Relaties! Een periode van toewijding, vergevingsgezindheid en aandacht voor en naar elkaar. Je bent dan minder geïnteresseerd in vrienden of groepsactiviteiten. Venus in Ram is een gunstige periode om een verbintenis aan te gaan of deze te versterken, zowel zakelijk als in de liefde. En samen met de invloed van Mercurius in Ram betekent dat lange gesprekken en samen leuke dingen ondernemen!
De retrograde Saturnus in Steenbok brengt alles weer in balans. Deze maand kan een liefde worden bekroond met een ring of wordt een zakelijk partnerschap gesloten! In de tweede helft van mei 2019 kan iets moois opbloeien op het werk!

Familie en Huis
Het teken Weegschaal vindt het fijn om het gezellig thuis te maken. Voor jou is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij jou thuis, want je houdt van gezelligheid. Jouw deur staat altijd open!
Mei 2019 is een harmonische maand, een maand met veel bezoek van familie en vrienden. Deze maand staat ook in het teken van reizen en het buitenland. De retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok laat een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van huis en gezin zien. Een soort van kosmische time-out, want je krijg te maken met een vorm van onderbreking thuis waardoor je op de rem moet trappen. En precies dat geeft je nieuwe kans om problemen met een huis of familieleden op te lossen of het contact met naaste familieleden te herstellen.

Carrière
Mei 2019 is een dynamische maand voor je carrière. Een maand waarin de kansen voor het grijpen liggen, Weegschaal. De Weegschaal die werkzaam is in de wetenschap, hoger onderwijs en kunstwereld zijn deze maand het meest succesvol. Mei 2019 is ook gunstig voor de studie en bedrijfstrainingen door de invloed van de retrograde Saturnus in Steenbok.
Van 17 mei 2019 tot 1 juli 2019 marcheert Mars door jouw Huis van Carrière en dit markeert een periode van positieve energie en ambitie. De tweede helft van mei 2019 is dus gunstig om met een eigen onderneming of een nieuw project te beginnen, een doorstart te maken of grote kans op verdere ontwikkeling van een bestaand project. De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat een piek in je carrière zien. Er is kans op promotie of een nieuwe baan met goede financiële vooruitzichten! Mei 2019 is overigens ook een gunstige maand voor zakenreizen.

Financiën
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Op 8 mei 2019 is Mercurius conjunct Uranus in Stier en dat is een gunstige dag om gemaakte financiële plannen concreet te maken zoals een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project. Pluto retrograde in Steenbok laat zien dat de meeste uitgaven worden gedaan voor het huis zoals huishoudelijke artikelen en vakantie.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 in jouw Huis van Financiën laat meer inkomsten zien vanuit je carrière, zoals een salarisverhoging, een andere baan of meer omzet in je onderneming. De Volle Maan laat ook zien dat de tijd gekomen is om belangrijke financiële maatregelen te treffen en Venus in Stier laat zien dat de tweede helft van mei 2019 de beste periode is om dat te doen.

Gezondheid
Retrograde planeten vragen om je aandacht! De retrograde Jupiter in Boogschutter laat zien dat je maatregelen moet nemen om je gezondheid op peil te houden. Onverschilligheid kan tot serieuze gezondheidsproblemen leiden.
Pluto retrograde in Steenbok kan leiden schommelingen in de bloedsuikerspiegel of bloeddruk.
Volgende maand gaat ook Neptunus in Vissen retrograde. Neptunus is jouw planeet van gezondheid en dit legt de focus op gezondheid en werk. Je krijgt het steeds drukker op je werk en dat betekent stress. Blijf niet met klachten rondlopen. In ieder geval een aanleiding om je levensstijl te veranderen door bijvoorbeeld meer te bewegen en gezond(er) te gaan eten.
Jouw gezondheid is toch het allermooiste bezit.

Advies
Wees voorzichtig met het aangaan van een lening en ook met het geld lenen aan anderen, ook al bedoel je het goed. Saturnus retrograde stelt je in de gelegenheid om financiële strategieën te herzien en waar nodig correcties te maken. Mei 2019 is een drukke maand, maar ook de maand van vernieuwing. Je voelt het in alles om je heen. Gewoon doen wat er in je opkomt. Wanneer je je eigen gevoel volgt, kom je meer in balans. Je vindt dan het innerlijke geluk en het gevoel van geaard zijn in je eigen lichaam. Probeer dus in alles de balans te vinden.
Niet teveel van het ene, niet teveel van het andere.

 

error: Content is protected !!