Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen oktober 2019

Algemeen

Met de meeste planeten aan de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop is ook oktober 2019 een maand van zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Dit is de maand waarin je tot op zekere hoogte je dromen kunt verwezenlijken.

Een maand van onafhankelijkheid, vitaliteit en innerlijke groei, van zelfvertrouwen en persoonlijke verlangens, maar je merkt dat je toch anderen nodig hebt om te krijgen wat je wil.

Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt in Schorpioen! Van harte gefeliciteerd, Schorpioen!

Oktober 2019 staat grotendeels in het teken van vele ontwikkelingen in huis en familie.

Liefde en Relaties

Oktober 2019 staat in het teken van de verleiding. De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Liefde maakt alles mooier dan het in werkelijkheid is of kan zijn. Iedere verleiding is fascinerend mooi, maar kan ook bedrieglijk zijn. Het gevaar van illusie kan leiden tot verdriet en teleurstelling, maar met de kracht van vergeving helen de meeste wonden. Op 13 oktober 2019 staat Venus tegenover de retrograde Uranus in Stier en dat geeft spanning en opwinding in de relatie. Een nieuwe romance kan zeker spannend zou zijn, maar is van korte duur. Op 21 oktober 2019 staat Venus tegenover de retrograde Neptunus en dat is het recept voor romantiek, tederheid, creativiteit, samenzijn en er als vrienden voor elkaar zijn.

De retrograde Uranus in Stier in jouw Huis van Relaties laat jou verlangen naar verre reizen en culturele en spirituele onderwerpen. Tijdens een buitenlandse reis, op het werk, sociale en spirituele bijeenkomsten of tijdens het netwerken kan de liefde op je pad komen. 

Familie en Huis

Pluto is verbonden met het teken Schorpioen. Vanaf 3 oktober 2019 gaat Pluto in Steenbok weer direct lopen. Onverwerkte en onderdrukte boosheid in de familie kan in oktober 2019 leiden tot onverwachte verrassingen en uitdagingen voor de Schorpioen. 

Neptunus is jouw planeet van Kinderen. Jouw kinderen en kinderen in je directe omgeving gaan op dit moment door grote veranderingen. Kinderen hebben geen gevoel van richting in deze fase van hun leven. Ze hebben jouw steun en levenservaring hard nodig. De hele maand oktober 2019 sta je open voor iedereen die je nodig heeft. In de eerste helft van de maand is er meer communicatie met broers en zussen. Ook recreatieve reizen per vliegtuig, over de weg of over het water, meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. De tweede helft van de maand staat in het teken van de diepere verbinding met broers en zussen, familie en buren.

Carrière

Om succesvol te zijn, ben je afhankelijk van zakelijke connecties, sociale contacten of persoonlijke inzet of ambitie om behaalde professionele successen of verdere vooruitgang te behalen en te behouden. Oktober 2019 is de maand van het netwerken, goed luisteren en observeren en vooral op het juiste moment toeslaan. Het kan zijn dat je in de eerste helft van oktober 2019 wordt afgeleid en dat kan te maken hebben met een romance op het werk.

Met de Zon in Weegschaal kunnen er in de eerste drie weken van oktober 2019 mooie resultaten worden behaald met een studie, onderzoek, reizen, publicatie, toerisme en de import-export.

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Werk. In de komende twee weken komen lopende projecten tot voltooiing, op het werk en bij jou thuis. Ook laat de Volle Maan een toename van werk zien en is er de mogelijkheid van een nieuwe baan. De Volle Maan van 13 oktober 2019 laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.

Financiën

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van het Werk. De tweede helft van oktober 2019 laat meer omzet zien in je onderneming, salarisverhoging, bonus, commissie of een nieuwe baan. Er breekt dan een periode aan om in je onderneming de begroting vast te stellen voor de ​​lange-termijn, een investering te doen en financiële plannen te maken voor de toekomst, waaronder je pensioenplanning. Venus is jouw planeet van Relaties. Venus in Schorpioen vanaf 9 oktober 2019 laat zien dat een nieuwe relatie met geld is verweven. Door een liefde kunnen financiële doelen worden nagestreefd. De Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019 laat zien dat er in november 2019 meer geld binnenkomt door een nieuwe baan of meer omzet in je bedrijf of door het nemen van financiële risico’s in zakelijke ondernemingen. 

Gezondheid

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven. Door deze invloed kun je in oktober 2019 last krijgen van je spieren, benen en voeten.

De tijd is gekomen om meer aandacht aan jezelf te besteden. De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid. De tweede helft van oktober 2019 is de beste periode om met een dieet te beginnen. Rust is heel belangrijk deze maand. Griep of verkoudheid is een teken om het even wat kalmer aan te doen. Vanaf 23 oktober 2019 betreedt de Zon jouw eigen teken Schorpioen. Je krijgt dan vanzelf meer energie, maar deze is voornamelijk bedoeld voor jezelf. Rust en stille contemplatie zijn van vitaal belang voor jouw geestelijke gezondheid in oktober 2019.

Advies

Venus in Schorpioen is vanaf 9 oktober 2019 jouw geheime wapen. 

Door deze magnetische aantrekkingskracht krijg je precies wat je verlangt.

Op 28 oktober 2019 staat de Zon in Schorpioen tegenover Uranus in Stier. Op die dag zijn er onverwachte gebeurtenissen zoals een spannende ontmoeting of iets waardoor alles op zijn kop komt te staan. Deze onverwachte en mogelijk ongewenste veranderingen kunnen zich manifesteren in jezelf, via een partner of een externe gebeurtenis. Tijd voor verandering! 

Niet altijd wordt gehandeld vanuit een goed doordacht plan, maar vanuit een impuls. 

Aan het begin van oktober 2019 zul je dat zeker merken. Focus jezelf op het vinden en behouden van de ware liefde. De waarheid bevindt zich in jouw onderbewustzijn. 

error: Content is protected !!