Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Vissen oktober 2019

Algemeen

De meeste planeten staan inmiddels aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en op wereldse doelen bent gericht.

De Volle Maan in Vissen van 14 september 2019 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.

De focus in oktober 2019 ligt dus op carrière en ambities, gezinsaangelegenheden, familie, liefde en relaties.

Liefde en Relaties

De invloed van Mars in jouw Huis van Relaties tot 4 oktober 2019 versterkt de emotionele verbinding in je relatie en hierdoor ben je bereid te vechten voor je relatie zowel privé als zakelijk.

In de vaste relatie zijn er spanningen die te maken hebben met intimiteit, je carrière en de keuzes die je maakt. Wat doe ik fout? Wat voelt mijn partner voor mij? Wat voel ik voor mijn partner? Je bent onzeker over je partner, maar eigenlijk nog het meest over jezelf. Je moet de liefde eerst in jezelf zoeken. Hou je van jezelf? Koester jij jezelf?

Het is dan goed om wat afstand te nemen en raad te vragen aan oudere familieleden of ervaren mensen in je omgeving. De twijfels die je had verdwijnen als sneeuw voor de zon door de inzichten die je krijgt. Aan het eind van oktober 2019 ziet het er veel beter uit en dat heeft te maken met de manier waarop je verantwoordelijkheid neemt voor je leven.

Familie en Huis

Oktober 2019 kan een maand van ups en downs zijn, maar staat ook in het teken van voorbereiding en versteviging. Dus een goede maand om op huizenjacht te gaan, voor een begroting en spaarplan voor de toekomst. Wees goed voorbereid om problemen in de toekomst te voorkomen. Het eind van de maand laat de beste periode zien om de verbinding te maken met je familie en vrienden. Het laatste weekeinde van oktober 2019 is een mooie gelegenheid voor familiebijeenkomst of reünie. De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Reizen. De komende twee weken laat een buitenlandse reis zien, maar je kunt ook alvast plannen maken voor de volgende vakantie. Ook kun je besluiten om een studie te gaan volgen om je horizon te verbreden en iets nieuws te leren. Gunstige maand voor studie en onderwijs.

Carrière

De Grote Weldoener Jupiter reist door Boogschutter en daarmee door jouw Huis van Carrière.

Door de invloed van Jupiter in jouw Huis van Carrière ben je in de goede richting! Een goede strategie kost tijd, maar het is de investering van je kostbare tijd meer dan waard. Betrek je compagnon, zakenpartner, baas, collega’s en klanten bij je plannen, want samen bereik je meer. Oktober 2019 is een gunstige maand om te solliciteren naar een andere baan, een zakenreis of voor een bedrijfsgerichte studie. Je mag rekenen op de steun van jouw vrienden, collega’s, zakenpartners, kennissen en je geliefden bij jouw keuzes. Door te netwerken kom je op de meest geweldige ideeën. De Nieuwe Maan 28 oktober 2019 in het Huis van Reizen is een verwijzing naar een hogere studie, studie in het buitenland, nieuwe spirituele interesse, een nieuw boek dat je gaat lezen, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland. De retrograde Mercurius in Schorpioen vanaf 31 oktober tot 19 november 2019 brengt je een nieuwe kijk op de toekomst door bijscholing of training.

Financiën

Van 5 oktober tot 19 november 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het achtste financiële Huis. Tijdens deze periode zijn er ontwikkelingen met belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten. Financiële kwesties zijn verbonden met de partner, zowel privé als zakelijk, dus er kan sprake zijn van het opzeggen van een contract, scheiding of het uiteenvallen van een zakelijk partnerschap. Inkomsten komen vanuit carrièregroei. In oktober 2019 ben je bereid om andere financieel te ondersteunen zoals familie, vrienden en mensen in nood.

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Dit laat in de tweede helft van oktober 2019 meer geld zien door salarisverhoging, een andere baan of meer omzet in je onderneming. In de eigen onderneming zijn er nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. De tijd is gekomen om te bezuinigen of financiële maatregelen te treffen.

De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond moet worden.

Gezondheid

Over het algemeen is je gezondheid goed in oktober 2019, Vissen.

In de eerste drie weken van oktober 2019 ben je wel wat moe. Om je energieniveau wat te verhogen is het goed om regelmatig te bewegen. Regelmaat is het sleutelwoord.

Een trainingsschema volhouden bijvoorbeeld. Stel je grenzen en wees lief voor jezelf, Vissen.

Doe rustig aan en vermijd negatieve situaties.

Je emotionele gezondheid is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid.

Advies

Discipline, focus en een vast schema zijn deze maand van het grootste belang, want als je dat niet doet, dan loop je een vervelende achterstand op die moeilijk in te halen is.

Op 21 oktober 2

 

019 is Venus driehoek jouw planeet Neptunus in Vissen.

Maak gebruik van de mooiste dag van oktober 2019 door de liefde vieren, creatief te zijn, anderen bij te staan, te ontspannen en te dagdromen. 

Al het goede dat je doet, komt je ten goede. Laat je dromen werkelijkheid worden!

error: Content is protected !!